Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
Pepino_Honda 13.05.07 14:12
« Re: Re: lpg
jen bych asi trošku poupravil v recenzi pasáž o "uzavřených plynových ventilech". Nic takového přece u lpg aut neexistuje ;-) . Motor má přece pouze "své vlastní", v tomto případě 16 kousků.
jinak osobně byl přesně tenhle typ FoFo druhý na řadě při pořizování auta, kdybych nenašel Hondu :-) mám ji taky na lpg, v popisu to ještě není, doplníme )
jinak dávám hodnocení 10b.
:yes: -
dk.... 13.05.07 13:41
« Udelate anketu?
Zadnou anketu!!! proste at nekdo zodpovedny rozhodne a tak se to udela a basta!!! kouknete jak se tady hlasovalo v minulosti a jak to dopadlo, ted kazdy do toho zkousi mluvit co je nej...a co mame... ...na nas narod plati tvrda ruka a ne demokracie, proste poradna autorita a zadne remcani, komu se to nelibi at se sebere a zmizi nebo se proste podridi... ;-) :-! ;-) -
"-- skrytý --" 13.05.07 13:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
Tak nějak to vidím, Linea bude prostě levnější nižší střední s horší technikou, aby přes nižší cenu neohrozila Bravo. Pozor na podobná jména, Idea je toto: [odkaz]
Sourozenec Opelu Meriva, docela hezký (jednu jsem dnes potkal), ale jeho prodeje v ČR importér zazdil až ho přestal dovážet. Brávo má víceméně stejné rozměry jako Stilo, ale je nižší a vevnitř je méně prostoru. Hlavně vzadu. To je daň za přitažlivé dynamické linie. ;-\
Roomsterem jsem jel (stejná motorizace) a na auto za skoro půl milionu je to bída a ostuda, co s tím konceptem provedli. Ze širokého rozumně vysokého úzký a vysoký. V černé vypadá jako kompaktní pohřebák (asi pro zvířátka). >:D Kdyby to alespoň bylo kvalitní, jak jsem naivně věřil do koupě Fabie. Je to ale stejný spotřebák jako ostatní konkurence... -
"-- skrytý --" 13.05.07 12:59
« Re: Re: Re: Re: Re: holka v texaskách
Máš pravdu na slabší motorce se ani nevyplatí mít oblečení na motorku? Pro boha co to je za pí*ovinu...né je to tvuj život a tvoje zdraví ale pokud ses už vyboural (osobně si myslím že každý na motorce by se měl aspon trochu vyválet aby si uvědomil jak to bolí a jak rychle se to stane) tak by si snad tohle nenapsal. Spadnout ošklivě se dá i na fichtlu...50kw motorka už jede dost na to aby si čehokoliv mohl litovat. Měj se...já bez hadrů na motorku už nelezu a to mam jen "30kw" endůro -
"-- skrytý --" 13.05.07 12:32
« co nutno obětovat pro BOSE
no na baterku jsem zatím nekoukal. Asi nebude v motoru, ale pod sedadly nebo v kufru. Jen kvůli tomu subwoofru nemoli dát do auta plnohodnotnou rezervu a je tam dojezdovka a ještě vyfouknutá . Musíš ji nejprve nafoukat kompresorem a pak namontovat. Jinak údajně po celé Evropě, na tohle funguje asistentní služba. Zavoláš jim a oni přijedou, kolo vymění a neplatíš nic. Tak nevím jestli jsi o tomhle slyšel ? -
"-- skrytý --" 13.05.07 12:14
« Re: Prvé postrehy a "dotyky"
Tak u nás je to skoro 30 tkč a to už je pro hodně lidí neakceptovatelné-jelikož přesahuje mag. hranici 300 tkč za malé auto. Navíc si myslím,že na ježdění tzv.kolem komína+1 za rok dovolená je 1.4 zbytečný přepych,pokud samo člověk překousne ty vibrace 3-válce na volnoběhu. Když ne ,dobře že je tu ohromný výběr jiných značek. :-)p.s. a to jsme se ještě nebavili o 1.2 44 kw- to už je cenově zase někde jinde. -
"-- skrytý --" 13.05.07 12:12
« Chip apod.
Ale no tak, Miro, pozri si tuna na fore mnozstvo prispevkov ohladom merania vykonu na stolici. Ja osobne som diskutoval s one-z(om) niekedy zaciatkom marca na tuto temu, myslim, ze nebolo k tomu viac co dodat. Zaver: ako si to naznacil aj sam, porovnavacie meranie, teda porovnanie "pred" a "po" da jednoznacne vysledky o tom, aky mal ten-ktory zasah vyznam. Avsak absolutnu hodnotu vykonu v zmysle tolko a tolko kilowatov na hriadeli motora od toho necakaj.
PS: ten link sa nezobrazil kompletny. -
"-- skrytý --" 13.05.07 11:47
« Re: znacky
ty martas..ja se dival na ty fotky a i do katalogu a podle me ty radia jsoou uplne stejne..je to porad CD6000...a stim signalem musim souhlasit..pri poslechu stanic signal vypadava a celkove je kvalita prijmu na prd..Ovsem nesouhlasim s tim ze je to jak pises blbym vysilanim..ano i to hraje roli ovsem, na moji Primere z r.2002 kde mam vlatni radio Pioneer a antena je stejna jako na FFII mam na stejnych trasach neporovnatelne lepsi kvalitu prijmu potazmo reprodukce stanic..Dost me to zamrzelo..Jo a mam zkusenost ze octavky na tom nejlepsim radiu maj taky pohodovy prijem...Skoda pro nas