Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto da-b0mb

da_b0mb 14.05.07  13:25

« Re: Re: Re: FAKE NEBO NE??

:yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  13:12

« ESP

Zdravim Maxikare...
    Uvazujeme, ze se take zaradime do vasi rodinky a zajimala by mne jedna vec. Kdyz ma C-MAX ESP, ma vedle radia jeho vypinac se symbolem auta a smyku. Nekdo mi nedavno tvrdil, ze novejsi verze (zrejme od r. 2005) jiz nema vypinac ESP, stabilizace je tedy nevypinatelna a to ze ji auto ma je signalizovano rozsvicenim symbolu ESP v budikach na pristrojove desce (pak pry zhasne). Je mi to trochu divne a tak bych rad znal pravdu. Diky.
  • 00 Reagovat !

foto

"anonym" [194.108.186.XXX] 14.05.07  12:53

« Re: chrysler

No fear, však oni si nějak poradí.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  12:22

« Re: Re: hodnotenie

Napriklad ktore, ak sa smiem spytat,Tour Eiffel ,Sacré Coeur,Louvre?Ak nahodou pojdete aj do Chateau de Versailles to je z Pariza asi 10 km daj vediet ja byvam asi 500 m od zamku,mozeme sa stretnut,samozrejme ak nebudem robit :-)
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Lavet" [80.188.195.XXX] 14.05.07  11:57

« Re: Re: FAKE NEBO NE??

Tu DEBILITU si laskeve nech, slusne se zeptal nebo te nejak snad urazil jenom tim, ze se slusne zeptal? Zaslouzi si odpoved bez invektiv.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  11:43

« Maják

Větší maják už ve skladu nenašli? >:-[] :no:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  10:54

« Tak nějak hrozná nuda

Já proti komentátorům nic nemám. Ale dostalo mě, když rozebírali, zda se nové přední křídlo McLarenu hýbe moc nebo ne, při pohledu na čumák Rosbergova Williamsu :D Holt nikdo není neomylný. Zvlášť, když je člověk zabrán do vlastního vyprávění, tak mu často unikne některé dění na dráze.
  • 00 Reagovat !

foto Klaudius

Klaudius 14.05.07  10:49

« Re: starý

Nemyslim, ze zrovna tento dizajn by tak rychle moralne zastaral. Naopak, tym, ze je decentny a umierneny, ma sancu vydrzat hodne dlho.
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "misogsk" [144.36.194.XXX] 14.05.07  10:31

« Re: Re: Tak nějak hrozná nuda

Chlapci mozete byt radi, za taky skvely komentar, to co sme mali mi na Markize to bol des. Tam bol Malcharek, vraj prvy slovensky pilot F1, jeho uzasne komentare o nastaveni monopostu F1(v ktorom sedel asi 4 krat na testoch) boli velmi vtipne. Takze moc sa nestazuj. :-!
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "misogsk" [144.36.194.XXX] 14.05.07  10:29

« Re: Re: Re: Tak nějak hrozná nuda

Tak to mas potom lepsie oci ako ostatny, ja som tu zrazku videl az z opakovaneho zaberu. V priamom prenose totiz tato zrazka vidiet nebola.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  10:28

« Re: Re: nazdar čecháčku... :)

"trouba"? >:D Protože, mi tohle auto opravdu nic neříkalo a přeci jen ten old-schoolový design taky není pro všechny. Ale tohle všechno se obrátilo potom, co jsem se mohl jednou pořádně svézt. Vše se změnilo... Poměr výkon/cena v tomhle případě má cenu zlata a je to opravu auto pro radost (teda, pokud funguje... :'-( ) Každopádně už jsem začal sledovat Initial D, sice jsem teprve u třetí epizody, ale docela mě tahle manga dostává.

Takže se nevzdávej a pokračuj v dobře začatý práci. :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  10:23

« chrysler

o zánik Chrysleru bych se nebál,tato značka je pojem,a nemyslím si,že by někdo dovolil ji nechat zkrachnout a zaniknout,to spíš po takové Kie by pes neštěkl...jen se bojím "co" Chrysler bude vyrábět...když se řekně Chrysler tak si každý asi představí silniční koráb z dob slávy amerických Loud & Proud vozů,nebo dnes PT Cruiser nebo 300C...ale co to bude v budoucnu? O to mám strach,aby sme si třeba v budoucnu nekupovali motorový sekačky Chrysler :-| "superchop 3000"
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  09:56

« 8b

Za to, že máš svoje auto rád, že se o něj dobře staráš, a že jsi autu neprovedl tuzingová zvěrstva :-) Ať slouží... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  09:37

« Re: Rúmstr

tralala
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  09:35

« Re: Rúmstr

ale mít to znak škoda tak se posereš blahem co >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  09:08

« Re: Re: Re: muxa

Kadlika bych si spíše dokázal představit jako VIP car ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Jirka

Jirka 14.05.07  08:23

« Re: Spatne nacitani stranky

Tohle jsme sami ještě nezaznamenali a ani nám taková věc nebyla reportována. Můžete mi popsat prohlížeč, jeho nastavení a instalovaná rozšíření?
    Kdyby se komukoliv objevila podobná věc, napište.

Už nám bylo hlášeno, že na našem webu (a to na celém) se při odscrollování stránky, následném kliknutí na odkaz a poté po návratu funkcí prohlížeče (Back/Zpět) ve Firefoxu (jen a pouze ve Firefoxu) stránka sice vrátí, ale neodscrolluje na místo posledního odskoku. Nejde sice přímo o chybu a netýká se přímo jen diskusního fóra, ale i tak je to podivné. Zatím jsme na důvod a tedy ani řešení nepřišli - nápovědu zkušenějších uvítáme.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  08:21

« Re: Re: Stejně rychlá jako 5.9?? To snad ne.

Tak tak, to je už lepší.....pokud chceš mluvit o Jeepech s majiteli těchto značek, tak určite se dej na www.offroad.cz v sekci Fórum je sekce Jeep, tam je i majitel jiné 5.9ky.....
    V podstatě moje upravená 4.7 dává zrychlení na stovku za 7.16 sekund, dle měření, ale na těch 160 to trvá až 20 vteřin, což je docela hodně času, kdyžtak se mrkni na moje video v sekci mého auta....Takz můžeš někdy natočit vlastní, v životě jsem ještě neviděl akceleraci největšího Jeepa vůbec... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Jirka

Jirka 14.05.07  08:12

« Re: Spustit něco nehotového??

Už z kolegou MartinemV jsem se dost dlouho bavil na téma "nehotové/nefunkční". Vám neodpovím nic jiného - o žádné "chybě" nevím, přechod na novou verzi se nám "podařil" a postupně spouštíme další (staré/nové) funkce. Rozhodně necítím potřebu se omlouvat za nic jiného, než za prodlení ve spuštění nové verze diskusí, což jsme učinili při jeho spuštění (něco přes týden po spuštění byla omluva za prodlení hned v úvodu stránky diskusního fóra).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  00:39

« Re: co nutno obětovat pro BOSE

nie neviem o tom zatial nic .Baterka je pod tvojim sedadlom....sa mi zda ze varta 110Ah
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…