Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
Dragon.001 15.05.07 21:03
« Re: Re: Re: Re: Hodnocení
To je sice pravda, ale jak můžeš porovnávat 2 úplně odlišný auta. Pro člověka co nemá děti, nebo jsou už dospělý. Auto má jen pro svoje ježdění, pro zábavu, radost z jízdy, chce si občas zajet na okruh a nezáleží mu až tak na spotřebě je M3 skvělý auto. Kombík je mu na nic.
Zase ale 5 členné rodině, co jede na dovču k moři a má haldu kufrů je M3 k ničemu. A kombík s průměrnou spotřebou 5,5 litru nafty, kde se všichni pohodlně vejdou i s věcma na 14 dní je pro ně to nejlepší co může být.
Proto je můj názor takový, že dokud se zde nerozdělí auta na kategorie, kde budou soupeřit více či méně rovnocenní soupeři. M3 s Audi S4. Kombík s kombíkem. Tak tu není možné určit lepší auto. To tu můžu postavit vedle sebe rovnou Enzo a Tatru V3S.
A proto by tu zatím měla rozhodovat kvalita recenze a fotek. To jediné se tu dá prozatím objektivně porovnávat a rozhodnout, kdo je lepší ;-) -
mirastr 15.05.07 20:48
« Re: Tak 10b.
Je to dlouhý příběh. Srdcová záležitost. Když jsem to viděl na internetu na prodej, tak jsem si řekl, že to musím mít. Ze zvědavosti. Nestálo to moc, vzal jsem poslední penízky a jel jsem pro něj:-) Kdybych na tom byl finančně líp a nestěhoval se do Prahy (nyní bydlím u rodičů v RD), tak bych si ho určo nechal, ale vzhledem k tomu, že se budu stěhovat na sídliště, tak.....Jakmile doplatím leasing na Corsu a veškeré půjčky co jsem si bral na podnikání ( [odkaz] ) tak si chci koupit pozemek a pomalu začít stavět barák s mega garáží, tak se vejde dodávka, 2 auta a ještě jedno místa na veterána, kterého si budu dávat dohromady:-))) -
"-- skrytý --" 15.05.07 20:48
« trefa
Musim potvrdit slova majitela. Myslim si ze Clio je najvyraznejsi model Renaultu a je to v podstate spolahlivy stroj.
S tym "batohom" na streche to vyzera super :yes:
Trosku zavidim motorizaciu pretoze si myslim ze 1,4 16V je ideal pre toto auto.
Co sa tyka nazoru na prevodovku tak tiez suhlasim aj pri 1,2 8 ventilovom motore je zbytocne vytocena a pri 100km/h toci 3000ot/min . Inak rovnaka prevodovka je Micre 1,2 16v aj 1,6 16V ;-)
Popis aj skusenosti jednoznacne za 10 bodov :yes: -
"-- skrytý --" 15.05.07 18:50
« Vitaj
Pozri na www.citroeny.cz, sice to nie je klub, ale je tam dost ludi, ktori ho maju. Uz som tam dlho nebol, snad mi nezrusili nick. Okrem toho, dvaja to su uz klub, ci nie? Tak vitaj, clenu!
Okno 5-ych dveri - este sa Ti otvara? Mne to fungovalo zhruba mesiac, potom tlacim tlacidlo a nic. Vedel som, ktora bije, o tomto som cital na internete este predtym, ked som auto kupil. Jedna sa len o to, ze linka (spoj) k tomu tlacidlu je vedeny na zadnom skle presne takym istym sposobom, ako linky vykurovania zadneho skla a po case sa prerusi. No a dajako "sikovne" tu linku zrobili, lebo od samych prvych breakov az dodnes to robia tak isto. Teda tak isto blbo a nepomahaju staznosti. Viem si vsak predstavit, ze tych staznosti je asi 5 na milion predanych kusov, lebo malokto vobec vie, ze to otvaracie okno tam ma. V zaruke to servis riesi vymenou skla alebo nacinovanim noveho kusu drotika, ktory toto "zazracne vymyslene spojenie" jednoducho preklenie. Robotka na necelu hodinku, polozrucny elektronik schopny drzat pajku v ruke to zvladne v pohode. Ked sa najde cez nejaky vikend cas, rozoberem a spravim si to sam, nechcem otravovat a travit cas v servise, lebo tam chodim cez pol republiky.
PS: dnes som si labuzil na auto-klime, vonku tridsat a ja som potreboval pobehat po meste nejake rozvodne, zakazdym kilometrik - dva, krasne to chladilo.
PS: nevsimol si si, ze by Ti pri rozjazde trochu autom cukalo, ako keby bola nevyvazena spojka? Mne to robilo od sameho zaciatku, ale vzdy len za studena a teraz s klimou to robi o trochu viac. Casu do konca zaruky sice dost, ale pytam sa.
PS2: ked mas break, urob mi pozorovanie: v noci (ale aby bolo co najtmavsie, mimo dosah poulicnych lamp apod.) prid ku autu zo zadnej strany a pozeraj na tretie brzdove svetlo. Je zhasnute. Teraz stlac hocijake tlacidlo na dialkaci, najlepsie na zamknutie auta (hoci je uz aj zamknute). Okamzite sa slabo rozzhavi to tretie brzdove svetlo a zhasne az vtedy, ked auto znova prejde do spankoveho rezimu, co je po cca minute, ak si medzitym neotvoril dvere. Inak povedane, ak auto nie je uspate, svetielko vzdy jemne zhavi. Robi Ti to tiez tak? Vsetky breaky, za ktorymi som mal v noci cest ist, to takto robia. Daj mi vediet ci aj Tebe.
PS3: aku mas farbu, zvlastnu vybavu atd.? Ja mam zaklad plus tempomat, dazdovy, svetelny senzor a zadne el. okna. Pieskova metaliza. -
"-- skrytý --" 15.05.07 17:42
« Re: AR GT II.
Lambda se mi projevuje jenom tou kontrolkou...řesíme to v servisu, možná to jsou jenom kontakty...uvidíme. Olej mi mění v Alfě, je to Selenie Racing. Zatim mám najeto jenom pár tis. a nepapalo to nic. Kontroluju to cca a 1000-1500km.
Díky za pochvalu. btw z Písku -
roubrt37 15.05.07 17:27
« AR GT II.
Jak se ti projevovala ta závada Lambdasondy? A kolik máš spotřebu oleje? Předpokládám, že SE Racing. Mám totiž ten samej motor a taky mi tam něco neladilo na osciloscopu.U mě se to projevovalo kouřivostí na volnoběh asi 1min. po startu, trvající 5 minut. Jinak ještě jednou musím pogratulovat, že sis vybral tak dobře.....ve 21 letech Alfici! :yes: Jsi přímo z ČB? -
"-- skrytý --" 15.05.07 17:12
« Re: Re: Re: Hodnocení
Tenhle server je hlavně o AUTĚ!!! a ne o tom kdo kolik o něm napíše!!! tady se hodnoti auto a ne umění majitele psat recenzi. Nějak to spoustě lidí nedošlo, a podle toho to taky vypada. mazda 6 v kombiku je lepé hodnocena než BMW M3...to je smutný :-( -
"-- skrytý --" 15.05.07 17:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč...
Tohle jsem napsal původně, pak jsem příspěvek editoval. Podíval jsem se totiž na moje hodnocení jiných M6 a opravdu dávám osmičky, těch devět by bylo nefér vůči ostatním a navíc by mě mí "nepřátelé" mohli napadnout, že nadržuju lidem, kteří dobře hodnotí mého Jaga - což opravdu nedělám. Naopak jsem nešetřil ani 6b hodnocením, které se mi několikrát vrátilo (a o jedničkách nemá cenu mluvit viz. Fiat 128)...