Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  22:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

profesí nebo profesor?Tož to zajímavý obor máš!A věk,fakt mě to zajímá,chtěl bych si představit historika co se mu líbí auta.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  22:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

Historie mě naprosto nezajímá, ale jsem profesí historik >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  22:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

Můžu se Oldo zeptat kolik ti je?To tě zajímá historie,nebo jsi třeba bunkrař?
  • 00 Reagovat !

foto Aischylos

Aischylos 14.05.07  22:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Názor+tónování skel

Hmmm...no to si mě na jednu stranu potěšil...dzenkujem velmi, ale s tím servisem ani ne... :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  22:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

Pozdě. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  21:59

« Re: Tempomat

to je tak ale vo vsetko, JarinoRS... nielen pežoty. :-( a este taka vec - kolko stoji tempomat v cenniku???? to je tiez hanba. aj tie repračiky... :-)
  • 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 14.05.07  21:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baterkovej kocour

Náhodou, už jsme z Alexem vyhráli dvoje šnečí dostihy ;-)
  • 00 Reagovat !

foto GuitarsHero

GuitarsHero 14.05.07  21:43

« Re: Re: Re: Re: 10b

Aj mna by to zaujimalo. Ked sa pozries do celkoveho hodnotenia, zistis ze moja Mazdenka konkuruje jeho Nissanu. Tak preto si myslim, ze mi takticky svihol 6 aby som sa mu vzdialil. To ja ale neurobim, lebo obe jeho auta sa mi pacia!!! No neviem, mne ide o nieco uplne ine ako nejake hodnotenia. Len ma mrzi, ze niektori takto "prochcane" rozmyslaju a boduju. ;-\
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  21:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baterkovej kocour

Co jsem slyšel, tak ty mu říkáš: "šnečku, šnečku, vystrč růžky" >:-[] ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  21:38

« Re: Re: Re: 10b

Mě by to docela zajímalo,myslíš že ho sere,že jeho 2.3 má míň bodíku než ty z dvojlitrem?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  21:33

« Re: bliká mi kontrolka airbagu

Skus si to dat otestovat vo Forde - pripojiť na PC
  • 00 Reagovat !

foto vojcekp

neregistrovaný: "vojcekp" [193.179.203.XXX] 14.05.07  21:32

«

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  21:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Názor+tónování skel

S Fabii Combi zatím chodíme do autoriz. servisu, s Feldou jsem skončil v roce 2003, i když jsem si tam ještě nechal v 04 vyměnit kotouče a destičky. Ale to je vše. Já si myslím, že škoda není zas tak špatný auto, ale její pověst kazí právě ty servisy. Proto si kupuji pouze originální díly škoda, ale nechávám namontovat jinde, ale hlavně mohu být u opravy).
    Nechci Tě zklamat, ale v servisu tě nejspíš nenechají, pokud tam nemáš známé. Budou se ohánět bezpečností práce.
    Tak jsem přehodnotil - za 10.
  • 00 Reagovat !

foto vojcekp

vojcekp 14.05.07  21:30

« Re: Re: Black and White

• 00 Reagovat !

foto GuitarsHero

GuitarsHero 14.05.07  21:27

« Re: Auto i recenze

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  21:27

« Re: ESP

Aj mne povedali, že keď mi blikne kontrolka tak ESP mám :-| . Zatiaľ som ho nepotreboval. :yes: Po snehu a ľade som šiel iba 2x (auto mám od februára 2007 - dovoz z F) :-|
  • 00 Reagovat !

foto GuitarsHero

GuitarsHero 14.05.07  21:26

« Re: Re: 10b

Ano, bohuzial :'-( Nebudem komentovat radsej :no:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  20:56

« Re: Dobrá volba

Co se týče mých zkušeností s V6, tak se koukni na můj příspěvek o trochu níž, třeba ti to pomůže. Jinak jsem o nespolehlivosti V6 nic neslyšel. Bude to jako každá alfa....kvalitní olej, včasný servis, dobrý benzín, nevytáčet za studena a vydrží věčnost, když to nebudeš plnit, tak si koleduješ

jo a na ten servis,,,,zatím, co jsem měl opravu, tak to byla nějaká hadice v okruhu chlazení...ta stála 1300 vč. DPH. Ale platil jsem 8800kč... takže díly na servisu nejsou to nejdražší.... :-!
  • 00 Reagovat !

foto BOBB

BOBB 14.05.07  20:39

« Re: ESP

Zdravím.
    K tomu ESP,mám C-MAXE 2,0 TDCI r.v. 12/06 i s ESP a ten má vypínač vedle rádia.Teď by se měl začít vyrábět C-MAX po faceliftu a podle fotek to vypadá, že vypínač zůstává na původním místě tj.vedle rádia vpravo dole.
    Zatím čau
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  19:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prevodovka

je tam 5 stupnovy automat a tim to hasne jestli ti to nestaci dam ti fotku TP
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…