Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto Jirka

Jirka 11.05.07  21:48

« Re: Spustit něco nehotového??

Je pravděpodobné, že každý přistupuje ke své práci jinak - souhlas.
    Kdybych měl pocit, že "se to prostě nepovedlo", tak bych to řekl - takhle mám jen pocit, že "se to některým lidem nelíbí" - což je normální. Zatím tady nad námi láme hůl asi 10 uživatelů - sice dělají slušný rámus, ale jde o asi tento počet ze zhruba 500.000 (auditovaných) reálných měsíčních uživatelů našeho webu.
  • 00 Reagovat !

foto Righ

Righ 11.05.07  21:41

« Re: Orgasmus

Nevim, kde shanel majitel, ale na mobile.de je sestek (tech starejch samozrejme) celkem dost, vcetne jednoho naprosto uzasnyho kousku od Alpiny (330PS)... Mimochodem se tam da najit i par zachovalejch E9tek, ale to uz jdou ceny nad 30000E.
    Jinak tahle sestka je vazne perfektni, jedno z nejhezci aut na moje.auto.cz a pro me jedno z nejkrasnejsich aut vubec. Jednou bych si chtel neco podobnyho pro radost poridit. :-) Davam desitku, ale zaslouzila by si podstatne vic. :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Jirka

Jirka 11.05.07  21:39

« Re: Zajímavé

Váš názor na "tento paskvil" Vám brát nebudu.
    Pokud jde o Váš účet - nemám představu do jaké hloubky bych měl jít při vysvětlování problematiky slučování dvou nezávislých databází a řešení kolizí. Předpokládal jsem, že by Vás mohlo napadnout, že může existovat ve dvou nezávislých databázích účet stejného názvu a při sloučení se musí jeden změnit. Zkrátka - záznamy z databáze uživatelů diskusního fóra se přiřazovaly do databáze globálních účtů a tam už existoval uživatel se stejným nickem. (např. uživatel s nickem PP je [odkaz] - všimněte si způsobu zápisu adresy karty uživatele - snadno tak můžete zjistit, kdo je kdo) Případ pozměnění nicku čekal nemalou část uživatelů bývalého MotorCafé. Čím později by k tomuto sloučení došlo, tím více uživatelů by bylo změnou nicku postiženo. Vzhledem k tomu, že se mohlo stát, že si někteří uživatelé založili jak účet v MotorCafé, tak i "globální" účet a následně došlo k převedení účtů z MotorCafé také mezi "globální" - mohou teď mít někteří uživatelé v důsledku dva funkční "globální" účty. (Globálním je myšleno, že jde o účet použitelný pro všechny aktivity na našem webu.) Pro tyto uživatele jsme spustili možnost si tyto dva účty sloučit v jeden. Přístup k této operaci mají uživatelé v editaci svého účtu.
    Úplně na závěr ještě dodám, že v některých případech kolizí je majitelem obou účtů tatáž osoba, protože si sám založil i globální účet se shodným nickem, který uvedl jako uživatelské jméno v MotorCafé. Pro tyto případy je pak snadné si účty sloučit a používat nadále svůj původní nick a ten pozměněný nechat zaniknout.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  21:21

« Re: Re: Jasných 10, dal bych i 20, co 20, 30 !!!

promin spravim to, zacina se to rozjizdet >:-[] . Je krasne a ja mel neduvodne podezreni z fakeu >:-[] . Omlouvam se a davam 10!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "sekiguchi" [194.149.119.XXX] 11.05.07  21:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hodnocení

pocuvajte chalani vobec nechapem o com tu tocite. recenzia je napisana pekne aj ked v udajoch je par chyb, auto ako take neni dokonale ale je to srdcovka a urcite je zabavne. a v tomto stave patri mezi top10 v europe.zdrava kasna sa vyvazuje zlatom, diely sa daju nakupit a z vlastnej skusenosti vidis ze to nebude stat zdaleka tolko jak vyvarit zhnite auto.

dostal by si desat keby som mohol

;-)
  • 00 Reagovat !

foto dk-

dk.... 11.05.07  21:19

« Re: Re: Re: Jasných 10, dal bych i 20, co 20, 30 !!!

co kdyby jsi tam vybral to nej... a nakopiroval to sem pod tohle MOJE Lambo...
  • 00 Reagovat !

foto Jirka

Jirka 11.05.07  21:17

Jsem rád, že existují i firmy, kde to všechno tak parádně funguje, jako u Vás. Asi máte hodně ujasněné představy o tom, co je hotové a co nehotové a jak se řídí reálný chod a vývoj společnosti. ;-)
    Kdybychom měli pustit ven jen projekty, které jsou podle nás dokončené, nikdy byste nic neviděli - v jakémkoliv stavu považuji věci za nehotové. Ven nepustíme to, co nefunguje - myšleno - co funguje chybně. To co nabízí funkcionalitu, která je sama o sobě přínosem, to pustíme do světa a postupně přidáváme další funkce. Takto podle mne funguje celý svět kolem nás. Vy považujete svůj osobní automobil za hotový? Já ano. Není dokonalý a z pohledu toho, co je už dnes možné je možná docela hrozný - ale je hotový. Za 10 let bude v té době běžný "hotový" automobil daleko "hotovější", než ten Váš (či můj) dnešní.
    Myslím, že jsem svůj postoj k hotovým produktům podal dost jednoduše. Vám Váš pohled brát nebudu, ale nevěřím tomu, že se živíte internetem s tím, že byste měl nějak ovlivňovat dění kolem vývoje či řízení.
    Ještě dodám, že pokud se bavíme o vypnutí diskusního fóra, tak se nebavíme o vypnutí našeho webu. Diskusní fórum je hodně malou částečkou celku. A to, co jsme pustili je funkční služba.
    A konečně - já padáka žádnému našemu programátorovi dávat nebudu. A sobě dám tak možná panáka. :-)
  • 00 Reagovat !

foto dk-

dk.... 11.05.07  21:17

« Re: Jasných 10, dal bych i 20, co 20, 30 !!!

ZACK co ta petka memu Lambu, tak ji aspon zduvodni!!!
  • 00 Reagovat !

foto PP-

PP. 11.05.07  21:17

« Re: Zajímavé

Web auto.cz má mou veškerou úctu,z dlouhodobého hlediska opravdu všechna čest,ovšem tato anabáze s fórem to opravdu nemá obdoby,to je totální fiasko,při vší úctě.Tuto léta budovanou prestiž během několika týdnů takto zpackat,to se nedá pochopit.Že má fórum dlouhodobě problémy tu myslím všichni pozorovali minimálně několik měsíců,to se během této doby opravdu nedalo dát dokupy něco funkčního?Navíc nevěřím že byste o tom že bude s fórem něco třeba dělat nevěděli mnohem dříve,než běžní uživatelé.
    Další věc je ta,že než spouštět tento paskvil by jsme určitě radši počkali na finální verzi,která by nás ohromila funkcemi a novými fičůrami o kterých se tady ve staré verzi ani nesnilo.
    Místo toho se tady řeší,jestli tu vůbec kdy budou funkce které tu dřív fungovaly léta ;-\ .
    A když už tu takhle píšu (a podařilo se mi přihlásit mým starým-sice vámi inovovaným jménem),tak bych se chtěl zeptat na věc,kterou tato má averze začala,a to je,proč jste mi vzali nick PP a přiřadili PP1 s odůvodněním že můj nick používá někdo jiný?
    To tu jako máte v databázích takový nepořádek,že tu může existovat víc uživatelů se stejný nickem,nebo jak to mám chápat?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  21:17

Je to takový výcuc od různých autorů, na požádání zašlu diskuzi pro zasmání všem zájemcům na mail :-) Tu bezva pasáž o primitivech napsal Righ :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  21:16

« Jasných 10, dal bych i 20, co 20, 30 !!!

:yes: :yes: :yes: >:-[] >:-[] >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  21:14

Prostě každý ke své práci přistupuje jinak .
    Také bych se nechoval tak arogantně a přiznal , že se to prostě nepovedlo .
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.05.07  21:13

Bravo, XJ, kdo tohle původně pod tou diskusí psal? Nevzpomínám...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  21:11

« ...

• 00 Reagovat !

foto dk-

dk.... 11.05.07  21:10

:yes: >:D :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  21:09

« Mustang

Je to nádherné auto. Toto není o číslch nebo držení v zatáčkách. Toto je záležitost stylu a klenot pro fanoušky. Jenom škoda, že je to pouze V6, ale to ani tak moc nevadí, vždyť se dají upravit.
    Za 10B :-!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  21:08

>:D >:D >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.07  21:07

« Jasných 10, dal bych i 20, co 20, 30 !!!

Dobrý den máte moc pěkné auto, a těch závistivých reakcí si nevšímejte. Chtěl bych se vás zeptat zda nejste náhodou prezident něčeho nebo tak něco? Neplánujete jet Gumball? Koupíte mi prosím taky takový auto? Budu Vám za to sekat zahradu, ty fotky z Vaší zahrady jsou nejlepší. Je škoda, že jste se stal v takové míře obětí zdejších primitivů, kteří se pravděpodobně živí tím, že se snaží za každou cenu usvědčit někoho z "faku" (dokazujic to různými průkaznými fotkami s jiným odstínem nitky prošité v palubce apod.) :yes: :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "seneca" [85.71.176.XXX] 11.05.07  20:59

« Re: REVOLUCNI NAPADY vs. GM

Souhlasim.... Docela ten facelift dela z nudne mysky zase docela prijatelny SAAB.
    Kdo jednou mel SAABa, tak uz fakt nic jineho nechce. Ale to, co ted vyrabeji, je fakt HRUUUUZA. No, snad bude lip. Tohle je takovy maly krucek zpatky.....
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.05.07  20:55

« Re: Re: D.EBILE

Rogere, mne si nedostal, a ty to víš!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…