Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

"anonym" [81.243.35.XXX] 11.05.07  18:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hodnocení

Ted bych rekl, ze to vazne prehanis. Az si poridis vlastni auto, dostanes ode me urcite vic, nez jedna. Nevykladej si to tak, ze jsem Ti to dal, abych se udrzel v TOP10, takova trubka nejsem. Proste mam na to svuj nazor a ten se nezmeni. Drzim pesti pri porizovani vlastniho auta. Doufam, ze to bude zadokolka ;-).
  • 00 Reagovat !

foto mitak

mitak 11.05.07  18:21

« Re: Re: Nissan

Já jsem Pathfindera koupil cca před týdnem a posaz za volantem mě naopak naprosto nadchnul, vůbec nechápu jak to někdo může ohodnotit jako "nepohodlne auto", právě naopak. Auto bude přidané do mého listu během víkendu, takže se to tam pokusím trochu víc rozebrat.

Teď si uvědomuju co vlastně píšeš a že nemyslíš Navaru ale Pathfinder. Takže zadní sedačky v Pathfinderu jsou poměrně prostorné (zhruba stejně jako třeba Touareg) a ten "divny hrb" o kterem pises je hlavova operka, ktera se musi vytahnout nahoru, jinak opravdu tlačí do zad >:-[] :yes: Toto považuju za skvělé řešení, protože při stažení dolů, kdy vzadu vozím jen náklad nikoliv osoby, je daleko lepší výhled dozadu. příště to chce trochu víc přemýšlet nebo se zeptat. S tou staženou hlavovou opěrkou se tam fakt sedět nedá. Sedadla tudíž ve své recenzi popíšu podrobnějc...
  • 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 11.05.07  18:16

« Re: Těším se...

Dám ho sem, ještě cizeluji recenzi ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Johnny-P

Johnny_P 11.05.07  18:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: K O U P E N O ojeté????????

to byl samozřejmě vtip. Je mi 19 a jsem student >:D takžezatim nic :-!
    a to 1,2 mega?...no jistě, denně ho nosim v peněžence >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  18:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prevodovka

souhlas :-!
  • 00 Reagovat !

foto EricCartman

EricCartman 11.05.07  18:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prevodovka

Jasně, je to jedno, skoro na tom nezáleží. Možná to kupoval na začátku 06 a to bylo třeba ještě všechno při starém, nebo to kupoval v 06, ale byl to nějaký model 05. Každopádně je to jedno, ale jestliže napsal, že tam má 150 kw, tak tam bude mít asi pětikvalt ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  17:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prevodovka

Tak v tom se schodnem já reagoval proto že ten typ tam má 2006 rok výroby... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto EricCartman

EricCartman 11.05.07  17:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prevodovka

Aha, tak s tím nasazením nových motorů (a současně nasadili asi i sedmikvalty) nevím, kdy to bylo přesně. Ale tipoval bych, že někdy v roce 06. Možná 05. Už si to přesně nepamatuju. Jinak otec má r. v. listopad 2003 a má 150 kw a pětikvalt ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  17:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Prevodovka

Máti má před faceliftem rok 06 165 kw něco tady nesedí někdo nás vodí za nos.... Vím to moc dobře věř mi.... Takže buď má dřívější rok nebo o tom autě nic neví... :-!
  • 00 Reagovat !

foto EricCartman

EricCartman 11.05.07  17:34

« Re: Re: Re: Re: Prevodovka

Toto je ale ještě ten typ před faceliftem. Tam se dávaly jenom pětistupňové. Facelift přišel někdy v létě 2006, takže mám takový dojem, že od té doby tam dávají sedmikvalty. Navíc 320 CDI měla dřív 150 kw, což je tento případ, a teďka (po faceliftu) má 165 kw ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Hooligan 49" [212.24.149.XXX] 11.05.07  17:33

« Re: Re: Re: Pocet Odpovedi

A určitě rozlišuješ "názor běžného angličana" a "názor běžného angličana vlastnícího automobil Škoda"??? V tom je totiž rozdíl ;-) A jelikož ta anketa hodnotí spokojenost majitelů, tak by se ti snad už mohlo rozsvítit >:D
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "." [172.180.168.XXX] 11.05.07  17:24

« zase jde toyota kopirovat?

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  16:59

« Re: tak jo

když ho máš rád,tak za osm,jinak u mě fobie mají nižší hodnocení,nějak jsem na ně zanevřel!
  • 00 Reagovat !

foto Dragon-001

Dragon.001 11.05.07  16:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hodnocení

Mě vadí jen to, že jsem o autě chtěl podat naprosto pravdivé a objektivní informace, včetně toho, že nejsem přímý majitel. Nejsi první a pravděpodobně ani poslední, kdo mě za pravdu trestá. Bohužel tu platí, že s poctivostí nejdřív pojdeš. Proto jsem se rozhodl, předejít budoucím neshodám a recnzi upravit tak, aby mě už v budoucnu nikdo nenapadal. Od tebe už snad ani změnu nechci. Jen mě mrzí, že tu člověk musí lhát, nebo neříkat celou pravdu aby se ostatním zavděčil ;-\
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "patrik" [84.42.187.XXX] 11.05.07  16:52

« Re: Re: Re: Re: Pocet Odpovedi

Ahoj marianku, v podstatě ses pozastavil nad tím, co já. Když bude sedět v hospodě deset majitelů škodovek a někdo se jich zeptá, jestli jsou spokojení, tak třeba 9 z nich řekne ano, čili 90%, a pak si k vedlejšímu stolu sednou pan Čong s bratrem a těch se někdo zeptá, jestli jsou spokojení s Kiou, a oni řeknou oba ano, čili 100%. Takže v tomhle hlasování Kia vyhrála... a já jsem se ptal, jestli tohle je princip JDP, nebo jestli je vznik takovéhle chyby nějak metodikou odstraněn. Nemám zrovna čas studovat website jdp a doufal jsem, že mi to tu někdo od fochu vysvětlí. No nic. - K tématu láska Britů ke škodovkám se nechci vyjadřovat, bohužel jsem si posledně nepoznamenal, když nám tu někdo, kde je prý ze Škody, ocitoval čísla prodejů i s tržním podílem, není tu ten kolega někde, aby nám tu informaci osvěžil? Takhle je to mlácení prázdné slámy. btw: pokud já snám nějaké Brity, tak ti většinou byli schopni rozeznat tak Vauxhall a francouzské značky (jo, a ještě taxíky) a bylo jim vlastně dost jedno, čím jezdí...dobré odpoledne všem :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  16:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Máš ho rád

Ta spotreba mi taky nesedi, se stejnym motorem davam mimo mesto tak 5,5l , ve meste klidne 6-6,5l. 5,5l ve meste s timhle je podle me scifi ;) Bydlim v Ostrave, tazke semaforu atp. je tu dost...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  16:14

« Re: Re: Re: Re: Máš ho rád

CO jsem to poznal já, pohybovala se spotřeba cca o litřík výš. Ale je pravda, že jízda piánko se nekonala.. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  16:11

« Re: Re: svěží vánek

V pohledu na diskuzi se neshodnem, takže bych to neřešil... Peace on you man.
  • 00 Reagovat !

foto marianek

marianek 11.05.07  16:09

Nejlepsi evropske trhy kazde automobilky jsou: doma, GER, GB
  • 00 Reagovat !

foto marianek

marianek 11.05.07  16:07

Odpoved je vcelku jednoducha. Pocet obyvatel. VB je druha nejzalidnetejsi zeme v Evrope. Jednoducha matematika ti ale spocita kolik Skodovek na obyvatele VB se vlastne proda.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…