Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  00:39

« Re: ITS A GAME

Tak jo, necháme toho. Ti, kteří se dnes večer dobře pobavili těm to ze srdce přeji; ti, kteří se cítí pohoršeni nebo poškozeni těm se omlouvám a ti, kteří mi vyhrožovali ať se nejdřív zamyslí nad sebou. Přeji dobrou noc
  • 00 Reagovat !

foto Dragon-001

Dragon.001 11.05.07  00:35

« Hodnocení

Dávám ti taky za 1. Možná by ses moh nad sebou zamyslet a změnit to. Když se opravíš, změním též. Takhle se snažit dostat do top 10 není fér :no: :no: :no:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  00:34

« Re: Re: tak

současné Laguny jsou spolehlivostí propadák,to přiznávám,otevřeně a vím to,zas na druhou stranu,asi kus od kusu,známý koupil před 3mi lety novou Lagunu a lítá si po světě,spokojený jak želva...servis Renaultu je drahý,to beze sporu,ale servisují jako kde všude jinde,pokud přijedete s Hondou nebo VW že máte prasklej nárazník,nikdo se nebude trápit s tím ho lepit,kitovat,brousit a lakvoat,prostě vám tam dají nový...ale mluví ze mě osobní zkušenost...máme Mégana 2005 ,najeto 90 000 a bez problému,máme Clio 2005,najeto 60 000 a též bez problému :-)
  • 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 11.05.07  00:26

Nejsem Ríša, ale to je jedno. Jestli ti přijde vhodné reagovat do jedné diskuse pod více jmény tak prosím, ale tím ses definitivně ukázal v negativním světle. Svoji radu jsem myslel abys pod novým nickem začal doopravdy znova ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  00:24

« Re: Re: Re: Re: GALLARDO JE FAKE!!!

Já se taky strašně dobře bavím >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  00:13

Promiň Ríšo, ale já jsem s tímhle nezačal. Jen jsem chtěl panu majiteli Escalade co si říká Fabie ukázat, že nade mnou nemůže mít nikdy navrch
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  00:13

Mluv za sebe ty malej MLUVKO :-! A nezapomínej na mojí dobrou radu!
  • 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 11.05.07  00:10

:-) mimochodem máš mail
  • 00 Reagovat !

foto EricCartman

EricCartman 11.05.07  00:10

« Re: Re: Re: GALLARDO JE FAKE!!!

Už jsem tak udělal. A docela se sledováním diskuze pod tvým Jagem dneska večer bavím.
  • 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 11.05.07  00:06

Rodžíku, jestli chceš někomu vyhrožovat tak si běž na Xchat nebo třeba na Alíka. Tady se bavíme o hezkém autě a ne o tom kdo je lepší hacker ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  00:04

« Re: Re: ITS A GAME

>:D teď jsi mě pobavil :yes:
  • 00 Reagovat !

foto glemo

neregistrovaný: "peter.halagacka@gmail.com" [158.193.84.XXX] 11.05.07  00:03

« Re: tak

Renault?Ja som zasa po pér skúsenostiach od známich dokonale od Renaulta odradený.Servis mení náhradné diely iba ako celok a nik sa neobťažuje pokazené diely opravovať.Pokiaľ je auto v záruke tak ma takýto typ opráv nebolí ale čo ak si ojazdeného Renaulta kúpi človek, ktorý naň šetrí dosť dlho a potom sa mu pri nejake poruche v servise pri platení zatočí hlava.Možno sa mýlim ale vychádzam z cien opráv niekoľkých Lagún.Mne z toho vyplynul jediný záver:Renaul nebrať.
  • 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 11.05.07  00:03

Já myslím, že klidní jsme všichni. Jen Roger nám samým rozrušením zapomněl vykat ;-) :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  00:03

Nene, mazat se nic nebude. Já jsem jenom trošku alergický na ty vaše pseudovýhružky, které tu se švihákem zkoušíte abyste poděsili přispěvovatele. Chápu, že to na někoho možná platí, ale radím ti dobře, nezačínej si s lidma těžšího webového kalibru. Nebudu ti tvrdit, že bych ti byl za pomocí toho co vím schopen za chvíli zaklepat na dveře, u BIS ani jeden z nás nedělá. Ale mohl bych ti trošku znepříjemnit život. Já tu neměl zatím svoje auto i s RZ, zato ty ano!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  00:02

« Re: Re: GALLARDO JE FAKE!!!

Nejsem hlupák, abych se mstil ;-\ Takhle se mnou nemluv, vůbec mě neznáš :no: Podívej se pod moje auto na diskuzi ať chápeš souvislosti.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  00:00

« Re: Re: Re: ITS A GAME

Jsem klidný. Roger si hraje s imaginárními auty, já mám opravdové. Roger si myslí že je king, ale na rozdíl ode mne je loser. Pokud budu chtít, vytahám ho za uši a nasekám mu zadek, to mu za trest bude stačit. No, kdyby mu jeho maminka zakázala onanii, byl by to asi větší trest. Ale v jeho věku asi už dobré rady své matky neposlouchá.
  • 00 Reagovat !

foto rockyteam

rockyteam 11.05.07  00:00

« Re: Pěkné, až....

Chápu...každý máme jiný vkus. A tak je to správné :yes: Mě se právě naopak ty stříbrné mřížky na předku líbí...a moc. Protože to nikdo nemá. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto misoo

misoo 10.05.07  23:52

« babickyno.auto.cz

podla mna je uplne jedno ci niekto auto vlastni, vlastnil, kupil za vlastne, pozical, ukradol... to neni dolezite. mna zaujimaju informacie, skusenosti, zazitky atd v recenzii. o tom je moje.auto.cz, ziskat ine informacie ako z reklamnych letakov, testov a profi recenzii. ak sa nejake auto niekomu nepaci, alebo naopak, tak ma moznost vyjadrit svoj nazor bodmi, alebo v diskusii. takze svihaku klidek, toto Q7 sem patri ako kazde ine, aj keby sa to tu volalo babickyno.auto.cz (samozrejme okrem stiahnutych a vymyslenych) ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.07  23:52

« Re: Re: ITS A GAME

Fabiku klid, jde přeci jen o auta, vzájemně si hrozit nemá smysl.
  • 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 10.05.07  23:50

Většího tvrďáka na auto.cz nepamatuju >:D :yes: Aby jsi na nás neposlal taky SWAT >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…