Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  20:55

« Re: D.EBILE

ty chudáku zalez někam a už se tady neukazuj smiř se s tím že socka je tvůj úděl enjoy ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  20:48

«

• 00 Reagovat !

foto Twinsen

Twinsen 11.05.07  20:48

« Re: Q7

Kdyz to do recenze poctive napise, at to sem klidne da, kazdy at si udela nazor sam po precteni, jaky to pro nej melo nebo nemelo prinos.
  • 00 Reagovat !

foto dk-

dk.... 11.05.07  20:47

« Re: D.EBILE

Rogere kur si svuj doutnicek na vitezstvi jak jsi vcera napsal a uzivej si to, jsi prece vitez a my lide s opravdovymi auty ti nesahame ani po kotniky...
    uzij si to, preji ti to...
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.05.07  20:44

« Re: *

Ahoj Rogere, ty jsi psal že jsi vyhrál, ale ne nade mnou, já ti nevěřil! Ale jsi třída! :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "vysoxx" [213.192.60.XXX] 11.05.07  20:42

« Re: Q7

měl jsem ho na vyzkoušení pul hodiny a taky bych něco sepsal - samou chvalu
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  20:42

« D.EBILE

Běž do p.rdele i s mým lambem
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  20:25

« Za co mám jedničku ty chudáku?

Koukám že si velkej chudák že si sem dáš falešný auto jen proto abys mohl rozdávat 1 * (no tak redakce ten si to oslovení zaslouží nekažte mi to ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.05.07  20:14

« Q7

Chci teď a tady tvůj názor na Audi Q7 uživatele xdrive. Měl ho půjčený prý tři dny. Je to dost na to, aby napsal recenzi?
  • 00 Reagovat !

foto Twinsen

Twinsen 11.05.07  20:06

« Re: Re: Vtipne :)

Tak me to ani nenapadlo - prihlasim se na MojeAuto a hned druhy den dam recenzi, ktera rozpouta takove hadky na celem serveru :). Ale penize bych do toho zase tak netahal, napr. toho Speedstera jsem si normalne koupil a rekl bych, ze po stejne dobe co jsem ho mel, jsem mel stejne zkusenosti jako s pujcenym Gordonem, takze je to skoro jedno, jestli to auto clovek vlastni nebo ho ma dlouho pujcene, spis jde o to, kolik s nim stihl najezdit. Jinak nejvic me fakt pobavilo, kolik lidi toho Astona vzalo vazne. Hned jak jsem videl prvni fotku te zavodni verze, tak me to bylo jasne, pak jsem si precetl nadpis a bylo me to jeste jasnejsi a pak jsem videl tvuj nick a popis a bylo vymalovano :). Ze to pak nekoho bavi hodnotit, kdyz si to ani neprecte.
  • 00 Reagovat !

foto hil

hil 11.05.07  19:50

« Spustit něco nehotového??

No nevím, živí mě internet. Ale kdyby moji programátoři přišli s tím, že musí (byť jen na jediný den!) naše stránky vypnout a potom spustí něco nehotového tak si už hledají práci jinde.

Přece než něco dám do ostrého provozu, tak to musím za prvé dodělat a za druhé otestovat.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  19:46

« Orgasmus

Dlouho mě mrzelo, že tohle auto tady není, až si ho sem dal ty. Je to naprosto jedinečné auto, absolutně nadčasové a stále krásné. 10 bodů je nejmíň co tomu lze dát, opravdu.
    Výkon, image, styl. Prostě klasické staré BMW, navíc evidentně citlivě zrenovované, prostě úžasné. Nemám slov. Oproti tomu je nová šestka téměř nic, ale třeba se na ni za 25 let budou naše děti koukat stejně. Dlouho si hraju s myšlenkou, že bych si ji koupil pro radost. Máš nějaký tip, kde ta auta shánět?

Jestli si najdeš čas na rozšíření recenze, tak to shltnu jako nic a budu to číst dětem před spaním. >:D . Tohle je totiž jeden z mála skvostů, který je skutečně nadčasový a který bude in i za dalších 25 let.

GRATULUJU a upřímně a čistě (jde-li to vůbec) závidím. Krása...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  19:38

« Re: XJ a Lambo

To nic, já na chvíli taky uvěřil, ale podezření ve mě přetrvávalo...Intuice mě pak zavedla na e-bay a bingo :-) Roger to hrál bohužel celkem dobře. A víš kdy mi začalo být jasné, že jde o fake? Když Roger napsal toto: "Souhlasím s vámi, vůz na poslední fotografii není můj, nýbrž stažen z výše uvedených stránek. Líbilo se mi provedení fotografie, nemám podobné fotografické vlohy" >:D >:D >:D (Mám na památku uloženu diskuzi, která byla pod Gallardem, citace se vztahuje k fotografii z czechexotics...)
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "uiggjhkjjlkjkjkljkjkjkjkjkjkjkjk" [91.127.165.XXX] 11.05.07  19:36

« jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

:-| ;-\ :-( :-( :-( :-( >:D >:-[] :no: :yes: :yes: :yes: :yes: :no: :no: >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto da-b0mb

da_b0mb 11.05.07  18:50

« Re: Re: Re: Re: holka v texaskách

mate pravdu...a takhle jezdi kdekdo...Vcetne me. Jako svatecnimu spolujezdci se mi opravdu nevyplati porizovat nakladnou vybavu. Ale tohle leto do toho asi prasknu akorat nevim na cem zacit:-( Vim,ze kdyz koupim neco kolem 40-50kW tak me to za rok bude nudit a budu prahnout po necem silnejsim...ale zase nerad bych se rozstrelil o prvni strom
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.05.07  18:47

« Re: Re: Re: Re: Autopůjčovna!

To je jeko co? Ten nick je docela dobrej! >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dragon-001

Dragon.001 11.05.07  18:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hodnocení

Nepřeháním, už je stejnak hotovo. Jinak zadokolka to určitě nebude, max 4x4.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  18:42

« Re: Re: Re: Autopůjčovna!

No vono jim stačí si přečíst v názvu auta slovo FAKE :-!
  • 00 Reagovat !

foto mitak

mitak 11.05.07  18:33

« Re: Re: Nissan

:yes: Na druhou stranu v takovém Hummeru H2 je prostoru ještě míň, takže proč nebýt spokojený, že ? :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  18:33

« Re: Re: tak jo

Ja ho treba mam rad taky ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…