Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
Focusman 12.05.07 11:07
« Re: lpg
LPG sekvenčního vstřikování funguje tak, že se startuje automaticky na benzín, po zahřání motoru cca 30 stupňů se automaticky přepne pohon na LPG. Za jízdy je možno kdykoliv přepnout zpět na benzín, nebo v případě že LPG dojde, se automaticky přepne samo, na jízdě není vůbec poznat (žádné škubnání při přepínání). Podmínkou je mít v nádrži alespoň nějaký benzín, jinak auto nenastartuje. LPG nemá vliv na výkon vozidla. Díky za 10 :-) -
"-- skrytý --" 12.05.07 09:38
« Re: Re: Re: Re: HURÁ !
Nejde to neřešit, ti pomstychtiví závistiví hajzlíci nám to tady chtějí znepříjemnit, já se nedám...Hlavně že jedničky sekají lidi, kteří lezli Rogerovi do zadnice s fake Gallardem...Pravé auto (RR, Jaguar i jiné podhodnocené vozy) je tady škoda uveřejňovat, je to házení perel sviním :-( Ani se kolegovi dk. nedivím, že svůj RR Sport stáhnul z důvodu nesouhlasu se systémem hodnocení - udělal dobře, rozhodl se rázně a já mu za to tleskám :yes: -
neregistrovaný: "Helloween" [194.108.76.XXX] 12.05.07 09:10
« Re: Proboha pro????
Souhlasim s Tebou. Na F1 sem koukal rad, ale po tom co to zacina ku*vit pan mocny Ecclestone, tak se radsi divam na WCR a na ostatni zavody, tam se da aspon na neco divat. F1 je uz docela nudna. Samy taktizovani a predjizdeni nikde. -
dk.... 12.05.07 09:10
« Re: Re: Re: Re: Redakce
jo s tim podrzenim je to pravda, ale pak uz je to otazka pro spravce techto stranek ho okamzite vymazat!!!
me je hodnoceni fakt putna, jde me pouze o to aby to bylo ferove a ne anonymni, jestli se nekomu nelibi napr. vw golf tak mu da za jedna a zduvodni to je jeho problem... s tim oko za oko, zub za zub je to asi tak, ze v tom pripade ten clovek nema nazor a mozna by bylo lepsi skocit z okna...???... -
"-- skrytý --" 12.05.07 09:02
« Re: Re: Re: Redakce
Podrží přeci 1, aby se mu napsala 50x >:D
Ne teď vážně: pokud se tady bude hlasovat, jestli schované či odkryté hlasování, tak si hned u mě udělejte poznámku "odkryté". Alespoň se to pozná, kdo jak hodnotí. I když už vidím, jak někomu např. nějaké Volze dávám 3, tak se mně to stejnou měrou vrací nazpátek, tzn. za 3. A dostávám se tedy k tomu hlavnímu co jsem chtěl napsat. V ČR bude prostě platit "Oko za oko, zub za zub".
Jinak já bych se nad těmi jedničkami povznesl a bylo by mi vcelku jedno, jak auto hodnotí ostatní lidi. Důležité je, jestli jsem s autem spokojenej já a bylo by mi úplně putna co myslí ostatní. Většina si myslí, že třeba např. Felicia je sra**, ať si to myslí, já jim to neberu, protože v tom autě nikdy nejeli. Já v něm projezdil celou ČR, část Slovenska a ciziny. Letos se s ním chystám asi do Chorvatska, jezdí bez nejmenších problémů, tak nevidím důvod proč bych se ho měl zbavovat. Tečka. -
Dylan McKay 12.05.07 08:43
« Redakce
Až se probudíte, tak zauvažujte o tom, jestli by hodnocení nemělo být odkryté. Schované by mohlo být, kdyby bylo objektivní- ale to v žádném případě není! Já si teď přijdu, že jezdím v tom největším h.o.v.n.ě světa, ve s.r.a.č.c.e jměnem Range Rover... :no: