Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
neregistrovaný: "ettore" [85.70.73.XXX] 10.05.07 22:22
« Re: Re: Re: ITS A GAME
Rogere, samozřejmě že mohu hodnotit Tvuj charakter, k tomu postačí Tvůj písemný projev a vystupování na zdejším foru. I Tvoje změna nicku o něčem hovoří... Podmínky a pravidla (bod 1&11) pro Tebe nic neznamenají, je to pro Tebe..PRACE a HRA jako každá jiná... Pokud se živíš podrazy, tak přeji upřimnou soustrast, jednou na to taky dojedeš hrdino. -
"-- skrytý --" 10.05.07 22:20
« Re: Reload
Máš pravdu, Ricardo, tato diskuze je velmi zajímává a ztrapnilo se v ní opravdu hodně lidí - nebudu ji mazat. Navíc se zde měl drzost ozvat ještě autor faku Gallarda...Ale všichni "šijou" do mě, směju proto všem Wawrisům, humlům a podobným, to co tady píše Stanisalw je úplně neuvěřitelné, a vy takového hajzlíka podporujete a člověka, který si dal práci, aby jeho fake odhalil, pořád kritizujete >:D >:D >:D -
"-- skrytý --" 10.05.07 21:05
« Re: Re: Re: Re:mercedes
Velmi pěkné auto, ať jezdí! Jinak, nechci rýpat, ale pro motory se užívají označení např. R4, tzn. typ motoru na prvním místě, počet válců na druhém místě. Takže místo "6V" piš "V6". ;-) 6V může znamenat buď šest voltů nebo šest ventilů. -
"anonym" [85.160.71.XXX] 10.05.07 20:53
« Re: Re: Re:mercedes
tak zábava to je, kdyby tu nebyl automat se sport.řazením tak je to takovej ten starej, dobrej Mercedes. Doporučuju spíš E 400CDI to by mohla být teprve zábava.8V už jsem jednou měl a stílo to za to stovka za 5s.Tady to je taky dosti dobré,ale 6V a 8V je dost velkej rozdíl! -
"-- skrytý --" 10.05.07 20:43
« Re: Re: ITS A GAME
A co jinýho by to bylo než hra? Prostě normální onlajnovka >:D
Ty si tomu klidně říkej podraz nebo jakkoli jinak, nicméně pro mne to byla práce jako každá jiná. A pokud jde o lízání podrážek - neznáš mne, nepochopíš mne a tak nemůžeš hodnotit můj charakter stejně jako jsem já nehodnotil auta jiných. -
neregistrovaný: "ettore" [85.70.73.XXX] 10.05.07 20:36
« Re: ITS A GAME
...jako prvni bys měl navštívit doktora chocholouška ty Rogere. Jestli tomuhle říkáš hra, tak je mi z Tebe nabliti. Mezi chlapy se tomu říká podraz a svinárna. Takže příště si trochu upřesni pojmy. Xj je férovej chlap. kterýmu můžeš se svým charakterem tak akorát zespodu lízat podrážky... -
"-- skrytý --" 10.05.07 20:27
« Re: Re: Re: konečně bráška - hodnocení
Díky :yes: Nový model jsem řidil (2.0 benzín) a z jízdních vlastností na silnici a z interiéru jsem byl nadšený - velký posun. Zvenku si zatím zvykám - je to takový napuchlý kombík, ani ryba ani rak. Každopádně 2.0 nedoporučuju, na to auto nemá v nízkých otáčkách dost síly. Chtělo by to 3.0 V6 nebo 2.2 diesel... -
jack299 10.05.07 20:27
« Re: Re: Re: Dovoz nemecko
je boží s tímto motorem budeš spokojený,ochotně se nechá vytáčet a hezky zatlačí do sedadel-to Favorit fakt neuměl >:D .dodal jsem foto batožiny.je to 250 litrů,Favorit má 240 litrů.Tak uvidíme co dál.zatím jsme investoval do nových stěračů-ten u řidiče dělal šmouhy.Zajímavé že Ital měnil pouze jeden stěrač i když byli oba Bosch,oba byli rozdílný v uchycený jinak tvarově totožné.Hlavně že se o to staral a dělal pravidelný servis motoru,brzd,katalyzátor atd.tak dej vědět ;-) -
Chaotik 10.05.07 20:21
« Re: Re: Krásný stroj....
Jak se ten turbochuj zmiňoval o testu 550i E60, měl jsem tu čest to číst. Ten člověk je asi naprosto nemocnej a závist mu už zničila mozek, jinak si to nedokážu vysvětlit. To není ani recese. Tenkrát to bmwklub dobře zvedlo ze židle. Ale zas fajnový bylo vidět, že jedinej člověk, kterej s ním souhlasil byl nějakej mladej naivní kluk alá "já se svým faválem vystříknu skoro každý bávo", kterej si chudák ještě neuvědomuje, že většina lidí zrovna nezávodí a když už, tak nemá potřebu si honit triko na klukovi s fankem (nic proti faválům, ale týpek to tam psal).