Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
"-- skrytý --" 09.05.07 20:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný kousek
Já narážel spíš na design BMW, který mi za pana Bangla nebo jak se píše silně nesedne. Nemít to na kapotě znáček BMW, tak by tomu novináři nadávali do hnusných Korejců... >:D Ceed je na Korejce povedený, kam se hrabe nová Corolla-Auris, aneb hezčí než originál. Ale že bych si ho hned běžel koupit.. ;-) -
"-- skrytý --" 09.05.07 20:24
« Re: Re: Re: Re: scribo ergo sum
Myslím, že mě překvapí jen motor, Fabku jsem měl (Sedan social edition) a natrefil jsem na ní i jinde, takže už jsem řídil snad všechny benzíňáky, co se do ní kdy dávaly. Všechny bez problémů, ale ta moje samozřejmě tzv. "špatný kus". ;-\ -
"-- skrytý --" 09.05.07 20:16
« Tempomat
ako vidim, vsetky Peugeot servisy u Vas su svine. Ta packa ich totiz stoji cca 700,- s DPH a predavaju to s nekrestanskou marzou plus praca - je to tam predpripravene, akurat treba aktivovat cez PC a zapojit jeden brzdovy spinac - "robota" tak na 1/2 hodinku. -
"-- skrytý --" 09.05.07 20:11
« Re: Re: scribo ergo sum
Většinou si někdo vezme moji věcnou analýzu osobně a není na mě hezký. A já horká jižanská hlava pak pomalu chladnu... :-| Když se bude dařit, budu mít v druhé polovině července už volno, ale taky to může být velmi hektické. Však to jistě znáš... ;-) Turbotraktorem myslíš Fabku RS? >:-[] -
"-- skrytý --" 09.05.07 19:43
« scribo ergo sum
Vůbec nejsem proti srazíku, druhou polovinu léta bych měl mít volnější, tak v srpnu jsem pro. Já jsem taky rýpavý hoch, pramení to z mé profese, hledám skryté příčiny i tam, kde nejsou a závěry se nebojím říkat, i když to třeba není příjemné. Semtam je z toho taky malý flejmík... >:D >:D -
Hitachi 09.05.07 19:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lambo je zpět
je mi to jasný >:D nicméně bych ty body neřešil. Švihák je v pohodě týpek, rejpavej, ale bez nich by tu byla nuda, navíc on ví co si může dovolit a velmi si vážím jeho zkušeností s auty. Mimochodem nespácháme někdy o prázdninách malou akcičku (třeba čaj o páte) na neutrálním území? Např. Humpolec nebo Havl. Brod? -
"-- skrytý --" 09.05.07 18:51
« Re: Re: Re: Pokus o smír
Jaguar vzbuzuje zájem, ty dotazy v diskuzi pod Jagem jsou spontánní, zase nevím, o co ti jde - "reklamu" bych si dělal, kdybych narval odkaz na svůj web pod včechna auta na moje.auto - to jsem si nedovolil udělat ani v jednom případě. A ještě něco (teď se nechci nikoho dotknout): myslíš že se odsud budou rekrutovat moji zákazníci? Nebudou. Profil mého Jagu je na moje.auto zejména proto, abych sám za sebe prezentoval svoje auto, které (by) tady chybělo (tobě sice ne, ale jsou tady i lidi, kteří se na pravý Jag rádi podívají). -
"-- skrytý --" 09.05.07 18:47
« Re: motor
Děkuji za bodíky. Já s tím moc rychle nejezdím, většinou devadesátkou na pětku, popř. na trojku. >:-[] Neříkám že jsem nezkoušel, kolik to udělá. Rychloměrových 140 jsem z toho vytáhl, v autě sám, na rovince, ráno, abyste si nemysleli že jsem pirát. :-) Jelo by to víc, ale došla silnice. :-) K popisu. No, já nevím co dál psát, nemám tam sice nějaké sáhodlouhé elaboráty jako ostatní, ale to hlavně proto, že to skoro nikdo nečte. ;-) -
Ricardo 09.05.07 18:25
« Re: Re: Perly sviním
Na "XJ" to nezmění nic :-) Chtěl jsem jen naznačit, že u majitele BMW/Mercedesu (Jaguaru, Audi, Lexusu, Maserati atd.) vždy doufám, že najdu určitou úroveň. Jestli ti přijde Jaguar XJ "ubohej" a jeho majitel taky, tak bohužel, no. Ale pokud jsi měl dostatek času, píle, popř. invence aby sis vydělal na auto za dvě tři mega, tak bys mohl třeba ovládat i základy slušné komunikace ;-) -
"-- skrytý --" 09.05.07 18:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Perly sviním
Všímám a za to se ti omlouvám, taky je to tady můj poslední příspěvek.
Ale v jedné věci mi křivdíš - že by mi tady tvoje auto nechybělo. Já mám Jaguar mooc rád, dokonce nechybělo moc a před pár lety jsem si koupil S-type, ale byl to na mě "málo" Jaguar a do XJ jsem jít nechtěl. I přesto, žes mě pěkně štval, má tvoje auto ode mne 9b, takže asi tak.