Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
Twinsen 11.05.07 20:06
« Re: Re: Vtipne :)
Tak me to ani nenapadlo - prihlasim se na MojeAuto a hned druhy den dam recenzi, ktera rozpouta takove hadky na celem serveru :). Ale penize bych do toho zase tak netahal, napr. toho Speedstera jsem si normalne koupil a rekl bych, ze po stejne dobe co jsem ho mel, jsem mel stejne zkusenosti jako s pujcenym Gordonem, takze je to skoro jedno, jestli to auto clovek vlastni nebo ho ma dlouho pujcene, spis jde o to, kolik s nim stihl najezdit. Jinak nejvic me fakt pobavilo, kolik lidi toho Astona vzalo vazne. Hned jak jsem videl prvni fotku te zavodni verze, tak me to bylo jasne, pak jsem si precetl nadpis a bylo me to jeste jasnejsi a pak jsem videl tvuj nick a popis a bylo vymalovano :). Ze to pak nekoho bavi hodnotit, kdyz si to ani neprecte. -
hil 11.05.07 19:50
« Spustit něco nehotového??
No nevím, živí mě internet. Ale kdyby moji programátoři přišli s tím, že musí (byť jen na jediný den!) naše stránky vypnout a potom spustí něco nehotového tak si už hledají práci jinde.
Přece než něco dám do ostrého provozu, tak to musím za prvé dodělat a za druhé otestovat. -
"-- skrytý --" 11.05.07 19:46
« Orgasmus
Dlouho mě mrzelo, že tohle auto tady není, až si ho sem dal ty. Je to naprosto jedinečné auto, absolutně nadčasové a stále krásné. 10 bodů je nejmíň co tomu lze dát, opravdu.
Výkon, image, styl. Prostě klasické staré BMW, navíc evidentně citlivě zrenovované, prostě úžasné. Nemám slov. Oproti tomu je nová šestka téměř nic, ale třeba se na ni za 25 let budou naše děti koukat stejně. Dlouho si hraju s myšlenkou, že bych si ji koupil pro radost. Máš nějaký tip, kde ta auta shánět?
Jestli si najdeš čas na rozšíření recenze, tak to shltnu jako nic a budu to číst dětem před spaním. >:D . Tohle je totiž jeden z mála skvostů, který je skutečně nadčasový a který bude in i za dalších 25 let.
GRATULUJU a upřímně a čistě (jde-li to vůbec) závidím. Krása... -
"-- skrytý --" 11.05.07 19:38
« Re: XJ a Lambo
To nic, já na chvíli taky uvěřil, ale podezření ve mě přetrvávalo...Intuice mě pak zavedla na e-bay a bingo :-) Roger to hrál bohužel celkem dobře. A víš kdy mi začalo být jasné, že jde o fake? Když Roger napsal toto: "Souhlasím s vámi, vůz na poslední fotografii není můj, nýbrž stažen z výše uvedených stránek. Líbilo se mi provedení fotografie, nemám podobné fotografické vlohy" >:D >:D >:D (Mám na památku uloženu diskuzi, která byla pod Gallardem, citace se vztahuje k fotografii z czechexotics...) -
da_b0mb 11.05.07 18:50
« Re: Re: Re: Re: holka v texaskách
mate pravdu...a takhle jezdi kdekdo...Vcetne me. Jako svatecnimu spolujezdci se mi opravdu nevyplati porizovat nakladnou vybavu. Ale tohle leto do toho asi prasknu akorat nevim na cem zacit:-( Vim,ze kdyz koupim neco kolem 40-50kW tak me to za rok bude nudit a budu prahnout po necem silnejsim...ale zase nerad bych se rozstrelil o prvni strom