Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
GuitarsHero 14.05.07 21:43
« Re: Re: Re: Re: 10b
Aj mna by to zaujimalo. Ked sa pozries do celkoveho hodnotenia, zistis ze moja Mazdenka konkuruje jeho Nissanu. Tak preto si myslim, ze mi takticky svihol 6 aby som sa mu vzdialil. To ja ale neurobim, lebo obe jeho auta sa mi pacia!!! No neviem, mne ide o nieco uplne ine ako nejake hodnotenia. Len ma mrzi, ze niektori takto "prochcane" rozmyslaju a boduju. ;-\ -
"-- skrytý --" 14.05.07 21:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Názor+tónování skel
S Fabii Combi zatím chodíme do autoriz. servisu, s Feldou jsem skončil v roce 2003, i když jsem si tam ještě nechal v 04 vyměnit kotouče a destičky. Ale to je vše. Já si myslím, že škoda není zas tak špatný auto, ale její pověst kazí právě ty servisy. Proto si kupuji pouze originální díly škoda, ale nechávám namontovat jinde, ale hlavně mohu být u opravy).
Nechci Tě zklamat, ale v servisu tě nejspíš nenechají, pokud tam nemáš známé. Budou se ohánět bezpečností práce.
Tak jsem přehodnotil - za 10. -
"-- skrytý --" 14.05.07 20:56
« Re: Dobrá volba
Co se týče mých zkušeností s V6, tak se koukni na můj příspěvek o trochu níž, třeba ti to pomůže. Jinak jsem o nespolehlivosti V6 nic neslyšel. Bude to jako každá alfa....kvalitní olej, včasný servis, dobrý benzín, nevytáčet za studena a vydrží věčnost, když to nebudeš plnit, tak si koleduješ
jo a na ten servis,,,,zatím, co jsem měl opravu, tak to byla nějaká hadice v okruhu chlazení...ta stála 1300 vč. DPH. Ale platil jsem 8800kč... takže díly na servisu nejsou to nejdražší.... :-!