Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 12.05.07 09:02
« Re: Re: Re: Redakce
Podrží přeci 1, aby se mu napsala 50x >:D
Ne teď vážně: pokud se tady bude hlasovat, jestli schované či odkryté hlasování, tak si hned u mě udělejte poznámku "odkryté". Alespoň se to pozná, kdo jak hodnotí. I když už vidím, jak někomu např. nějaké Volze dávám 3, tak se mně to stejnou měrou vrací nazpátek, tzn. za 3. A dostávám se tedy k tomu hlavnímu co jsem chtěl napsat. V ČR bude prostě platit "Oko za oko, zub za zub".
Jinak já bych se nad těmi jedničkami povznesl a bylo by mi vcelku jedno, jak auto hodnotí ostatní lidi. Důležité je, jestli jsem s autem spokojenej já a bylo by mi úplně putna co myslí ostatní. Většina si myslí, že třeba např. Felicia je sra**, ať si to myslí, já jim to neberu, protože v tom autě nikdy nejeli. Já v něm projezdil celou ČR, část Slovenska a ciziny. Letos se s ním chystám asi do Chorvatska, jezdí bez nejmenších problémů, tak nevidím důvod proč bych se ho měl zbavovat. Tečka. -
Dylan McKay 12.05.07 08:43
« Redakce
Až se probudíte, tak zauvažujte o tom, jestli by hodnocení nemělo být odkryté. Schované by mohlo být, kdyby bylo objektivní- ale to v žádném případě není! Já si teď přijdu, že jezdím v tom největším h.o.v.n.ě světa, ve s.r.a.č.c.e jměnem Range Rover... :no: -
Dylan McKay 12.05.07 08:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Já chci zrušit MOJE.AUTO.CZ!
Tentokrát toho mám ale vážně plný zuby, neřešil jsem bodování, ale probudím se, Range s Avantimem jsou na páté stránce, Range spadl z desátého místa na místo přesně sté! Z toho se už samozřejmě nemůžou vyhrabat, to je jasný každýmu. Někdo z toho má radost, a bude mít brzy ještě větší, prostě odsud vypadnu, v týhle formě to tu prostě nesnáším!!! -
dk.... 12.05.07 08:12
« Re: Re: Re: Re: Já chci zrušit MOJE.AUTO.CZ!
Ja si myslim ze je to dvousecne a v pripade Gordona je to obzvlast tezke rozhodnuti. Ja si myslim ze by mel uvest jak dlouho to auto vlastnil (mel spravu nad nim) a to presne a ne nekolik mesicu apod., to se z toho vyvinou tri, ctyri dny jak to tady vsichni zname. A jeste by mel uvezt kolik km s nim v te dane dobe najezdil aby to melo nejakou hodnotu pro budouciho kupce(vzdy beru ze sveho pohledu, ze bych jako chtel to auto koupit). Jestli jde o auta zapujcena na par dni od autosalonu, pujcoven pri dovolenych apod. tak absolutne nesouhlasim, to bych ja osobne mohl napsat recenze k takovym ctyriceti az padesati autum...
A Svihaka sakra obcas berte vzdyt on je docela hodne impulzivni a druhy den je jak beranek, kazdy kdo se zde pohybuje tak me da za pravdu... -
-
medvidak 12.05.07 06:27
« Re: Re: Re: Já chci zrušit MOJE.AUTO.CZ!
Ja taky ne. I pri pouzivani "zapujceneho" auta je dost dobre mozne nasbirat dostatek informaci aby clovek byl schopny poradit.. To byste potom museli smazat i auta maminek a tatinku, jelikoz tech tu taky par je. Jedina vec ktera by zrejme byla prospesna je zavedeni jiz zminovanych kategorii.
-
medvidak 12.05.07 02:53
« Re: HURÁ !
Proc ti na tom tak zalezi? Neni to jedno? Ten kdo umi ocenit kvality auta ti ty body nesnizil, byl to nekdo kdo bud zavidi nebo nechape. A s takovyma si prece hlavu lamat nemusis, ne? Mne tvoje auto taky nic moc nerika, ale ocenuju tvuj napad, to nema chybu ;-) doufam ze se ti bude darit. Skoda ze jsi na druhe strane republiky. -
"-- skrytý --" 12.05.07 02:07
« Re: Re: Já chci zrušit MOJE.AUTO.CZ!
Také souhlasím, že recenze po třech dnech je trochu mimo, to má Švihák i ty pravdu, ale psát pod Gordona aby ho uživatel smazal je podle mě od Šviháka dost přehnané. To je opravdu práce redakce. Zeptám se jinak chcete smazat Gordona? Já ne -
"-- skrytý --" 12.05.07 00:32
« Re: Re: Já chci zrušit MOJE.AUTO.CZ!
Dobrý večer pane Zezulka, systém hodnocení se mi nezdá transparentní, přál bych si mit přehled o tom, kdo a jak moje auto hodnotil - když už se tady hraje hra na body (a já klidně přiznám, že ji hraji). Dále nevím, zda se hodnotí samotné auto, nebo kvalita recenze, fotografie...Jak můžu na jedné stupnici hodnotit vedle sebe Fiat 600, Range Rover a třeba Fabii? Ty kategorie by byly opravdu lepší. Přál bych si, abyste se pod můj Jaguar vyjádřil ohledně zmínky o službách, které s Jagem poskytuji - zda vám to nevadí, pan Bobal mi to "dovolil" :-) Stal se ze mě velice zanícený uživatel moje.auto, nečekal jsem, že mě to "na stará kolena" tak chytne. Pokud byste viděl v té zmínce problém, tak zmíněnou pasáž smažu. Děkuji a zdravím. Uživatel XJ -
"-- skrytý --" 11.05.07 23:48
« Re: Re: Re: 8b.
Aha, no tak to je velmi divné, ze bych to viděl na problém ze strany streetfire. Když to zapínam, tak mě to funguje celé. Zkusím se na to teď podívat.
[odkaz]
Nevím proč, ale nejde mi hodnotit žádná auta. Píše mi to, že pouze majitel auta může hodnotit...nějak to nechápu... ;-\
me je hodnoceni fakt putna, jde me pouze o to aby to bylo ferove a ne anonymni, jestli se nekomu nelibi napr. vw golf tak mu da za jedna a zduvodni to je jeho problem... s tim oko za oko, zub za zub je to asi tak, ze v tom pripade ten clovek nema nazor a mozna by bylo lepsi skocit z okna...???...