Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "TVK" [212.111.8.XXX] 11.05.07  14:17

« Re: Pocet Odpovedi

Tady se ale nejedná o názor všech agličanů, ale pouze těch, kteří jezdí daným autem. Můj názor na spoustu značek může být totálně negativní (a proto si je zřejmě nekoupím), ale podle průzkumu můžou mít tyto značky spokojenost teoreticky 100%, protože všem přímým uživatelům prostě třeba subjektivně vyhovuje.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  14:17

« Re: Re: Re: Re: interier?

Je to originál od BMW! Do E46 se dávala v letech 1999-2001 Dodavatel VDO Dayton, model MS 5500. Je tam možnost připojit 3 externí zdroje signálu (couvací kameru, DVD přehrávač . . .) Jede na CD a mapy jsou tam Teleatlas, takže super pokrytí.
    U nás se moc nevidí, dávala se spíš do aut co šli do USA
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  14:16

« Re: Re: Re: Re: Recenzia

Nelezu bodováním nikomu do zadnice, "obyčejným" autům 9b a 10b nedávám. Dal jsem párkrát i odůvodněné šestky, které se mi vždy neodůvodněně vrátily - viz Dragon.001...Když už je současný bodovací systém postaven jako hra na body, tak ji hraji (a nebojím se to přiznat), ale férově ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Twinsen

Twinsen 11.05.07  14:14

« Re: Re: Re: Re: Re: K O U P E N O ojeté????????

3 dny sice neni moc, ale nedelej si iluze, ze kdyz testuji auto nekde v motoristickem casopise, ze na to maji vic casu :) Az si pujcis to SLR, tak zkusenosti urcite napis. Myslim, ze to kazdy uvita. Jestli se ti teda bude chtit dat cca 430 tis. Kc za tri dny za pujcovne a budes mit 1,2 mega na kauci a uz ti bylo 30 let.
  • 00 Reagovat !

foto marianek

marianek 11.05.07  14:05

« Pocet Odpovedi

Rad bych se take docetl o poctu zodpovezenych dotazniku za model. Jestlize minimum je 50 a odpovedi bylo take tolik, nebo o malo vic, potom se nemuzeme bavit o objektivnim survey. Osobne znam subjektivni nazor anglicanu na Skodu a vubec nekoresponduje s vysledky tohoto pruzkumu. Je take mozne, protoze v Anglii zije mnoho cechu, kteri jezdi samozrejme se Skodovkou a ti byli prave znacnou casti odpovidajicich. Neco mi na tom nehraje, nazor bezneho anglicana na Skodu se za poslednich 15 let radikalne nezmenil. Neco jineho rekne anglican do oci cecha a neco jineho si rikaji mezi sebou. Zajimavosti je tez bodovy rozdil prvniho a 33. pricky. Myslim, ze odpovedi na pruzkum bylo pomalu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  13:56

« Email

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  13:47

« Re: Re: Re: Recenzia

ja sa nehnevam, len sa potom necuduj ze ked vacsine uzivatelov svihnes 7-cku ze ti ju nevratia s radostou nazad (ja som to neurobil >:D ) proste niekto si na bodiky potrpi a niekto nie, mne je to jedno, mna viac tesi ten prstik hore od redakcie auto.cz :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "huml" [195.11.208.XXX] 11.05.07  13:29

« Re: Re: Re: interier?

super! ta navigace je tam hezky zadelana. co je to zac??? a kdo to delal??
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "huml" [195.11.208.XXX] 11.05.07  13:28

« Re: Re: interier?

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  13:24

« Re: Re: Recenzia

Podívej, máš pěknou recenzi i fotky, ale já hodnotím hlavně samotné auto, jak se mi subjektivně líbí, nebo nelíbí. Peugeot je fajn auto na lítačku, já osobně jezdím soukromě Fabií a jsem spokojen, nicméně takové (nezlob se za ten výraz) BĚŽNÉ vozy hodnotím zpravidla kolem 7b nebo 8b, opravdu v tom nic jiného není. 9b a 10b dávám autům, která mě nějak osloví...Fotografie jsem přidal nové, ze svatby, sám bohužel kvalitní fotoaparát nevlastním, tak jsem zatím umístil některé fotky z mobilu. Nejsem zdaleka sám, kdo auto odfotil mobilem ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  13:08

« Pekny kusok, 10b

Pozeram ze ho mas na veteranskych tabulkach, nie som na Bavoraky ale toto je nadherny stroj :yes:

Skus spravit viac fotiek aj popis to auto si to zasluzi :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  12:49

« Re: Re: NAAAAAAAADHERA

ano, přiznávám, v BMW materiálech je pokud si pomatuju asi 7,3 nebo tak něco, nevim ale přesně, tak sem to zaokrouhlil - pocitově je tam stovka poměrně dost rychle, protože dvojka točí do 110 a krouťák je už hodně odspoda - každopádně to není u tohodle auta až tak důležitá veličina
  • 00 Reagovat !

foto salam

salam 11.05.07  12:33

« Re: Volkswagen Turan + a -

Tak jsem včera odevzal Tourana na týden do péče servisu a dostal jsem jako náhradní auto Jettu právě s motorem 1.6 75 kW.
    Celkem mě ten motor překvapil, že se s tím dá i jezdit :-)
    Ale Touran bude mít asi o nějaké to kilo více a taky jinou čelní plochu, že.
    Jen mi připadá dost hlučný - to ale může být tím, že ta Jetta má teprve 7000 km.
    Taky mi chybí šestka - při 130 to točí kolem 4000.
    Oproti 2.0 FSI v Touranu mám s tím 1.6 v Jettě na stejné trase při podobném stylu jízdy spotřebu o cca 1.5 litru menší.
  • 00 Reagovat !

foto Onyx

Onyx 11.05.07  12:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Hodnocení

Diky, i Tobe. A necit se poskozenej, to je proste zivot. Jednou jsi nahore, jednou dole. Moji starosti ted je, jestli ma motor prasklou hlavu, nebo jen nacatej rozdelovac proste postupne vypovida sluzbu vic a vic. To je vse.
    Vsechny auta jsem pokud vim ohodnotil a to podle toho, jak to citim a tvuj prispevek proste dopadl, jak dopadl. Mam proste nejaky zasady a musim bejt ke vsem fer. Jestli mas zasadu, ze ten kdo ti da za jedna, ma od Tebe za jedna, to je proste realita.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  12:21

« Re: Re: JE?

Dnes jsem v JE na relaxvíkend a je tu nová 911t - majitel Carrery4S už si asi řekl dost, teď Turbo ;-) Slintal jsem pěknou chvilku nad krásou i zvukem :*)
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "huml" [195.11.208.XXX] 11.05.07  12:19

« Re: Re: babickyno.auto.cz

nechapu, proc to ty lidi maj zapotrebi??? to bych tu moh mit zaregistrovano vsechno! zacatkem cervna se jedu svezt s F355 na Silverstone... tak to abych hned auto nafotil a zamachroval, ne??? :-(
    kdyz je clovek chudak, pozna se to snadno...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  12:04

« Re: Re: Hybrid

• 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "huml" [195.11.208.XXX] 11.05.07  11:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cizi nazory jsou hnojem, protoze s nimi nesouhlasis?

jaguarem jsem samozrejme jel! >:D a to nejen tim tvym, ale i jeho predchudci, i s dvanactivalcem. jizdni vlastnosti toho tvyho jsou ne nic moc, ale spis horsi. o to, ze je tam dost malo mista se doufam prit nebudem, image je v UK spis usmevna atd... Jinak ti musim dat za pravdu. Nejsem expert na Jaguar, ale dost pravdepodobne mam s auty vetsi zkusenosti a s tvym hodnocenim proste nesouhlasim. Oznacit tento motor za silny v teto kategorii je taky vtipny, spis by se hodilo oznaceni zakladni atd... Proste prehanis a ja na to reaguju. Chapu, ze mas auto rad, ale kdyz placas nesmysly, musis pocitat s kritikou.
  • 00 Reagovat !

foto Dragon-001

Dragon.001 11.05.07  11:31

« Re: Re: Re: Re: Hodnocení

Ano cítím se poškozený, protože podle mě taky jsem. Jestli si chtěl rozšířit povědomí tím, že budeš na čas v 10? Nemáš ještě zas tak špatný průměr. Já měl jeden čas kolem 7. Pak to vylozlo, no a pk jsi přišel ty... Můžeš se tam dostat i teď, ale ne, když ti lidi budou dávat 1. Přeju ti hezký den
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "huml" [195.11.208.XXX] 11.05.07  11:25

« Re: Re: Re: Re: Re:mercedes

a je to opravdu Vecko nebo radak?? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…