Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  11:35

« Re: Re: NA PROTEST...

Někteří lidé nerozdýchali, že jsem moje tažení proti Lambu dotáhl až do konce, mstí se na hodnocení Jagu, auto je pak deklasované...Daleko lepší atmosféra vládne na stránkách jaguar-clubu, jsem znechucen z toho, co se proti mně i tobě strhlo v diskuzi pod Lambem. Jag patří do top 20, otevřeně přiznávám, že hraju hru na body, ke které současný systém hodnocení moje.auto vybízí...
  • 00 Reagovat !

foto wikinko

wikinko 10.05.07  11:28

« Re: NA PROTEST...

XJ uz sa prosim spamataj. kolko chces mat rating? 11 b ??? je to sice pekne, ale stare auto a nemusi sa pacit kazdemu. v GB uz na takych chodia looseri s minimalnou mzdou. pripadas mi ako male urazene dieta.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.05.07  11:28

« Re: NA PROTEST...

XJ, nebuď tak ješitnej. Máš moji podporu, ty to víš. Tohle nedělej, Lambo je pryč, všechno zapomenuto, tak tohle co děláš je úplně zbytečný... ;-\
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  11:14

« NA PROTEST...

...proti systému hodnocení dnes stahuji recenzi a foto, Jag tady nepatří, V konkurenci aut/faků "s vysokou tržní hodnotou" je Jag zakopaný dole, není to auto, které je "NEW" nebo "IN", vzpomínejte na pravý Jaguar na moje.auto v dobrém...
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "huascaran" [195.46.70.XXX] 10.05.07  10:29

« Re: Re: Mercedes CLK 63 AMG Black Edition - konec mýtu

To vies, kupil oktaviu, tak usetril prachy. T.j. usetril kooopu casu, tak moze pisat taketo hovadiny :)
    Najviac sa mi pacilo, ako ho predbehol matiz, to sa mi fakt v zivote nestalo aj na vyrazne slabsich autach. Asi to svedci o jeho "neskutocnej" vodicskej kvalite...
  • 00 Reagovat !

foto salam

salam 10.05.07  10:21

« Re: Volkswagen Turan + a -

S tím motorem 1.6 zkušenost nemám.
    Já mám 2.0 FSI Highline + pár extras (xenony, rádio RCD 500, zimní paket, síť oddělující zavazadlový prostor, parkpilot, kola Magny Cours).
    Kdybych si jej kupoval dnes, určitě bych tam dal 7 sedadel. Běžně ani na delší cesty se to sice nevyužije, ale párkrát by se mi to už hodilo - třeba když jsem dělal šoféra na svatbě a v noci rozvážel hosty nebo když přijede návštěva a jedeme na výlet.
    Koukal jsem do konfigurátoru - VW má pořád v nabídce akční paket "Luxus", který by byl super kaufem, pokud by v něm nebyla 17" kola se sportovním podvozkem. Už tak mi to s 16" přijde tak akorát. Podvozek musím pochválit - oproti krátké OII najíždím do zatáček o cca 10-15 km rychleji.
    Ten 2.0 FSI mi přijde tak akorát - občas bych ještě nějaké klokany navíc přivítal ;-)
    Ale je fakt, že mám průměrnou spotřebu kolem devíti.
    Jinak jsem dost zklamán tolik vychvalovanou úrovní zpracování - karoserie je slícovaná jako po bouračce a uvnitř nejsou 5 mm rozdíly výjimkou. Ale asi to bude tím, že ten můj kousek vyrobili soudruzi z NDR v pondělí. Při předání byl jeden z klíčů vadný a na víku nádrže bylo velkým písmem upozornění, ať tam neliju bionaftu, ale zásadně jen normální motorovou naftu. S tím nelze, než souhlasit, kdybych však neměl benzínový motor. Druhý den po koupi jsem ráno volal servis, protože to nedrželo volnoběh. Technik vymazal z paměti auta chybu. Toto se však neukázalo jako dostatečný způsob opravy, protože ještě ten den večer jsem musel volat odtahovku. Byl vadný EGR ventil.
    Ale jak říkám, asi jsem měl smůlu na kus.
    Jinak dobré stránky jsou [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Onyx

Onyx 10.05.07  10:14

« Re: upravy

DIKY!!! :yes: Ty kolesa byla celkem klika sehnat, ale na takovy auto se musej dat kola ze stejny doby. Jsou paradne lehoucky. Cena za ne byla ale celkem brutalni. Holt, kdyz musis, tak musis.. :yes:
  • 00 Reagovat !

foto misoo

misoo 10.05.07  10:05

« Re: Re: xenony

hej, s xenonami vidis o nieco dalej, ale ta hrana, ta mi dost vadila. v inych autach to moze byt inac, to je pravda, ale v principe by to malo byt cca rovnake. tak drzim palce, daj potom vediet ;-)
  • 00 Reagovat !

foto misoo

misoo 10.05.07  09:56

« upravy

klasicke hranate vyvazene tvary, super kolesa, motor, upravy ktore sa mi pacia, velmi dobre auto, recenzia... !! 10b drzim palce s tym motorom :yes: ;-)
  • 00 Reagovat !

foto misoo

misoo 10.05.07  09:27

« fotky

moc pekne fotky !! jak z nejakeho filmu :-) :yes: auto vsak za 7b.
  • 00 Reagovat !

foto Sranki

Sranki 10.05.07  08:42

« Re: Scroll stranky

Inac robi to aj Mozille 1.7.12 pod Unixom, ale tu tu asi pouziva minimum uzivatelov. Bolo by dobre keby sa to v tom Firefoxe podarilo rozbehat, casto zabudnem kde som skoncil >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  07:36

« hodnocení

;-)
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "http://laeemdollaucpaemggu.notlo" [195.229.236.XXX] 10.05.07  04:40

« Unknown

Hello Sirs, I'm very sorry for my post
    free anti virus download for windows avg anti virus free edition kw.anti virus avg antivirus update norton antivirus & rebate kw.anti virus how to turn off antivirus mcaffe anti virus norton anti virus.com microsoft antivirus software anti virus aol free aol antivirus downloads anti virus downloads software for technical support companies and tech support grade antivirus and anti spyware and registry cleaner software programs etrust ez antivirus protection mcafee antivirus anti virus aol uninstall aol antivirus 1.0 mccafee antivirus antivirus blockers aol freee anti virus downlaod uninstall norton antivirus free anti virus download for windows me axim x5 antivirus software mcafee free antivirus errokiller norton antivirus scanner norton antivirus live update www.free anti virus.com norton antivirus support reinstall norton anti virus
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  02:12

« Re: Re: Re: Perly sviním

To bylo ode mne. A ještě jedna poznámka a hodně mi vadí jak si to překroutil. Nikdy jsem neřekl nic proti tomu XJčku a i přesto jak jsem se právě ohrazoval proti stylu diskuze pod Lambem (mamrdi apod.) tak jsem jasně napsal jakou známku a proč jsem mu dal. Je to pěkné auto a 9b ode mne dostalo zaslouženě.
  • 00 Reagovat !

foto

"anonym" [62.245.86.XXX] 10.05.07  02:06

« Re: Re: Re: Perly sviním

Myslíš, že kdyby mi XJ přišlo ubohý dal bych mu 9 bodů a napsal bych co jsem napsal?
    Jeslti tě to fakt zajímá, přečti si moje příspěvky jinde než začneš pochybovat o tom zda ovládám zásady slušné komunikace ;-).

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  01:46

« Re: Fake zastánce Ste2, aneb do mrtvol se nekope

Mám ji totálně zkřivenou >:D
    A než napíšeš spojení "Fake zastánce Ste2", tak si přečti co jsem psal. Třeba to jednou pochopíš. :-!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  01:43

« Re: Příměří

Nápodobně :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  01:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Krásný stroj....

Ahoj,

BMW má cca. 95tis, Volvo asi 150tkm. Jestli se chceš zeptat na to co v těch kilometrech odešlo, tak mám problém ti tak nějak odpovědět chlape :-). Prostě nic. Volvo je Volvo. Jenom normální spotřební věci. Kotouče, destičky, olej, filtry....
  • 00 Reagovat !

foto Robo-Parak

Robo Parak 10.05.07  00:36

« Re: Tempomat

Ahoj,

porad kam treba dojst a ja rad pridem. Uz z principu, aj keby som mal dat za cestu ten rozdiel. No v BA je to v podstate duopol. 4x auto alba + 1x pf auto.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.05.07  23:40

« Re: jasný

Ahoj nontecu, taky jsem zhlédl to video... No, a četl jsi pod ním tu diskusi? Ne? Tak si ji přečti... Už jsem se ale panu Zezulkovi omluvil... :-|
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…