Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  14:19

« Re: Re: Re: Re: NA PROTEST...

Nemyslim, ze to je nejlepsi zpusob protestu, hlavne mi to vadi, protoze mi tu takova auta chybi(myslim takova, co maji svoji tvar).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  14:12

« Re: Re: Re: m3

Najezdeno je ted 160k kilometru. Zatim jsem nic zavaznyho resit nepotreboval a verim, ze kdyz mu budu davat pravidlene co potrebuje, ani potrebovat nebudu. Vlatne byl trosku problem s VANOSem, ted uz jsi nepamatuju co to presne bylo ale oprava nebyla draha ani nijak zvlast casove narocna. Co me trochu prekvapilo, byla hodnota krouticiho momentu na valcove brzde. Pravda, ta neni zcela presna ale i tak. Namerila 375Nm coz je na atmosferickej 3,2 motor opravdu hodne.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  14:02

« Re: Re: Re: NA PROTEST...

A navíc subjektivně vnímám např. 5b či 6b jako nízké hodnocení, pro Jaguar, je mi jedno jestli to budí nějaký odpor, já si za svými názory stojím :-!
  • 00 Reagovat !

foto

"anonym" [84.42.242.XXX] 10.05.07  14:00

« Re: Re: NA PROTEST...

Ve svých 23 letech se jako looser s Jaguarem necítím >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  13:42

« Re: Re: 7b

5b pro Jaguar se ti zdá objektivních? Tohle byla moje odpověď člověku, který se mi nízkým hodnocením pomstil za mé pevné názory ohledně falešnosti Gallarda, klidně ti pošlu kopii diskuze, která byla pod Gallardem ;-)
  • 00 Reagovat !

foto misoo

misoo 10.05.07  13:38

« Re: Re: m3

:-) :yes: a co nahradne diely ? kolko mas najazdene ? je tam treba nieco menit casom ??
  • 00 Reagovat !

foto misoo

misoo 10.05.07  13:35

« odvaha

cenim odvahu, nie len to sem dat, ale sa v takom niecom vozit... ale ked je to mimo ciest na nejakom letisku, tak pohoda >:D ;-)
    na vyblbnutie a zosrotovanie auto ako stvorene, mam dilemu, dat 10, nedat 10 >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Kolik80

Kolík80 10.05.07  13:28

« Re: Re: Re: Re: Re: lol

Myslis, ze z tebe v servisu budou nejak odvazany kdyz z prodeje tvyho auta nemeli ani korunu?? Myslim, ze problem bude zvlast s uznavanim zrucnich oprav...
    Okolo ceho myslis, ze se porad toci nakup novych aut v zahranici??
  • 00 Reagovat !

foto Kolik80

Kolík80 10.05.07  13:22

« Re: Je to jak kdybych to napsal já

Ja dostal slevu nizsi, na druhou stranu, cenikova cena tohoto meho auta je o 100tis. jinde nez tvyho. Navic jsem nechtel tak dlouho cekat... Ja jsem auto puvodne chtel koupit v Autopalace Sporilov, ale nedali tak dobrou cenu jako v Pribrami. Navic jsem byl v Pribrami vic spokojeny s pristupem prodejce... Ne ze by se o me na Sporilove starali spatne, to zase nemuzu rict, ale je znat, ze tam maji frmol. Byl problem se dostat na projizdu, v klidu pokecat s prodejcem a tak... V Pribrami bylo vse na pohodu... Pokud by se ke me prodejce zachoval jako k tobe, tak bych to asi zasel probrat s jeho vedoucim.
    Pokud je Mitsubishi v Olomouci skokan roku, tak to urcite nebude prace toho prodejce se kterym jsi komunikoval ty... 8-s
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  13:17

«

• 00 Reagovat !

foto Blue-Sun

Blue Sun 10.05.07  13:17

« Re: Re: Re: Re: Re: prvni predcasna gratulace

Myslím, že tohle je rozhodně největší plus celého projektu mojeauto. Poznají se lidi podobných zájmů, smýšlení, názorů na auta. Můžou se sejít, navážou se nová přátelství. Že bych něco podobnýho rozpoutal mezi Peugeoťáky nebo mezi vlastníky malých aut?? >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  12:59

« Re: jasný

Hele hooodně lidem to jasné nebylo a pěkně se do mě i do Šviháka v diskuzi pod Lambem strefovali, uložil jsem si ji na památku, ať mám co číst po večerech a čemu (nebo spíše komu) se smát :-) A "pan Roger" mi stihl ještě dát jedničku, na protest proti současnému systému hodnocení jsem Jaga stáhnul z moje.auto...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  12:14

« Re: Pokádání sedaček

ide o to ze ich odtial vyhadzujem kompelt cele a to dost často a zase aj nahadzujem preto ta moja nespokojnost - neviem ako to maju risene ine auta, ale predstavoval by som si mozno nieco rýchlejsie(pohodlnejsie) - ale to je moj nazor ;-)
  • 00 Reagovat !

foto CharlieX

CharlieX 10.05.07  12:09

« Pokádání sedaček

Ty máš nějaký problém se zklápěním sedaček?? Mě to přijde hodně jednoduché, zmačknout čudl, položit opěradlo a celé to postavit za přední sedadla. A koukám, že máš ty nízké opěrky, ty se snad ani nemusejí vyndavat. Ale schránky v podlaze koukám nemáš?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  12:04

« Re: m3

Mno pokud nepocitam jezdeni smykem tak se da na novejch gumach jedna sezona vydrzet .. teda kdyz si davam pozor ;-)
  • 00 Reagovat !

foto misoo

misoo 10.05.07  12:00

« m3

hmmmmmmmm :-) :yes: 10b
    ako casto menis gumy ?? >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  11:58

« Re: Re: Re: Re: Re: NA PROTEST...

Mám navíc důvodné podezření, že "pan Roger s Lambem" se mi předtím, než svoje fake Lambo smazal, pomstil za můj objev jedničkou, tak co to je?
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "misoo" [212.5.222.XXX] 10.05.07  11:53

« Re: Re: upravy

moja rec :-! :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.05.07  11:46

« Re: Re: Re: Re: NA PROTEST...

Taky mi to hodně dalo, poznal jsem že jsi skvělý kluk, a ani nevnímám co se kolem děje. Příští týden v Ostravě ahoj! ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  11:38

« Re: Re: Re: NA PROTEST...

...a ty víš proč ;-) Rád jsem tě poznal, a doufám, že budeme v kontaktu, kdykoliv mi můžeš zavolat a zajdem na kafe/pivo/limo :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…