Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
Pekelná Micinka 12.05.07 19:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)
V roce 1961 ještě ani neexistoval internet, natož pak auto.cz, takže tak dlouho to asi nebude.. ;-) Dokonce jsem z F1 tak zmatenej, že jsem si neuvědomil za koho jezdí Alonso. Tak oprava, pak ať to vyhraje kdokoliv, ale za MML jen Hamilton. -
misoo 12.05.07 19:20
« M3
jazdil som E36 M, ma to cca rovnaky zvuk, je to ten najkrajsi zvuk aky som kedy pocul. jazdil som aj porsche, ale tento M-kovy zvuk nema konkurenciu. v tom videu to krasne pocut. aj nova M3-ka bude mat taky zvuk :yes: :yes: :yes:
jedine co sa mi nepaci je to "drevo" v interieri, sportove auta by mali mat nieco kovove, ne ? ale to je detail, M3 je o inom ako o interieri ;-) :yes: 10b. -
neregistrovaný: "neverte kvalifikaci !!!!!!!!!!!!" [89.111.69.XXX] 12.05.07 18:30
« Mclaren nerekl posledeni slovo...........
taky si myslim ze vyhraje mclaren...ale ten vykonostni skok je videt ..diky moc mclarenu..go mclaren go..oba piloti jsou skveli a spolu s Raikonenem jsou to tri nejlepsi piloti F1... ;-) ;-)
Pokud jste to nepochopil tak jde o fungování nebo spíš nefungování motorcafe.
CITACE:
Ven nepustíme to, co nefunguje - myšleno - co funguje chybně.
To co nabízí funkcionalitu, která je sama o sobě přínosem, to pustíme do světa a postupně přidáváme další funkce. Takto podle mne funguje celý svět kolem nás. Vy považujete svůj osobní automobil za hotový? Já ano. Není dokonalý a z pohledu toho, co je už dnes možné je možná docela hrozný - ale je hotový. Za 10 let bude v té době běžný "hotový" automobil daleko "hotovější", než ten Váš (či můj) dnešní.
Jenomže z pohledu bežné uživatele jste opravdu pustili něco co nefunguje, protože z uživatelského hlediska jste provedli krok zpět a ne jeden. To že už motorcafe nepadá je opravdu chvályhodné , ale není to nic vyjímečného.
Nemluvte o tom co bude běžné za 10 let, tady prostě nefungují věci, které jsou naprosto běžné už teď.
Z Vašich reakcí je hodně vidět, že Vám na uživatelích fóra pramálo záleží a považujete je opravdu za přítěž.