Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 13.05.07 22:19
« Vajco-sliepka
Jaj tak, uz rozumiem, kde si mieril. K chipu som nechcel nic povedat, iba k tomu meraniu na stolici. A k tomu chipu som sa radsej nevyjadroval preto, lebo to je vzdy taka vajco-sliepka diskusia. Ja som na tej strane, co sa nepreplnovanych benzinov tyka, ze je to najma placebo efekt a operacia za ucelom uspokojenia zakaznika, ze vyda peniaze za nieco, je jedno za co, len nech to stoji. Ale prosim dalej nediskutovat na tento moj sukromny nazor (nebudem na to odpovedat), lebo sa to zvrhne na tie vajco-sliepkove vojny.
PS: z pdf-ka citam, ze teplota oleja bola 12 stupnov (podobne ako teplota nasavaneho vzduchu). Bud motor nemali zohriaty (pochybujem), alebo don nezastrcili sondu. V kazdom pripade vsak nedodrzali postup. Navyse merat sa ma tusim pri 21 stupnoch. Len tolko. -
MiKy* 13.05.07 22:13
« Re: Taky fabii....
Pročetl jsem mnoho testů. Co časopis, to rozdílný pohled na konkurenci Fabie II, ale "Fabka" byla vždy hodnocena skoro shodně. V každém testu vycházela, že oproti konkurentům má "žíznivý" motor, ale přesto s nejlepšími provozními náklady. Jelikož spíše věřím mému soukromému "testu", tak jsem si Fábii II s motorem 1,2/51 kW zapůjčil k běžnému vykonání každodenních jízd. Jízdní průměr stejný, čas jízdy stejný, trasa stejná s porovnáním s Fabií I s motorem 1,4/50 kW, ale spotřeba diametrálně jiná. Pro mne ohromující. Opravdu má motor apetit a to je na něm najeto už skoro 8 tis. km. Mojim cílem je koupit vozidlo pro ženu a dceru do města a blízkého okolí. Vozidlo provozně hospodárné. Tak jsem si po té přepočítal nájezd km za rok, spotřebu, náklady při současné ceně paliva, náklady na roční servis a porovnal s deklarovanými hodnotami konkurentů v testech a přestal jsem chápat uveřejněné závěry hodnocení redaktorů.
Nemám nic proti ŠKODĚ. Jak jsem uvedl, tak jsem jí byl věrný 30 let. Těm co se podaří s Fábií II 1,2/44 a 51 kW zlevnit provoz oproti Fábii I 1,2/40 a 47 kW mají můj obdiv. -
Aischylos 13.05.07 22:01
« Re: Re: Plasty
Díky moc.. :-) jj, přesně tak, přední mračítka ABS(MILOTEC) a zadní carbon. Jinak poldi mě už několikrát stopli a nikdy jim nic nevadilo..dokonce i při řešení botičky..se nad tím spíš uculovali..:-)) lišta je od Janko, ale bylo s tím dost problémů, neb se lámalo táhlo, které se musí vyměnit..ale oblepil sem to izolepou a np..:-)) jinak zítra dou budíky a ve středu budou sloupky..už se těším..:-))
a odpoved na priblblu otazku je, ze auto bolo ponukane cez autobazar... a autobazar dodnes den inzerat nezmazal. je to ich problem, nie moj.