Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  00:18

« Re: FAKE NEBO NE??

k tomuto dodam len tolko, ze zavist a debilita niektorich individuii nepozna hranic...

a odpoved na priblblu otazku je, ze auto bolo ponukane cez autobazar... a autobazar dodnes den inzerat nezmazal. je to ich problem, nie moj.
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 13.05.07  23:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: points

majlnem, aj s pribliznou foto.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  23:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: points

soukroma-co bude?
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 13.05.07  23:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: points

uf, som si to pozeral (NCAP) a zistil som, ze picasso ma 4 hviezdy a to co bude miesto neho ma 5. tak sa mi mierne ulavilo ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  23:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: points

nemas zac...vzdycky potesi kdyz vidim ze na neco ty NCAPcka jsou ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  23:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Super

na co potrebuje mladej singl mini SUV?to samy zenska...proste to auto nema rad...a ani se mi nelibi..jako snad jediny bmw :-|
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 13.05.07  23:29

« Re: Re: Re: Re: Re: points

niekedy zasnem nad tym, kam ludia hladia. :-( ja tiez vselico stretavam, ale toto je vela aj na mna, v kazdom pripade diky.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  23:23

« Re: Krásné!!

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  23:16

« Re: Re: Re: Re: points

poslano... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  23:15

« Re: Re: Re: Re: Re: bodiky...

alfička to rozhodla za mě...když ji miluješ, není co řešit :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"anonym" [62.245.86.XXX] 13.05.07  23:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Super

Není zbytečnej. Jenom jeho cílovka by měli bejt mladý sing nebo ženský.
  • 00 Reagovat !

foto hil

hil 13.05.07  23:05

« Re: Spustit něco nehotového??

Nejen kolega by od vás očekával něco jako: "Omlouváme se, nepodařilo se nám to, budeme se snažit co nejdříve opravit chyby a doplnit bývalé chybějící funkce (a přidáme i nové?)...."
    Zatím jsou podle vašich reakcí vyhlídky neradostné.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  22:43

« Re: Re: Re: Re: Super

nevim,me prijde X3 total zbytecnej model,ale dokavad vydelava dost na vyvoj 335ickovyho motoru,tak jen tak dal... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.07  22:19

« Vajco-sliepka

Jaj tak, uz rozumiem, kde si mieril. K chipu som nechcel nic povedat, iba k tomu meraniu na stolici. A k tomu chipu som sa radsej nevyjadroval preto, lebo to je vzdy taka vajco-sliepka diskusia. Ja som na tej strane, co sa nepreplnovanych benzinov tyka, ze je to najma placebo efekt a operacia za ucelom uspokojenia zakaznika, ze vyda peniaze za nieco, je jedno za co, len nech to stoji. Ale prosim dalej nediskutovat na tento moj sukromny nazor (nebudem na to odpovedat), lebo sa to zvrhne na tie vajco-sliepkove vojny.

PS: z pdf-ka citam, ze teplota oleja bola 12 stupnov (podobne ako teplota nasavaneho vzduchu). Bud motor nemali zohriaty (pochybujem), alebo don nezastrcili sondu. V kazdom pripade vsak nedodrzali postup. Navyse merat sa ma tusim pri 21 stupnoch. Len tolko.
  • 00 Reagovat !

foto MiKy-

MiKy* 13.05.07  22:18

« Re: Taky fabii....

Spotřeby dle prospektu:
    1,2/44 kW město/mimoměstský provoz/kombinovaný = 7,8/4,8/5,9
    1,2/51 kW = 7,7/4,9/5,9
    1,4/63 kW = 8,6/5,3/6,5
  • 00 Reagovat !

foto MiKy-

MiKy* 13.05.07  22:13

« Re: Taky fabii....

Pročetl jsem mnoho testů. Co časopis, to rozdílný pohled na konkurenci Fabie II, ale "Fabka" byla vždy hodnocena skoro shodně. V každém testu vycházela, že oproti konkurentům má "žíznivý" motor, ale přesto s nejlepšími provozními náklady. Jelikož spíše věřím mému soukromému "testu", tak jsem si Fábii II s motorem 1,2/51 kW zapůjčil k běžnému vykonání každodenních jízd. Jízdní průměr stejný, čas jízdy stejný, trasa stejná s porovnáním s Fabií I s motorem 1,4/50 kW, ale spotřeba diametrálně jiná. Pro mne ohromující. Opravdu má motor apetit a to je na něm najeto už skoro 8 tis. km. Mojim cílem je koupit vozidlo pro ženu a dceru do města a blízkého okolí. Vozidlo provozně hospodárné. Tak jsem si po té přepočítal nájezd km za rok, spotřebu, náklady při současné ceně paliva, náklady na roční servis a porovnal s deklarovanými hodnotami konkurentů v testech a přestal jsem chápat uveřejněné závěry hodnocení redaktorů.
    Nemám nic proti ŠKODĚ. Jak jsem uvedl, tak jsem jí byl věrný 30 let. Těm co se podaří s Fábií II 1,2/44 a 51 kW zlevnit provoz oproti Fábii I 1,2/40 a 47 kW mají můj obdiv.
  • 00 Reagovat !

foto GuitarsHero

GuitarsHero 13.05.07  22:12

« Re: Re: 9b

>:D jasne :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Aischylos

Aischylos 13.05.07  22:04

« Re: Re: Re: Plasty

Děkuju..to je to...chtěl sem si vytvořit červeno-černý auto, takže mě tam to stříbrný na víčku dost sere, ale kdybych zrovna nebyl pryč a přítelkyně neměla slabou chvilku, nebylo by to tam..:-((
  • 00 Reagovat !

foto Aischylos

Aischylos 13.05.07  22:01

« Re: Re: Plasty

Díky moc.. :-) jj, přesně tak, přední mračítka ABS(MILOTEC) a zadní carbon. Jinak poldi mě už několikrát stopli a nikdy jim nic nevadilo..dokonce i při řešení botičky..se nad tím spíš uculovali..:-)) lišta je od Janko, ale bylo s tím dost problémů, neb se lámalo táhlo, které se musí vyměnit..ale oblepil sem to izolepou a np..:-)) jinak zítra dou budíky a ve středu budou sloupky..už se těším..:-))
  • 00 Reagovat !

foto pepavasa

pepavasa 13.05.07  21:58

« Re: Re: Re: Re: Re: 10b

Dík! A tobě přeju ať i Mazda mazdí!! ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…