Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
wikinko 12.05.07 17:30
« Re: Re: TAK SEM NELEZ!
jedina vec, ktoru treba urobit, je opat zverejnit kto a ako hlasoval. jedine tak je moznost sa ineho uzivatela opytat, preco tak moje auto hodnotil. ak my dal jednicku a patricne to neodovodni, tak mu ju mozem vratit. takto nikto nevie, kto a preco jeho auto ohodnotil neobjektivne. vsetci tu tak trochu hrame na body, a budeme hrat dovtedy, kym by nebolo bodovanie zrusene. ale to nechceme, vsak? -
neregistrovaný: "Anonym" [77.104.247.XXX] 12.05.07 17:07
« Re: Re: Já chci zrušit MOJE.AUTO.CZ!
Dobrý den, čtu si tuto podnětnou debatu a s rozdělením do skupin naprosto souhlasím. Dále bych Vám chtěl navrhnout inspiraci v systému hodnocení serveru [odkaz] Zde má každý uživatel naprostý přehled o svých známkách. Vybere si např. č. 10 a vyjede mu seznam uživatelů, kteří mu tuto známku udělili. Známky je možné třídit podle věku hodnotícího, bydliště a mnoha dalších kritérií. Nemusíto hrotit do takhle velkého extrému. Ale myslím si, že základní funkce by se skvěle uplatnily i zde. :yes: -
"-- skrytý --" 12.05.07 17:00
« Re: Super
Za pochvalu dík. Víš soudit lidi podle auta je kravina. Už se to tady jednou diskutovalo. Tohle není o horních deseti tisících, to vůbec. Nepatřím tam a ani nechci, ale je samozřejmě otázka co tak kdo chápe.
Aut za tuhle cenu jezdí neskutečně moc, víc než si myslíš.
Uznávám, že jsou lidé, kteří si to koupí aby si někde léčili nějakej komplex, ale na nich je to prostě vidět a ani auto z nich neudělá normálni lidi. Oni většinou machrujou i vším ostatním, jenom to auto je tak nějak víc vidět.
Já mám ve svém okolí hodně lidí, kteří si na svoje miláčky vydělali poctivě, platí velké daně a jsou uplně normální. A je jedno, jestli maj nabušené A8, Lexusy, Porsche nebo BMW. Taky mám kamarády, kteří mají auto za podobné peníze a vůbec bys to na tom autě nepoznal (třeba plně vybavený Golf R32 nebo Audi S3).
No, ale taky vím o pár machýrcích, neboj. Nevím proč, ale je pro ně nejoblíbenější X3. Asi model pro machýrky. Původně to má být auto pro mladý a ženský, ale asi je dostupnější a mezi neználkama s tím asi hodíš velkej šajn >:D
Auto je auto, nic víc. A tak je potřeba to brát. Důležitý je motiv proč si to auto někdo koupí, ne to auto samotný. Kdybych nejezdil tolik kolik jezdím tak to do toho taky nedám. To si radši koupím něco co využiju líp. >:D -
zezlik 12.05.07 14:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Redakce
Prosím přečtěte si moji odpověď výše a zkuste zareagovat, ať vím, že jste ochoten i naslouchat. Vážím si vašeho zájmu o Moje.auto.cz, zájmu všech uživatelů a všech návrhů, ale pokud se diskuse zúží na vyjádření typu "Stojí za ..., Je to tady samý jedničkář (což není evidentně pravda)," nikam se nepohneme. Děkuji. -
zezlik 12.05.07 14:34
« Re: Re: Re: Já chci zrušit MOJE.AUTO.CZ!
Zmínka problém není. Na několika místech už jsem se vyjádřil, že s kategoriemi souhlasím a že s nimi počítám, ale někteří uživatelé to zřejmě nechtějí slyšet a raději budou stále dokola opakovat, že to tu stojí za houby, přestože na začátku jsem nic takového neslyšel. Nejsme slepí a hluší k vašim připomínkám, naší filosofií je naslouchat, ale očekával bych od uživatelů totéž. Každopádně věřím, že nakonec vše zdárně vyřešíme ke spokojenosti většiny. -
zezlik 12.05.07 14:29
« Re: TAK SEM NELEZ!
Vy mě ale bohužel vůbec neposloucháte. Opět slyším slova bordel, nepořádek a kdo ví co ještě kvůli problému, který když existuje, tak velmi omezeně, a to díky úpravám, které jsme na vaše přání provedli. Takže ok, odkryjme znovu hodnocení a stane se co? Slíbíte mi, že pokud vám někdo dá nižší známku než 9 nebo 10, že jej nebudete chtít upálit na hranici, ale zeptáte se ho (to se netýká "Šviháku" pouze vás, ale všech kteří chtějí opět vidět výsledky hodnocení), na důvod. Recenzi máte vypilovanou, fotografií spoustu, pro mě osobně určitě kvalitní recenze, ale co když vám dá někdo 5 bodů za to, že miluje malá a ekologická auta. Co s ním uděláme? Ano, chceme, aby se tady hodnotila především kvalita recenze, o to jde, ale můžeme takového člověka odsoudit a vymazat? Co myslíte.... -
eMBébé 12.05.07 14:24
« Re: dotaz na posuvne zadni sedacky
Rozdíl mezi přední a zadní pohohou posuvné lavice je 20 cm. Jako auto na popojíždění do práce ve více osobách je ta lavice přímo ideální. Místa pro nohy vzadu víc jak v Oktávce (pro představu dodám foto). Jako auto pro mne rozvedeného se dvěma dětmi a jedním kocurem taky ideální. Ale to stále mluvíme o lavici v zadní poloze, já na batožiny nejsem náročný. S dětskýma sedačkama nemám zkušenost, moje děti už jsou odrostlejší. Ono by to každopádně chtělo si to osobně osahat a vyzkoušet, ale kde vzít Pandu s touto lavicí? Je to na objednávku a jako předváděcí se tyto Pandy nevyskytují. Má to ale i své stinnné stránky. Např. neseženu potahy na míru. Nikdo je nešije. Taky by bylo lepší, kdyby ta lavice byla rozdělena na půl na dvě samostatně posuvné sedačky. Aspoň že opěradla jsou rozdělena 50 na 50 a dají se sklopit. -
neregistrovaný: "Alessio" [217.11.241.XXX] 12.05.07 14:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: 9b.
já počítám s tím, že 100 km/h na tachometru není v reálu, čili nějaká ta desetinka ještě navíc (k těm 7,6). Ale je to vcelku jedno, zrychlení něco na d sedm sekund je docela obrá hodnota na každé auto a výborná na velké SUV -
"-- skrytý --" 12.05.07 13:45
« Re: Re: Re: Re: Re: 9b.
Nemam tušení jak měříš zrychlení, stopky nejsou přesné, já používám zařízení G-Tech Pro, které měří zrychlení a 400 metrů, podle tohoto zařízení je zrychlení 7.16 sekund když jsem to naposledy měřil.....
Ale ikdyž používám stopky, tak podle toho videa mi nejhorší vychází 7.6 sekund, ono se to video na streetfire občas zasekává, to je třeba brát v potaz. ;-) -
Tommy100 12.05.07 12:50
« Re: Spustit něco nehotového??
Věřím že časem to tady dáte zase "do pořádku" a všichni budeme spokojení...
Já Vás rozhodně nekritizuji...dokážu si představit náročnost této práce... ;-)
Já mám problém i se zpracováváním svých poměrně jednoduchých ekonomických databází středně velké firmy >:D
Myslím že jste za ta léta odvedli kus práce a to si zaslouží uznání...pokud časem spravíte i diskuzní fórum,tak klobouk dolů :yes: