Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto 2-0VTEC

2.0VTEC 13.05.07  21:54

« Re: Re: Re: 8b

Diky,aj Tebe. :-) Maj sa. :-)
  • 00 Reagovat !

foto Aischylos

Aischylos 13.05.07  21:52

« Re: Tretky

Jo, vím ta ryba a nápis je tam na nic, jenomže to bohužel nebyl můj nápad, bylo to tam nalepeno, když sem u toho nebyl a pak sem s tím už moc nenadělal...a teď to nejde dolů..asi koupím nový víčko... >:D
  • 00 Reagovat !

foto Aischylos

Aischylos 13.05.07  21:52

« Re: Re: tak jo

Ono je to fakt podle toho na jaký kousek člověk natrefí..nakonec u které značky, ne..tak trochu mi až teď co čtu některé rešerže o fabiích dochází jakou kliku sem asi měl...
  • 00 Reagovat !

foto Aischylos

Aischylos 13.05.07  21:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máš ho rád

No já s tím zas jezdím po OL..je sice fakt, že ne úplně ve špičce, spíš jedu po periferii, ale jde to fakt dosáhnout..
  • 00 Reagovat !

foto Midlosek

Midlosek 13.05.07  21:49

« Re: Re: Auto pro radost....

No právě, jinak než z venku tohle auto právě neznám >:D . Když jsem viděl první recenzi v TV, měl jsem trochu "husinu"...ono vůbec BMW má tuhle záležitost asi nejlépe zmáknutou ze všech automobilek.
  • 00 Reagovat !

foto hatepe

hatepe 13.05.07  21:48

« spotřeba 1,6 Ti-VCT

Tak jsem podrobyl maxe testu spotřeby. Vynuloval jsem PP a při cestě z Brna směr Uherské hradiště (silince E50) jsme dosáhnul průměrné spotřeby 7,4 l/100km. Jel jsem mimo obec 90 , v obci 50 na 3ku nebo 60 na 4ku a přidám k tomu kousek dálnice Brno-Slavkov tam jsme jel asi 125-130 na 5ku (jak jinak, že) . Celou dobu byla zplaá klima. Přiznám se, že mě ta spotřeba pěkně nasra*a . Plazil jsem se jak šnek a spotřeba je lepší o cca 0,9 litru. Normálně jezdím mimo obec tak 100-110 , předjíždím, slavkovskej kopec jedu na trojku a tzočím to až do 6500 .
    Nevím jakje porídl na spotřebě měla klima. Mám tam automat. duální klimu, tak jestli třeba ona si vzala 1 l/100lm , Každopándě výrobcem udávaná spotřeba 5,9 l/100 km je kravina. Toho se fakt nedá normální jizdou dosáhnout. Ještě teda dodám, že celou cestu byly v autě 3 lidi + pes (43 kg ). Ale i tak. Když jsme v létě jel s kamošem z Brna do mnichova v A4 ve 4 lidech, tak výlsedná spotřeba byla 6 litrů/100 km a to se jelo po německu na plno a u nás samý předjíždění a jízda takřka na max.
    Jako jsem z toho motoru pěkně zklamanej. na to, že je to 1,6 , má to promnělivý časování sacích i vžfuk. ventilů tak je to slabota.
    Co tady čtu kolegy s naftou tak jen tiše závidím. Jako 3,6 l nafty nebo i 5 je krásná spotřeba.

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  21:47

« Re: Bodíky!

Diki kamo za dobre hodnotenie.
    a neboj o nieaky ten tyzden bude fabia po niejakej tej zmene lebo malo je casu a potom sa ti bude omnoho viac pacit alebo nie. caf >:D
  • 00 Reagovat !

foto GuitarsHero

GuitarsHero 13.05.07  21:38

« Re: Re: 8b

Eeeejha! Dakujem! :yes: ;-)
    Tak nech Ti(nam) sluzia a vela stastnych kilometrov!
  • 00 Reagovat !

foto 2-0VTEC

2.0VTEC 13.05.07  21:35

« Re: 8b

Nazdo,no ved aj ja Mazdy,mrkni hodnotenie. :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  21:33

« Re: Auto pro radost....

Občas ale musíš stáhnout okna abys uvnitř něco slyšel, jak dokonale je to odhlučněný. Ale když postojíš venku, tak i prosté nastartování zní prostě skvěle. >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  21:32

« Re: Re: Re: Super

Jo, jo. Přesně tak. Ale zase nic proti tomu autu. Pro svůj účel je ideální, je kvalitní a typicky "svoje".

Ale výraz "machrovací" je super, docela to sedí..
  • 00 Reagovat !

foto GuitarsHero

GuitarsHero 13.05.07  21:21

« Re: Re: Re: Re: 10b

>:D To vies, na Mazdu som ako hlidaci pes a na sestku obzvlast, ta mi teda neujde! ;-) A ta zlta mi udrela ako prve do oci, ked som otvoril tu fotku.

Tak prajem vela stastnych kilometrov a nech Hondicka sluzi! ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Sleeper

Sleeper 13.05.07  21:20

« Re: Re: Re: Re: Nádhera....

Nebudeme se hádat, samozřejmě, že jsem si kompletní regule FIVA přečetl už před mou předchozí odpovědí (v hlavě je nenosím) na stránkách FKHV. Dle mého názoru byla testační komise značně benevolentní, zřejmě považovala úpravy pouze za "malé odchylky". Já je za ně nepovažuji :o) Navíc věta "Interiér, exteriér a celkový vnější vzhled musí být co nejblíže výrobní dokumentaci." hovoří za vše.
    Věc názoru, členem testovací komise nejsem. Ale podle mě veterána dělají právě detaily, které na Tvém autě bohužel nejsou původní. Samozřejmě, existuje spousta drsnějších bastlů na veteránských RZ - viz modré camaro v Auto Moto Revue někdy začátkem roku. Ale za svým již prezentovaným názorem si prostě stojím, nezlob se na mě :o)
  • 00 Reagovat !

foto pepavasa

pepavasa 13.05.07  21:18

« Re: Re: Re: 10b

Éééé, no jasněéé, jak vyšitááá. Máš postřeh!! Já byl slepej jak patrona?! >:D
  • 00 Reagovat !

foto GuitarsHero

GuitarsHero 13.05.07  20:55

« Re: Re: 10b

:-) Pozri sa na svoje fotky c.10 a c.11 v poradi a tu zltu kocku v pozadi ;-)
  • 00 Reagovat !

foto pepavasa

pepavasa 13.05.07  20:52

« Re: 10b

Díky za hodnocení! Kopni do mně, "žlutá mazda" moc se nechytám!
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Pitbul" [91.127.159.XXX] 13.05.07  20:50

« Re: ZF je ZF

• 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 13.05.07  20:18

« Re: FAKE NEBO NE??

Klid... i kdyby to bylo to stejné auto, proč by ho nemohl majitel nabízet někde v inzerátu?
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Ross" [62.129.56.XXX] 13.05.07  20:09

« Re: Re: Tak nějak hrozná nuda

Máš pravdu, raděj to sleduji na Polsatu. Čus R.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.07  19:22

« Re: Re: Dotaz potřebuju poradit

Ahoj wole, já nevím co na to napsat. Já bych se bejt tebou podíval na mobile.de, tam bych si zadal Porsche Boxter... Koukám tam, a je tam fakt z čeho vybírat! Pokud ti jde zrovna o Boxter. Můj exšéf ho má mimo jiné auta taky, a jezdít s ním je tak trochu za trest. Jel jsem s ním z Prahy do Kutné Hory, zadem přes ty vesnice, no bylo to strašný... Tím tě neodrazuju, ale myslím, že sporťáků je na výběr víc než dost... Kupoval bych ale auto v Německu...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…