Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 12.05.07  12:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10b - ale Jaguar tady nepatří...

To je pravda :yes: Tak já tady na tohle téma končím ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.07  12:14

« Re: Re: Re: 9b.

Seřiď si stopky. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Siors88

Siors88 12.05.07  12:08

« Nice one

Souhlas... moc pěkný auto...fiesty mám už rád ;-) jinak s tim předjížděním souhlasím :yes: dávám za 8b
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.07  12:03

« Re: Re: Re: Re: Re: 10b - ale Jaguar tady nepatří...

Víš sám, jak to chodí... Tato recenze je dobrá a věcná, takže bych se přimlouval za nezatahování starých sporů a flamů i sem, aby to nezklouzlo i tady. Tento Jaguar si to nezaslouží... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "crack" [81.31.3.XXX] 12.05.07  12:02

« Re: Re: Re: Re: Re: HURÁ !

To už je něco neuvěřitelnýho, co ty tady plodíš...
    Abych to tedy shrnul, tak ty bys byl spokojeny, kdyby bylo tvoje auto na prvním místě, všichni by ti dávali min.9, lidi, kteří tě podporují(a jsou fajn, jak ty řikáš) mají podhodnocená auta a taky by tedy měli být v top ten, to by se zakonzervovalo a ty bys byl konečně spokojený? Už se vzchop konečně, na to fňukání tady neni nikdo zvědavej. A hlavně nechápu, kdy si vzal tu drzost, že máš patent na to, rozhodovat kolik bodů si jaké auto zaslouží a jaké patří do top ten?? Hlavně si uvědom, že se ti líbí jen lidi se stejným názorem a potažmo i jejich auta a potažmo tedy patčří do top ten. :no:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.05.07  11:51

« Re: Re: Re: Re: 10b - ale Jaguar tady nepatří...

Ale ale!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.07  11:42

« Re: Re: Re: 10b - ale Jaguar tady nepatří...

Neuráží, ale pokud budou dál do diskuze přibývat příspěvky v tomto duchu, brzy s tím někdo začne. ;-\
  • 00 Reagovat !

foto

"anonym" [213.220.246.XXX] 12.05.07  11:22

« Re: Re: Re: Re: Re: m3

Aj..tak sem se spletl .. kouknul sem na graf z brzdy a hodnota je 355Nm. I tak je to tusim vic nez se udava.
  • 00 Reagovat !

foto Focusman

Focusman 12.05.07  11:07

« Re: lpg

LPG sekvenčního vstřikování funguje tak, že se startuje automaticky na benzín, po zahřání motoru cca 30 stupňů se automaticky přepne pohon na LPG. Za jízdy je možno kdykoliv přepnout zpět na benzín, nebo v případě že LPG dojde, se automaticky přepne samo, na jízdě není vůbec poznat (žádné škubnání při přepínání). Podmínkou je mít v nádrži alespoň nějaký benzín, jinak auto nenastartuje. LPG nemá vliv na výkon vozidla. Díky za 10 :-)
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Alessio" [217.11.241.XXX] 12.05.07  11:05

« Re: Re: 9b.

z 0 na 100 za deset vteřin, podle videa...to je o něco víc než avizovaných 7, ne? :-O
  • 00 Reagovat !

foto GuitarsHero

GuitarsHero 12.05.07  10:46

« Re: M6

Dakujem! :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.07  10:28

« Re: Re: Já chci zrušit MOJE.AUTO.CZ!

:yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto misoo

misoo 12.05.07  10:11

« Re: Jedničku pro Range Rover?

zacinam mat pocit, ze si tu koli bodovaniu, to ze ti dal za 1 ta se*e, ale ze tu nema o aute zhola nic napisane, to ti nevadi ?? 8-s ;-)
  • 00 Reagovat !

foto misoo

misoo 12.05.07  10:02

« lpg

moc pekny predok ! ff1 kombik sa mi vzdy pacil, maska je supr ! ;-) 10b.
    ako vlastne v praxi funguje lpg ? aky je rozdiel medzi benzinom a lpg ? dik
  • 00 Reagovat !

foto misoo

misoo 12.05.07  09:52

« M6

super auto, paradna recenzia, fotky... 10b ! ;-) :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.07  09:38

« Re: Re: Re: Re: HURÁ !

Nejde to neřešit, ti pomstychtiví závistiví hajzlíci nám to tady chtějí znepříjemnit, já se nedám...Hlavně že jedničky sekají lidi, kteří lezli Rogerovi do zadnice s fake Gallardem...Pravé auto (RR, Jaguar i jiné podhodnocené vozy) je tady škoda uveřejňovat, je to házení perel sviním :-( Ani se kolegovi dk. nedivím, že svůj RR Sport stáhnul z důvodu nesouhlasu se systémem hodnocení - udělal dobře, rozhodl se rázně a já mu za to tleskám :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.05.07  09:26

« Re: Re: Re: HURÁ !

Bodování jsem taky začal řešit, píšu to pod RR...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.07  09:19

« Re: Re: HURÁ !

Děkuji jsou tady i normální lidi :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.05.07  09:13

« Re: Re: Re: Re: Redakce

To jste si asi všichni všimli, a možná ani neuvědomili, třeba já nic s.r.a.č.k.o.u nenazývám, já mám auta rád, a urážet auta je jako urážet ženy...
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Helloween" [194.108.76.XXX] 12.05.07  09:10

« Re: Proboha pro????

Souhlasim s Tebou. Na F1 sem koukal rad, ale po tom co to zacina ku*vit pan mocny Ecclestone, tak se radsi divam na WCR a na ostatni zavody, tam se da aspon na neco divat. F1 je uz docela nudna. Samy taktizovani a predjizdeni nikde.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…