Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 11.05.07 00:34
« Re: Re: tak
současné Laguny jsou spolehlivostí propadák,to přiznávám,otevřeně a vím to,zas na druhou stranu,asi kus od kusu,známý koupil před 3mi lety novou Lagunu a lítá si po světě,spokojený jak želva...servis Renaultu je drahý,to beze sporu,ale servisují jako kde všude jinde,pokud přijedete s Hondou nebo VW že máte prasklej nárazník,nikdo se nebude trápit s tím ho lepit,kitovat,brousit a lakvoat,prostě vám tam dají nový...ale mluví ze mě osobní zkušenost...máme Mégana 2005 ,najeto 90 000 a bez problému,máme Clio 2005,najeto 60 000 a též bez problému :-) -
neregistrovaný: "peter.halagacka@gmail.com" [158.193.84.XXX] 11.05.07 00:03
« Re: tak
Renault?Ja som zasa po pér skúsenostiach od známich dokonale od Renaulta odradený.Servis mení náhradné diely iba ako celok a nik sa neobťažuje pokazené diely opravovať.Pokiaľ je auto v záruke tak ma takýto typ opráv nebolí ale čo ak si ojazdeného Renaulta kúpi človek, ktorý naň šetrí dosť dlho a potom sa mu pri nejake poruche v servise pri platení zatočí hlava.Možno sa mýlim ale vychádzam z cien opráv niekoľkých Lagún.Mne z toho vyplynul jediný záver:Renaul nebrať. -
"-- skrytý --" 11.05.07 00:03
« Re: ITS A GAME
Nene, mazat se nic nebude. Já jsem jenom trošku alergický na ty vaše pseudovýhružky, které tu se švihákem zkoušíte abyste poděsili přispěvovatele. Chápu, že to na někoho možná platí, ale radím ti dobře, nezačínej si s lidma těžšího webového kalibru. Nebudu ti tvrdit, že bych ti byl za pomocí toho co vím schopen za chvíli zaklepat na dveře, u BIS ani jeden z nás nedělá. Ale mohl bych ti trošku znepříjemnit život. Já tu neměl zatím svoje auto i s RZ, zato ty ano! -
"-- skrytý --" 11.05.07 00:00
« Re: Re: Re: ITS A GAME
Jsem klidný. Roger si hraje s imaginárními auty, já mám opravdové. Roger si myslí že je king, ale na rozdíl ode mne je loser. Pokud budu chtít, vytahám ho za uši a nasekám mu zadek, to mu za trest bude stačit. No, kdyby mu jeho maminka zakázala onanii, byl by to asi větší trest. Ale v jeho věku asi už dobré rady své matky neposlouchá. -
misoo 10.05.07 23:52
« babickyno.auto.cz
podla mna je uplne jedno ci niekto auto vlastni, vlastnil, kupil za vlastne, pozical, ukradol... to neni dolezite. mna zaujimaju informacie, skusenosti, zazitky atd v recenzii. o tom je moje.auto.cz, ziskat ine informacie ako z reklamnych letakov, testov a profi recenzii. ak sa nejake auto niekomu nepaci, alebo naopak, tak ma moznost vyjadrit svoj nazor bodmi, alebo v diskusii. takze svihaku klidek, toto Q7 sem patri ako kazde ine, aj keby sa to tu volalo babickyno.auto.cz (samozrejme okrem stiahnutych a vymyslenych) ;-)