Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 14.05.07 16:57
« Re: rychlost
fotku máme na mobilu,z kterého bohužel nejde vytáhnout,dva kamarádi co jeli se mnou mohou dosvědčit,ale psal jsem to už výše,moje hypotézy proč se mi podařilo vytáhnout 200km/h ... kopec,přiznivý vánek:-)možná i Shell-V Power diesel...to mohou být pouze dohady,nechci však lhát a nikdy jsem to nedělal,bylo tam 200 a sám jsem tomu nevěřil :-)ale přivádíte mne na myšlenku,že tu maximálku z parametrů zruším,protože,samozřejmě,to není ani v techničáku,jen v mé osobní zkušenosti :-) a samozřejmě,na vašeho Megouše jsem už koukal,ten zadeček je okouzlující -
"-- skrytý --" 14.05.07 15:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FAKE NEBO NE??
Když ti dá někdo na moje.auto 1b a neodůvodní to, pak jej mezi 1000 aut těžko najdeš. Bodovací systém není transparentní, nemáš přehled o tom, kdo a jak hodnotí...Ale já raději už mlčím, lidi to tady neradi slyší ;-\ Přijedeš na sraz? Těším se až tvé XJR uvidím... -
"-- skrytý --" 14.05.07 15:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: FAKE NEBO NE??
ak by islo o princip, tak by si videl, kto dal ake hodnotenie... i ked myslim, ze tazko moze niekto hodnotit jaguara alebo ktorekolvek ine luxusne auto, ked ho videl maximalne tak niekde v showroome, alebo na autosalone...
a vlastne mam v pecku lebo zavist a debilita niektorych individuii aj tak nema hranic... -
"-- skrytý --" 14.05.07 15:04
« Re: Re: Re: Re: Re: FAKE NEBO NE??
Jde o princip, na faky tady lidi nejsou zvědaví, protože informační hodnota takového profilu fake auta je zpravidla nulová a "majitelé" fake aut tady dělají z ostatních blbce - je třeba aby tady byla nějaká úroveň - mrkni pod mé auto na diskuzi, příjemné počtení ;-) -
"-- skrytý --" 14.05.07 14:59
« Re: Re: Re: Re: Re: FAKE NEBO NE??
Ale však jo, já jsem chtěl jen zasvětit "nováčka" na moje.auto do zdejších poměrů...95% lidí je tady rozumných a fajn, byl bych nerad, kdyby se Marko nechal vyprovokovat nějakými rejpaly ke zbytečným invektivům - tak jak jsem se nechal někdy vyprovokovat já :-) Jsme na své Jagy právem hrdí (snad tohle můžu říct i za Marka...) ;-) -
"-- skrytý --" 14.05.07 14:42
« Re: Re: Re: skvele
Kde? v lexuse v cechah v mercedese v bratislave, v servisoch opel..
Ked som volal do ciech povedali ze "normane to nedelame ale kdyz je to vase prani"....
na slovensku neda sa nie ....
V servise v toyote ma prijimaci technik lepsi pristup ako v Lexuse a to je jedna firma podla mna je to vsetko o ludoch...
Tento lexus vlastnim v benzinovej verzii a nikdy viac ma vela drobnych nedostatkov ktore dokazu nastvat...
A pristup servisu sa mi naozaj nepaci... -
neregistrovaný: "Lavet" [80.188.195.XXX] 14.05.07 14:39
« Re: Re: Re: Re: FAKE NEBO NE??
Panove, nebudte takovi uplakanci, tohle narikani tady zanasi diskuze o autech, berte to s rezervou, v zivote se dejou horsi veci. Osobne sem nechodim bodovat, ale cist recenze. Kazdy, kdo nejak inklinuje k autum, vi o cem je Jaguar i bez bodu, tomu ver. -
"-- skrytý --" 14.05.07 13:48
« Re: Re: Re: FAKE NEBO NE??
Marko, na moje.auto se velmi často objevují i faky (falešná auta - někdo stáhne z netu obrázky, vycucá si z prstu recenzi a vydává se za majitele). Bohužel musíš sem tam počítat s různými nařčeními. Já jsem musel "dokazovat" pravost svého Jagu asi 3 týdny, byl jsem donucen naskenovat malý TP. Pak jsem vystupoval v opačné roli, kdy jsem bojoval proti fake Lamborghini Gallardu, které se nakonec ukázalo opravdu falešné (což téměř nikdo zpočátku nechtěl ani slyšet a musel jsem pak číst na svou adresu příspěvky typu "Ubohý XJ, "Závistivý primitiv" apod). Zdejší uživatelé jsou "opatrní", a jakmile mají podezření na fake, s oblibou ti to hned vmetou do tváře a v horším případě ti dají rovnou jedničku (a nezjistíš kdo, takhle jsem jich dostal mraky)...TAKŽE PRO VŠECHNY: MARKO JE MŮJ KOLEGA Z JAGUAR CLUBU A JEHO JAGUAR JE OPRAVDU JEHO JAGUAR. Marko, pokecáme o poměrech na moje.auto na srazu v Brně ;-) -
"-- skrytý --" 14.05.07 13:12
« ESP
Zdravim Maxikare...
Uvazujeme, ze se take zaradime do vasi rodinky a zajimala by mne jedna vec. Kdyz ma C-MAX ESP, ma vedle radia jeho vypinac se symbolem auta a smyku. Nekdo mi nedavno tvrdil, ze novejsi verze (zrejme od r. 2005) jiz nema vypinac ESP, stabilizace je tedy nevypinatelna a to ze ji auto ma je signalizovano rozsvicenim symbolu ESP v budikach na pristrojove desce (pak pry zhasne). Je mi to trochu divne a tak bych rad znal pravdu. Diky.