Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
"-- skrytý --" 10.05.07 11:35
« Re: Re: NA PROTEST...
Někteří lidé nerozdýchali, že jsem moje tažení proti Lambu dotáhl až do konce, mstí se na hodnocení Jagu, auto je pak deklasované...Daleko lepší atmosféra vládne na stránkách jaguar-clubu, jsem znechucen z toho, co se proti mně i tobě strhlo v diskuzi pod Lambem. Jag patří do top 20, otevřeně přiznávám, že hraju hru na body, ke které současný systém hodnocení moje.auto vybízí... -
neregistrovaný: "huascaran" [195.46.70.XXX] 10.05.07 10:29
« Re: Re: Mercedes CLK 63 AMG Black Edition - konec mýtu
To vies, kupil oktaviu, tak usetril prachy. T.j. usetril kooopu casu, tak moze pisat taketo hovadiny :)
Najviac sa mi pacilo, ako ho predbehol matiz, to sa mi fakt v zivote nestalo aj na vyrazne slabsich autach. Asi to svedci o jeho "neskutocnej" vodicskej kvalite... -
salam 10.05.07 10:21
« Re: Volkswagen Turan + a -
S tím motorem 1.6 zkušenost nemám.
Já mám 2.0 FSI Highline + pár extras (xenony, rádio RCD 500, zimní paket, síť oddělující zavazadlový prostor, parkpilot, kola Magny Cours).
Kdybych si jej kupoval dnes, určitě bych tam dal 7 sedadel. Běžně ani na delší cesty se to sice nevyužije, ale párkrát by se mi to už hodilo - třeba když jsem dělal šoféra na svatbě a v noci rozvážel hosty nebo když přijede návštěva a jedeme na výlet.
Koukal jsem do konfigurátoru - VW má pořád v nabídce akční paket "Luxus", který by byl super kaufem, pokud by v něm nebyla 17" kola se sportovním podvozkem. Už tak mi to s 16" přijde tak akorát. Podvozek musím pochválit - oproti krátké OII najíždím do zatáček o cca 10-15 km rychleji.
Ten 2.0 FSI mi přijde tak akorát - občas bych ještě nějaké klokany navíc přivítal ;-)
Ale je fakt, že mám průměrnou spotřebu kolem devíti.
Jinak jsem dost zklamán tolik vychvalovanou úrovní zpracování - karoserie je slícovaná jako po bouračce a uvnitř nejsou 5 mm rozdíly výjimkou. Ale asi to bude tím, že ten můj kousek vyrobili soudruzi z NDR v pondělí. Při předání byl jeden z klíčů vadný a na víku nádrže bylo velkým písmem upozornění, ať tam neliju bionaftu, ale zásadně jen normální motorovou naftu. S tím nelze, než souhlasit, kdybych však neměl benzínový motor. Druhý den po koupi jsem ráno volal servis, protože to nedrželo volnoběh. Technik vymazal z paměti auta chybu. Toto se však neukázalo jako dostatečný způsob opravy, protože ještě ten den večer jsem musel volat odtahovku. Byl vadný EGR ventil.
Ale jak říkám, asi jsem měl smůlu na kus.
Jinak dobré stránky jsou [odkaz] -
neregistrovaný: "http://laeemdollaucpaemggu.notlo" [195.229.236.XXX] 10.05.07 04:40
« Unknown
Hello Sirs, I'm very sorry for my post
free anti virus download for windows avg anti virus free edition kw.anti virus avg antivirus update norton antivirus & rebate kw.anti virus how to turn off antivirus mcaffe anti virus norton anti virus.com microsoft antivirus software anti virus aol free aol antivirus downloads anti virus downloads software for technical support companies and tech support grade antivirus and anti spyware and registry cleaner software programs etrust ez antivirus protection mcafee antivirus anti virus aol uninstall aol antivirus 1.0 mccafee antivirus antivirus blockers aol freee anti virus downlaod uninstall norton antivirus free anti virus download for windows me axim x5 antivirus software mcafee free antivirus errokiller norton antivirus scanner norton antivirus live update www.free anti virus.com norton antivirus support reinstall norton anti virus
"-- skrytý --" 10.05.07 02:12
« Re: Re: Re: Perly sviním
To bylo ode mne. A ještě jedna poznámka a hodně mi vadí jak si to překroutil. Nikdy jsem neřekl nic proti tomu XJčku a i přesto jak jsem se právě ohrazoval proti stylu diskuze pod Lambem (mamrdi apod.) tak jsem jasně napsal jakou známku a proč jsem mu dal. Je to pěkné auto a 9b ode mne dostalo zaslouženě. -
"-- skrytý --" 10.05.07 01:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Krásný stroj....
Ahoj,
BMW má cca. 95tis, Volvo asi 150tkm. Jestli se chceš zeptat na to co v těch kilometrech odešlo, tak mám problém ti tak nějak odpovědět chlape :-). Prostě nic. Volvo je Volvo. Jenom normální spotřební věci. Kotouče, destičky, olej, filtry....