Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 10.05.07 14:12
« Re: Re: Re: m3
Najezdeno je ted 160k kilometru. Zatim jsem nic zavaznyho resit nepotreboval a verim, ze kdyz mu budu davat pravidlene co potrebuje, ani potrebovat nebudu. Vlatne byl trosku problem s VANOSem, ted uz jsi nepamatuju co to presne bylo ale oprava nebyla draha ani nijak zvlast casove narocna. Co me trochu prekvapilo, byla hodnota krouticiho momentu na valcove brzde. Pravda, ta neni zcela presna ale i tak. Namerila 375Nm coz je na atmosferickej 3,2 motor opravdu hodne. -
Kolík80 10.05.07 13:22
« Re: Je to jak kdybych to napsal já
Ja dostal slevu nizsi, na druhou stranu, cenikova cena tohoto meho auta je o 100tis. jinde nez tvyho. Navic jsem nechtel tak dlouho cekat... Ja jsem auto puvodne chtel koupit v Autopalace Sporilov, ale nedali tak dobrou cenu jako v Pribrami. Navic jsem byl v Pribrami vic spokojeny s pristupem prodejce... Ne ze by se o me na Sporilove starali spatne, to zase nemuzu rict, ale je znat, ze tam maji frmol. Byl problem se dostat na projizdu, v klidu pokecat s prodejcem a tak... V Pribrami bylo vse na pohodu... Pokud by se ke me prodejce zachoval jako k tobe, tak bych to asi zasel probrat s jeho vedoucim.
Pokud je Mitsubishi v Olomouci skokan roku, tak to urcite nebude prace toho prodejce se kterym jsi komunikoval ty... 8-s -
Blue Sun 10.05.07 13:17
« Re: Re: Re: Re: Re: prvni predcasna gratulace
Myslím, že tohle je rozhodně největší plus celého projektu mojeauto. Poznají se lidi podobných zájmů, smýšlení, názorů na auta. Můžou se sejít, navážou se nová přátelství. Že bych něco podobnýho rozpoutal mezi Peugeoťáky nebo mezi vlastníky malých aut?? >:-[] -
"-- skrytý --" 10.05.07 12:59
« Re: jasný
Hele hooodně lidem to jasné nebylo a pěkně se do mě i do Šviháka v diskuzi pod Lambem strefovali, uložil jsem si ji na památku, ať mám co číst po večerech a čemu (nebo spíše komu) se smát :-) A "pan Roger" mi stihl ještě dát jedničku, na protest proti současnému systému hodnocení jsem Jaga stáhnul z moje.auto... -
"-- skrytý --" 10.05.07 12:14
« Re: Pokádání sedaček
ide o to ze ich odtial vyhadzujem kompelt cele a to dost často a zase aj nahadzujem preto ta moja nespokojnost - neviem ako to maju risene ine auta, ale predstavoval by som si mozno nieco rýchlejsie(pohodlnejsie) - ale to je moj nazor ;-) -