Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto da-b0mb

da_b0mb 13.05.07  15:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: holka v texaskách

presne tak...jinak to nejde! Kupovat si kvuli svatecnim vyjizdkam full equip
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  15:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: holka v texaskách

Bohužel nestačí ale jinak to nejde no..myslím že už jsem asi pochopil :-|
  • 00 Reagovat !

foto Focusman

Focusman 13.05.07  15:01

« Re: Re: Re: lpg

Mám vytažený návod k obsluze od výrobce H + L propan, v textu je formulace uvedena, skutečně se hovoří o "plynových" ventilech. Zkusím zaslat dotaz na firmu, v případě potřeby upravím. Díky za hodnocení
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  14:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Dovolím si přidat

;-) :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Pepino-Honda

Pepino_Honda 13.05.07  14:12

« Re: Re: lpg

jen bych asi trošku poupravil v recenzi pasáž o "uzavřených plynových ventilech". Nic takového přece u lpg aut neexistuje ;-) . Motor má přece pouze "své vlastní", v tomto případě 16 kousků.
    jinak osobně byl přesně tenhle typ FoFo druhý na řadě při pořizování auta, kdybych nenašel Hondu :-) mám ji taky na lpg, v popisu to ještě není, doplníme )
    jinak dávám hodnocení 10b.

:yes:
  • 00 Reagovat !

foto dk-

dk.... 13.05.07  13:48

« Re: Re: Udelate anketu?

no nekoukal, ale uz se musi neco stat... >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.07  13:46

« Re: Udelate anketu?

Ajajaj, dk, nekoukal jsi včera na krále Artuše? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto da-b0mb

da_b0mb 13.05.07  13:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: holka v texaskách

spatne jsi me pochopil...mluvil jsem o tom,ze kdyz jedu 3x do roka jako spolujezdec,tak mi staci jen helma...ve zbytku mluvim o tom,ze premyslim,ze z pozice spolujezdce se presunu na pozici ridice (tam je vybava samozrejmosti)
  • 00 Reagovat !

foto dk-

dk.... 13.05.07  13:41

« Udelate anketu?

Zadnou anketu!!! proste at nekdo zodpovedny rozhodne a tak se to udela a basta!!! kouknete jak se tady hlasovalo v minulosti a jak to dopadlo, ted kazdy do toho zkousi mluvit co je nej...a co mame... ...na nas narod plati tvrda ruka a ne demokracie, proste poradna autorita a zadne remcani, komu se to nelibi at se sebere a zmizi nebo se proste podridi... ;-) :-! ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  13:33

« Re: Re: Re: muxa

Diky :) A pod jakym nickem te najdu? Phexys tam neni...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  13:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

Tak nějak to vidím, Linea bude prostě levnější nižší střední s horší technikou, aby přes nižší cenu neohrozila Bravo. Pozor na podobná jména, Idea je toto: [odkaz]
    Sourozenec Opelu Meriva, docela hezký (jednu jsem dnes potkal), ale jeho prodeje v ČR importér zazdil až ho přestal dovážet. Brávo má víceméně stejné rozměry jako Stilo, ale je nižší a vevnitř je méně prostoru. Hlavně vzadu. To je daň za přitažlivé dynamické linie. ;-\
    Roomsterem jsem jel (stejná motorizace) a na auto za skoro půl milionu je to bída a ostuda, co s tím konceptem provedli. Ze širokého rozumně vysokého úzký a vysoký. V černé vypadá jako kompaktní pohřebák (asi pro zvířátka). >:D Kdyby to alespoň bylo kvalitní, jak jsem naivně věřil do koupě Fabie. Je to ale stejný spotřebák jako ostatní konkurence...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  13:00

« Re: Re: Re: Re: Re: holka v texaskách

to je pěkná blbost co si napsal
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  12:59

« Re: Re: Re: Re: Re: holka v texaskách

Máš pravdu na slabší motorce se ani nevyplatí mít oblečení na motorku? Pro boha co to je za pí*ovinu...né je to tvuj život a tvoje zdraví ale pokud ses už vyboural (osobně si myslím že každý na motorce by se měl aspon trochu vyválet aby si uvědomil jak to bolí a jak rychle se to stane) tak by si snad tohle nenapsal. Spadnout ošklivě se dá i na fichtlu...50kw motorka už jede dost na to aby si čehokoliv mohl litovat. Měj se...já bez hadrů na motorku už nelezu a to mam jen "30kw" endůro
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.07  12:48

« Re: Re: Paráda!

Tohle auto by měla být ikona MOJE.AUTO.CZ :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  12:32

« co nutno obětovat pro BOSE

no na baterku jsem zatím nekoukal. Asi nebude v motoru, ale pod sedadly nebo v kufru. Jen kvůli tomu subwoofru nemoli dát do auta plnohodnotnou rezervu a je tam dojezdovka a ještě vyfouknutá . Musíš ji nejprve nafoukat kompresorem a pak namontovat. Jinak údajně po celé Evropě, na tohle funguje asistentní služba. Zavoláš jim a oni přijedou, kolo vymění a neplatíš nic. Tak nevím jestli jsi o tomhle slyšel ?
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Alessio" [217.11.241.XXX] 13.05.07  12:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to FAKE, co jiného?

Já myslím, že pokud víš co od toho auta chceš (ne závody ale pohodovou jízdu)a co můžeš dostat, pak můžeš být spokojen.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  12:18

« Re: Prvé postrehy a "dotyky"

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  12:14

« Re: Prvé postrehy a "dotyky"

Tak u nás je to skoro 30 tkč a to už je pro hodně lidí neakceptovatelné-jelikož přesahuje mag. hranici 300 tkč za malé auto. Navíc si myslím,že na ježdění tzv.kolem komína+1 za rok dovolená je 1.4 zbytečný přepych,pokud samo člověk překousne ty vibrace 3-válce na volnoběhu. Když ne ,dobře že je tu ohromný výběr jiných značek. :-)p.s. a to jsme se ještě nebavili o 1.2 44 kw- to už je cenově zase někde jinde.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  12:12

« Chip apod.

Ale no tak, Miro, pozri si tuna na fore mnozstvo prispevkov ohladom merania vykonu na stolici. Ja osobne som diskutoval s one-z(om) niekedy zaciatkom marca na tuto temu, myslim, ze nebolo k tomu viac co dodat. Zaver: ako si to naznacil aj sam, porovnavacie meranie, teda porovnanie "pred" a "po" da jednoznacne vysledky o tom, aky mal ten-ktory zasah vyznam. Avsak absolutnu hodnotu vykonu v zmysle tolko a tolko kilowatov na hriadeli motora od toho necakaj.

PS: ten link sa nezobrazil kompletny.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  11:47

« Re: znacky

ty martas..ja se dival na ty fotky a i do katalogu a podle me ty radia jsoou uplne stejne..je to porad CD6000...a stim signalem musim souhlasit..pri poslechu stanic signal vypadava a celkove je kvalita prijmu na prd..Ovsem nesouhlasim s tim ze je to jak pises blbym vysilanim..ano i to hraje roli ovsem, na moji Primere z r.2002 kde mam vlatni radio Pioneer a antena je stejna jako na FFII mam na stejnych trasach neporovnatelne lepsi kvalitu prijmu potazmo reprodukce stanic..Dost me to zamrzelo..Jo a mam zkusenost ze octavky na tom nejlepsim radiu maj taky pohodovy prijem...Skoda pro nas
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…