Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"anonym" [81.243.35.XXX] 11.05.07 18:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hodnocení
Ted bych rekl, ze to vazne prehanis. Az si poridis vlastni auto, dostanes ode me urcite vic, nez jedna. Nevykladej si to tak, ze jsem Ti to dal, abych se udrzel v TOP10, takova trubka nejsem. Proste mam na to svuj nazor a ten se nezmeni. Drzim pesti pri porizovani vlastniho auta. Doufam, ze to bude zadokolka ;-). -
mitak 11.05.07 18:21
« Re: Re: Nissan
Já jsem Pathfindera koupil cca před týdnem a posaz za volantem mě naopak naprosto nadchnul, vůbec nechápu jak to někdo může ohodnotit jako "nepohodlne auto", právě naopak. Auto bude přidané do mého listu během víkendu, takže se to tam pokusím trochu víc rozebrat.
Teď si uvědomuju co vlastně píšeš a že nemyslíš Navaru ale Pathfinder. Takže zadní sedačky v Pathfinderu jsou poměrně prostorné (zhruba stejně jako třeba Touareg) a ten "divny hrb" o kterem pises je hlavova operka, ktera se musi vytahnout nahoru, jinak opravdu tlačí do zad >:-[] :yes: Toto považuju za skvělé řešení, protože při stažení dolů, kdy vzadu vozím jen náklad nikoliv osoby, je daleko lepší výhled dozadu. příště to chce trochu víc přemýšlet nebo se zeptat. S tou staženou hlavovou opěrkou se tam fakt sedět nedá. Sedadla tudíž ve své recenzi popíšu podrobnějc... -
EricCartman 11.05.07 18:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prevodovka
Jasně, je to jedno, skoro na tom nezáleží. Možná to kupoval na začátku 06 a to bylo třeba ještě všechno při starém, nebo to kupoval v 06, ale byl to nějaký model 05. Každopádně je to jedno, ale jestliže napsal, že tam má 150 kw, tak tam bude mít asi pětikvalt ;-) -
EricCartman 11.05.07 17:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prevodovka
Aha, tak s tím nasazením nových motorů (a současně nasadili asi i sedmikvalty) nevím, kdy to bylo přesně. Ale tipoval bych, že někdy v roce 06. Možná 05. Už si to přesně nepamatuju. Jinak otec má r. v. listopad 2003 a má 150 kw a pětikvalt ;-) -
EricCartman 11.05.07 17:34
« Re: Re: Re: Re: Prevodovka
Toto je ale ještě ten typ před faceliftem. Tam se dávaly jenom pětistupňové. Facelift přišel někdy v létě 2006, takže mám takový dojem, že od té doby tam dávají sedmikvalty. Navíc 320 CDI měla dřív 150 kw, což je tento případ, a teďka (po faceliftu) má 165 kw ;-) -
neregistrovaný: "Hooligan 49" [212.24.149.XXX] 11.05.07 17:33
« Re: Re: Re: Pocet Odpovedi
A určitě rozlišuješ "názor běžného angličana" a "názor běžného angličana vlastnícího automobil Škoda"??? V tom je totiž rozdíl ;-) A jelikož ta anketa hodnotí spokojenost majitelů, tak by se ti snad už mohlo rozsvítit >:D -
Dragon.001 11.05.07 16:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hodnocení
Mě vadí jen to, že jsem o autě chtěl podat naprosto pravdivé a objektivní informace, včetně toho, že nejsem přímý majitel. Nejsi první a pravděpodobně ani poslední, kdo mě za pravdu trestá. Bohužel tu platí, že s poctivostí nejdřív pojdeš. Proto jsem se rozhodl, předejít budoucím neshodám a recnzi upravit tak, aby mě už v budoucnu nikdo nenapadal. Od tebe už snad ani změnu nechci. Jen mě mrzí, že tu člověk musí lhát, nebo neříkat celou pravdu aby se ostatním zavděčil ;-\ -
neregistrovaný: "patrik" [84.42.187.XXX] 11.05.07 16:52
« Re: Re: Re: Re: Pocet Odpovedi
Ahoj marianku, v podstatě ses pozastavil nad tím, co já. Když bude sedět v hospodě deset majitelů škodovek a někdo se jich zeptá, jestli jsou spokojení, tak třeba 9 z nich řekne ano, čili 90%, a pak si k vedlejšímu stolu sednou pan Čong s bratrem a těch se někdo zeptá, jestli jsou spokojení s Kiou, a oni řeknou oba ano, čili 100%. Takže v tomhle hlasování Kia vyhrála... a já jsem se ptal, jestli tohle je princip JDP, nebo jestli je vznik takovéhle chyby nějak metodikou odstraněn. Nemám zrovna čas studovat website jdp a doufal jsem, že mi to tu někdo od fochu vysvětlí. No nic. - K tématu láska Britů ke škodovkám se nechci vyjadřovat, bohužel jsem si posledně nepoznamenal, když nám tu někdo, kde je prý ze Škody, ocitoval čísla prodejů i s tržním podílem, není tu ten kolega někde, aby nám tu informaci osvěžil? Takhle je to mlácení prázdné slámy. btw: pokud já snám nějaké Brity, tak ti většinou byli schopni rozeznat tak Vauxhall a francouzské značky (jo, a ještě taxíky) a bylo jim vlastně dost jedno, čím jezdí...dobré odpoledne všem :-)