Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
Chuck Norris 14.05.07 19:13
« Re: Re: Mimoň
proč by to nemoh být zázrak? :) jeden známej má upravenou vectru (ale jen motor) prej to docela jede ale žere mu to v ostrý palbě strašnou dardu na 100km a když jsem se ho ptal proč tam nejede tak mi zcela vážně řek že by tam s tou sériovkou vypadal blbě :-! taky jsem se divil ;-) dal sis sprint? -
GuitarsHero 14.05.07 17:55
« Re: null
Ahoj. Dakujem za hodnotenie. Ak sa rozhodnes pre M6-tku, tak verim, ze Ta nesklame a budes spokojny! Co sa tyka diesla, dost nerozumiem preco hovoris, ze "diesel preto, ze je to combik". Ak sa pozries na vykony tych dvojlitrakov, tak zistis, ze benzin ma vacsi vykon ako diesel ;-) a musim povedat, ze naozaj nepocitujem nedostatok vykonu pri tomto aute! Ale to je kazdeho osobna volba, ja osobne by som uz po presadnuti z diesla do tejto masinky do diesla nesiel. Samozrejem ak nenajazdis 30tisic km a viac rocne. Vtedy ma diesel uz aku taku vyhodu ale inak ja osobne ziadnu nevidim. Skor naopak. Co sa tyka negativ, tak zatial len tie co popisujem. Auto mi uplne vyhovuje, lejem tam len benzin a vodu do ostrekovacov a to je to, preco som ho kupoval - aby sluzilo mne a nie ja jemu. Ale kludne sa spytaj co konkretne Ta zaujima, a ja rad odpoviem. ;-) -
"-- skrytý --" 14.05.07 16:57
« Re: rychlost
fotku máme na mobilu,z kterého bohužel nejde vytáhnout,dva kamarádi co jeli se mnou mohou dosvědčit,ale psal jsem to už výše,moje hypotézy proč se mi podařilo vytáhnout 200km/h ... kopec,přiznivý vánek:-)možná i Shell-V Power diesel...to mohou být pouze dohady,nechci však lhát a nikdy jsem to nedělal,bylo tam 200 a sám jsem tomu nevěřil :-)ale přivádíte mne na myšlenku,že tu maximálku z parametrů zruším,protože,samozřejmě,to není ani v techničáku,jen v mé osobní zkušenosti :-) a samozřejmě,na vašeho Megouše jsem už koukal,ten zadeček je okouzlující -
"-- skrytý --" 14.05.07 15:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FAKE NEBO NE??
Když ti dá někdo na moje.auto 1b a neodůvodní to, pak jej mezi 1000 aut těžko najdeš. Bodovací systém není transparentní, nemáš přehled o tom, kdo a jak hodnotí...Ale já raději už mlčím, lidi to tady neradi slyší ;-\ Přijedeš na sraz? Těším se až tvé XJR uvidím... -
"-- skrytý --" 14.05.07 15:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: FAKE NEBO NE??
ak by islo o princip, tak by si videl, kto dal ake hodnotenie... i ked myslim, ze tazko moze niekto hodnotit jaguara alebo ktorekolvek ine luxusne auto, ked ho videl maximalne tak niekde v showroome, alebo na autosalone...
a vlastne mam v pecku lebo zavist a debilita niektorych individuii aj tak nema hranic... -
"-- skrytý --" 14.05.07 15:04
« Re: Re: Re: Re: Re: FAKE NEBO NE??
Jde o princip, na faky tady lidi nejsou zvědaví, protože informační hodnota takového profilu fake auta je zpravidla nulová a "majitelé" fake aut tady dělají z ostatních blbce - je třeba aby tady byla nějaká úroveň - mrkni pod mé auto na diskuzi, příjemné počtení ;-) -
"-- skrytý --" 14.05.07 14:59
« Re: Re: Re: Re: Re: FAKE NEBO NE??
Ale však jo, já jsem chtěl jen zasvětit "nováčka" na moje.auto do zdejších poměrů...95% lidí je tady rozumných a fajn, byl bych nerad, kdyby se Marko nechal vyprovokovat nějakými rejpaly ke zbytečným invektivům - tak jak jsem se nechal někdy vyprovokovat já :-) Jsme na své Jagy právem hrdí (snad tohle můžu říct i za Marka...) ;-) -
"-- skrytý --" 14.05.07 14:42
« Re: Re: Re: skvele
Kde? v lexuse v cechah v mercedese v bratislave, v servisoch opel..
Ked som volal do ciech povedali ze "normane to nedelame ale kdyz je to vase prani"....
na slovensku neda sa nie ....
V servise v toyote ma prijimaci technik lepsi pristup ako v Lexuse a to je jedna firma podla mna je to vsetko o ludoch...
Tento lexus vlastnim v benzinovej verzii a nikdy viac ma vela drobnych nedostatkov ktore dokazu nastvat...
A pristup servisu sa mi naozaj nepaci... -
neregistrovaný: "Lavet" [80.188.195.XXX] 14.05.07 14:39
« Re: Re: Re: Re: FAKE NEBO NE??
Panove, nebudte takovi uplakanci, tohle narikani tady zanasi diskuze o autech, berte to s rezervou, v zivote se dejou horsi veci. Osobne sem nechodim bodovat, ale cist recenze. Kazdy, kdo nejak inklinuje k autum, vi o cem je Jaguar i bez bodu, tomu ver. -
"-- skrytý --" 14.05.07 13:48
« Re: Re: Re: FAKE NEBO NE??
Marko, na moje.auto se velmi často objevují i faky (falešná auta - někdo stáhne z netu obrázky, vycucá si z prstu recenzi a vydává se za majitele). Bohužel musíš sem tam počítat s různými nařčeními. Já jsem musel "dokazovat" pravost svého Jagu asi 3 týdny, byl jsem donucen naskenovat malý TP. Pak jsem vystupoval v opačné roli, kdy jsem bojoval proti fake Lamborghini Gallardu, které se nakonec ukázalo opravdu falešné (což téměř nikdo zpočátku nechtěl ani slyšet a musel jsem pak číst na svou adresu příspěvky typu "Ubohý XJ, "Závistivý primitiv" apod). Zdejší uživatelé jsou "opatrní", a jakmile mají podezření na fake, s oblibou ti to hned vmetou do tváře a v horším případě ti dají rovnou jedničku (a nezjistíš kdo, takhle jsem jich dostal mraky)...TAKŽE PRO VŠECHNY: MARKO JE MŮJ KOLEGA Z JAGUAR CLUBU A JEHO JAGUAR JE OPRAVDU JEHO JAGUAR. Marko, pokecáme o poměrech na moje.auto na srazu v Brně ;-)
Mám ho asi 14 dní,zatiaľ OK.Písal si niečo o okne v piatych dverách. Čo mám očakávať?Ešte raz ďakujem za tvoj čas.
P.S. chcel by som vedieť či existuje nejaký C5-klub (na webe).Ď.