Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  11:22

« Re: Re: Re: Nádhera....

Testací toto auto prošlo bez protekcí a testační komise mi tu renovaci pochválila a zařadili mě do A3, nijak sem to nemohl ovlivnit - auto už sem se všemi doplňky koupil. A pro upřesnění přikladám překlad technického kódu FIVA:

TYP A - STANDARD
    Vozidlo bude zařazeno do typu Standard, pokud je ve stavu, jak bylo dodáváno výrobcem. Pro vozidla zařazená do skupiny 2,3 nebo 4 jsou povoleny jen drobné změny a použití příslušenství, které bylo v dané době na trhu.

Skupina 3 - VOZIDLO RESTAUROVANÉ
    Vozidlo známého původu, celkově nebo částečně demontované, restaurované a znovu smontované. Povoleny jsou jen malé odchylky od výrobní dokumentace, jestliže původní díly nebo materiál již nejsou k dispozici. Je třeba užít původně vyrobených dílů, pokud jsou k dostupné. Tyto mohou být nahrazeny jinými díly stejných vlastností. Interiér, exteriér a celkový vnější vzhled musí být co nejblíže výrobní dokumentaci.

celý kód k dispozici na [odkaz] viz. Technický kód překlad MD 1.doc
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  11:07

« Re: Re: Orgasmus

Ano i tuhle sem před rokem a půl našel na mobile.de a jel koupit do Berlína. Je jich tam v Německu ještě relativně dost, ale co teď jel kámoš taky pro jednu, tak až pátá v pořadí byla dobrá koupě, přecejenom už sou to starý auta a léta a předchozí majitelé se na nich většinou podepsali a málokdy úplně citlivě :-(

jinak ta moje by mohla být naprodej, ale jen fandovi, pokud bys měl zájem napiš...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  11:00

« Re: Re: Re: Re: Ahoj

Já si tuzenský auto asi taky nedopřeji.Jel jsem dokonce jako řidič v Roomsteru 1.4 16V a byl jsem velmi zklamán,motor žere,prostor ve předu minimální,noha dře o palubku,no na delší vzdálenost,hrůza.Fobie II bude to samí.Naše domácí značka nejen že je drahá,ale ještě ty auto stojí za h....!Krom teda OciII,ale věřím tomu že jí upraví aby vypadala stejně hnusně jako FobiiII.Takže myslíš Idea bude zatápět Ceedu?VW group ať se jde bodnout,jediná Audi a je mi moc líto že patří do tehle divné grupy.Doufám že jí Porsche stáhne pod sebe a nechá Grupu ve třech.Jseš si jistej že bude Bráva menší než Stilo,domnívám se že tendence automobilů je,že rostou
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 13.05.07  10:48

« Re: Paráda!

treba hlavne brat do uvahy, 146 bola kupena nova v roku 2007 a ma najazdenych 100 000 km. a prestavba na zadny nahon tiez nie je ziadna sranda. priklanam sa k honoteniu >:-[] >:-[] (10)
  • 00 Reagovat !

foto JOB

JOB 13.05.07  10:44

« Re: díky za body :)

Na hory jezdím bez problémů.Ono většinou sebou vezeš hodně věcí a tak seš těžší.

PS: co je to V 94 ?
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.07  10:30

« Kubíku

;-) krásných 16 let, máš 10...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  10:26

« Viva Massa

Massa se fakt snaží, doufám, že mu to vydrží a zvládne start a nepředjede ho zase Alík nebo kdokoli jiný. Massa je pro mě letos jednička ať si kdo chce říká co chce. Předvádí nejlepší výkony. Lewis taky není špatný.
  • 00 Reagovat !

foto

"anonym" [85.207.29.XXX] 13.05.07  10:12

« Re: Re: Plasty

Mračítka se dají odlepit a nalakovat, zbytek bych určitě sundal. Každýmu se ale líbí něco jinýho... Jinak kdybych mohl dávám 9b.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.07  10:09

« Re: grrr

Vážím si tohophle názoru, a do písmene souhlasím! Dlouhodobé půjčení ANO, víkendová projížďka NE! A jsem rád, že jsi jeden z mála, kdo reaguje slušně. Když se totiž někde objeví můj nick s nějakou připomínku, hned se na něj nabalí anonymní h.o.v.a.d.a a začne padat hnůj. Ano, já jsem přesvědčen, že Gordon sem patří...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  10:07

« Re: Pokud se nepletu

promiň ale to se pleteš - jde o rychlost v cíli, ne o průměrnou, - já měl 14,62 a na tachu bylo nakonci 150, takže v reálu o něco míň

jinak suprový auto - fotky sice mizerný, ale myslim že sem ho dvakrát viděl v Brně na okruhu při Renocar tuningu - neníliž pravda? :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  09:47

« Re: Re: Re: Ahoj

Škodovka mě v poslední době hodně zklamala, vyjma OII se mi žádný nový model ani trochu nelíbí. Vy vývoji je snad něco menšího než Fabia, Superb a malý SUV Yeti, ani jedno pro mě. Pokud budu chtít do rodiny malé auto, bude to nová pětistovka. Když k tomu připočtu nedávné zkušenosti s Fabií (poruchovost), mám pocit, že si nějakou dobu tuzemské auto nedopřeju. :-| Fiat Linea nebude konkurent Thalie a Loganu, spíš podobně zaměřený vůz u třídu výš, cenu tipuju kolem 300 tisíc (spíš lehce nad), tedy půjde o podobný segement, kam se hodlá zařadit i koncern VW modelem dováženým z Mexika (zpráva o něm proběhla nedávno), který pro něj vyvíjí Magna Steyer, rakouská firma odpovědná také za nové Bravo. Na jeho kombík budu asi čekat, protože 5D je ve všech ohledech menší než Stilo. :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  09:31

« Re: Spustit něco nehotového??

Ne, žádná štiplavá tečka nebude.Každý prostě máme jiný úhel pohledu.
    Na závěr jenom to, že Vám přeji a nejenom Vám, aby se zde opravdu podařilo zprovoznit všechny věci, které nefungují.Jestli se to podaří, pak se sem určitě rád vrátím a určitě nejenom já.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.07  09:29

« Re: Re: Já chci zrušit MOJE.AUTO.CZ!

>:D >:D >:D Nejít s davem, Lancer, ty jsi mi ale kolík! Přečteš si polovinu diskuse a děláš závěry? Jéje! Ty tu nemáš auto! Hele, brácho, nepatříš sem... Jasně, nejsem tvůj typ, ale podle nicku máš v tý tvý tupý palici asi jedno jediný auto... Ahoj, ten s těma škaredejma auťákama... >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  09:28

« Re: Mimoň

To je snad nějaký zázrak, že jsem byl v Mimoni? 8-s
    To číslo je ještě z Mimoně, auto jsem od té doby ještě nemyl.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  09:03

« Re: znacky

ja som s audiom celkom spokojny. Ale ako je to zvykom, radio hra strasne (to maju skor za nasledok vysielatelia) ale ked si pustim CD, tak basy na paradu, bol som fakt prekvapeny. Aj vysky sa daju a celkovy vykon je tiez fajn. Ale ci je to lepsie ako v predchadzajucej verzii tak to neviem. To by sme museli postavit vedla seba auto so starym a novym audiom a porovnat.
  • 00 Reagovat !

foto Chaotik

Chaotik 13.05.07  08:59

« grrr

Hej, to už je hustý. Chápu švihákovi obavy, ale prostě tenhle web je prostě pro lidi a veřejně přístupnej. A ještě sem neviděl, že by se v něčem, co je pro všechny, nenašly prostě výjimky, který musí nějakým způsobem účel daný věci ničit. Prostě to je ta daň. Vymýtit by se to dalo určitě, ale to by byl asi těžce placenej web, aby se mohl zaplatit člověk, kterej by nad tím celej den seděl. Každopádně jak už tady bylo napsáno, tak tahle recenze je vpořádku i podle regulí tohohle webu. Tím pádem už vpodstatě není co řešit:-). I kdyby to nebylo v regulích, tak nemůžu souhlasit, že člověk, kterej auto nevlastní, nemá s autem zkušenosti. Když tak nad tím přemejšlím, tak můj tata (já sem ještě miminko:-) ) měl zatím dvě vlastní auta (Š120 a Mondeo, který odkoupil od firmy). A to najezdil hoooodně km ve spoustě aut. Jezdil s něma do servisu, nikdo jinej mu v něm nejezdil... Akorát neplatil pojištění. S každým autem najezdil cca 150tis km, tak o tom kterým něco ví. Rozhodně dost na to, aby mohl zkušenosti psát sem:-). Můj názor.
  • 00 Reagovat !

foto Mari-pilot

Mari pilot 13.05.07  08:57

« colťas

taky jsem měl takovýho kolta rv87 a byla to taková nezničitelná suprkára, tak ať ti jezdí :-! hodnocení zatím 4b, chce to něco připsat a pár fotek ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Jirka

Jirka 13.05.07  08:29

« Re: Spustit něco nehotového??

OK. Vy neustále opakujete svoje a já nemám co víc bych řekl, abych se také stále neopakoval. Kdo nechce porozumět, ten neporozumí - já myslel, že auto, o kterém se bavíme, je třeba právě taková Octavia - ta si myslím, že nejen jezdí - ale zároveň existují i vozy jako Maybach, MB-S, Lexus LS460 atd. My dva se zkrátka neshodneme. Z mé strany končím tento nikam nevedoucí dialog (pochopitelně očekávám nějakou Vaši štiplavou tečku). Mějte se hezky.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  07:37

« Re: Já chci zrušit MOJE.AUTO.CZ!

Šviháka doporučuji začít ignorovat. Velmi mě mrzí, že redakce udělala pro spokojenost nás všech maximum, taková interaktivita a prostor pro vyjádření se na českém internetu jen tak nevidí a přesto je to některým málo. Ale lidé jsou už prostě takoví, a obzvlášť v ČR to stojí za to. Takže doporučuji pouze pár jedinců ignorovat, pár jich vymazat, ale hlavně to nevzdávat, protože AUTO.cz patří na vrchol webových stránek. Švihák bude mít pořád problém, dokud nebude u všech jeho aut rovných 10.0 b, ale to bohužel nikdy nebude, protože tak špatný vkus jako on už dlouho nikdo neprojevil. Šviháku, tvoje auta jsou prostě škaredý a ty co nejsou, jsi podělal sám. Smiř se s tím a zamysli se nad tím, co to znamená mít svou hrdost a nejít s davem. A redakci přeji hodně sil, myslím, že to bude ještě potřeba...
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "misoo" [89.173.4.XXX] 13.05.07  07:29

« Re: Re: Re: sneh ???

link nebude ? :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…