Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
"-- skrytý --" 14.05.07 13:12
« ESP
Zdravim Maxikare...
Uvazujeme, ze se take zaradime do vasi rodinky a zajimala by mne jedna vec. Kdyz ma C-MAX ESP, ma vedle radia jeho vypinac se symbolem auta a smyku. Nekdo mi nedavno tvrdil, ze novejsi verze (zrejme od r. 2005) jiz nema vypinac ESP, stabilizace je tedy nevypinatelna a to ze ji auto ma je signalizovano rozsvicenim symbolu ESP v budikach na pristrojove desce (pak pry zhasne). Je mi to trochu divne a tak bych rad znal pravdu. Diky. -
"-- skrytý --" 14.05.07 10:54
« Tak nějak hrozná nuda
Já proti komentátorům nic nemám. Ale dostalo mě, když rozebírali, zda se nové přední křídlo McLarenu hýbe moc nebo ne, při pohledu na čumák Rosbergova Williamsu :D Holt nikdo není neomylný. Zvlášť, když je člověk zabrán do vlastního vyprávění, tak mu často unikne některé dění na dráze. -
neregistrovaný: "misogsk" [144.36.194.XXX] 14.05.07 10:31
« Re: Re: Tak nějak hrozná nuda
Chlapci mozete byt radi, za taky skvely komentar, to co sme mali mi na Markize to bol des. Tam bol Malcharek, vraj prvy slovensky pilot F1, jeho uzasne komentare o nastaveni monopostu F1(v ktorom sedel asi 4 krat na testoch) boli velmi vtipne. Takze moc sa nestazuj. :-! -
"-- skrytý --" 14.05.07 10:28
« Re: Re: nazdar čecháčku... :)
"trouba"? >:D Protože, mi tohle auto opravdu nic neříkalo a přeci jen ten old-schoolový design taky není pro všechny. Ale tohle všechno se obrátilo potom, co jsem se mohl jednou pořádně svézt. Vše se změnilo... Poměr výkon/cena v tomhle případě má cenu zlata a je to opravu auto pro radost (teda, pokud funguje... :'-( ) Každopádně už jsem začal sledovat Initial D, sice jsem teprve u třetí epizody, ale docela mě tahle manga dostává.
Takže se nevzdávej a pokračuj v dobře začatý práci. :yes: -
"-- skrytý --" 14.05.07 10:23
« chrysler
o zánik Chrysleru bych se nebál,tato značka je pojem,a nemyslím si,že by někdo dovolil ji nechat zkrachnout a zaniknout,to spíš po takové Kie by pes neštěkl...jen se bojím "co" Chrysler bude vyrábět...když se řekně Chrysler tak si každý asi představí silniční koráb z dob slávy amerických Loud & Proud vozů,nebo dnes PT Cruiser nebo 300C...ale co to bude v budoucnu? O to mám strach,aby sme si třeba v budoucnu nekupovali motorový sekačky Chrysler :-| "superchop 3000" -
Jirka 14.05.07 08:23
« Re: Spatne nacitani stranky
Tohle jsme sami ještě nezaznamenali a ani nám taková věc nebyla reportována. Můžete mi popsat prohlížeč, jeho nastavení a instalovaná rozšíření?
Kdyby se komukoliv objevila podobná věc, napište.
Už nám bylo hlášeno, že na našem webu (a to na celém) se při odscrollování stránky, následném kliknutí na odkaz a poté po návratu funkcí prohlížeče (Back/Zpět) ve Firefoxu (jen a pouze ve Firefoxu) stránka sice vrátí, ale neodscrolluje na místo posledního odskoku. Nejde sice přímo o chybu a netýká se přímo jen diskusního fóra, ale i tak je to podivné. Zatím jsme na důvod a tedy ani řešení nepřišli - nápovědu zkušenějších uvítáme. -
"-- skrytý --" 14.05.07 08:21
« Re: Re: Stejně rychlá jako 5.9?? To snad ne.
Tak tak, to je už lepší.....pokud chceš mluvit o Jeepech s majiteli těchto značek, tak určite se dej na www.offroad.cz v sekci Fórum je sekce Jeep, tam je i majitel jiné 5.9ky.....
V podstatě moje upravená 4.7 dává zrychlení na stovku za 7.16 sekund, dle měření, ale na těch 160 to trvá až 20 vteřin, což je docela hodně času, kdyžtak se mrkni na moje video v sekci mého auta....Takz můžeš někdy natočit vlastní, v životě jsem ještě neviděl akceleraci největšího Jeepa vůbec... ;-)
Jirka 14.05.07 08:12
« Re: Spustit něco nehotového??
Už z kolegou MartinemV jsem se dost dlouho bavil na téma "nehotové/nefunkční". Vám neodpovím nic jiného - o žádné "chybě" nevím, přechod na novou verzi se nám "podařil" a postupně spouštíme další (staré/nové) funkce. Rozhodně necítím potřebu se omlouvat za nic jiného, než za prodlení ve spuštění nové verze diskusí, což jsme učinili při jeho spuštění (něco přes týden po spuštění byla omluva za prodlení hned v úvodu stránky diskusního fóra).