Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 03.05.07 19:57
« Re: Re: Re: kola
Ja som s akcelaraciou uplne spokojny na 225 a super to sedi v zakrutach, ako prikovane. Po facelifte je uz dokonale nastaveny podvozok, sasi sa ani trochu nenahne (to pred faceliftom nazoaj bola pravda, aj ked bolo len minimalne a potom uz tiez sedelo - viezol som sa velakrat aj na modely z 2003).
215 by znamenalo o 0.5cm nizsi profil pneumatiky a na tie strasne cesty v Bratsilave a Slovensku celkovo... Asi keby bolo na vyber, necham 225. -
skejpa 03.05.07 19:38
« souhlas s recenzi ale dal sis malo bodu :)
souhlas s recenzi ale dal sis malo bodu :) sem docela sokovany z opravy xenonu. mame taky Mzadu 6 ale "nastesti" nemame xenony a nebourame. Desim se vsak dne kdy to do nas nekdo napere :). Jo a ke spotrebe. ikdyz mame 2,0i tak ve vysokych rychlostech (nad 180km/h) ten dojezd vazne docela klesa. uvedomuju si to az ted kdyz to tady tak ctu...
jinak davam 10b -
"-- skrytý --" 03.05.07 19:35
« Re: Systém je jedna věc...
To je taky pravda. V dobách, kdy neplynuly od sponzorů miliardy, byla prémie za vyhranou Grand Prix významným finančním příspěvkem pro jezdce i stáj.
Nicméně mám pocit, že i to "závodnický srdce" bylo kdysi u jezdců na tom pravým místě, zkrátka CHTÍT VYHRÁT.... -
"-- skrytý --" 03.05.07 17:11
« Re: 9?
Ja mam rovnake auto s rovnakym motorm, len po facelifte a dlhodobo po meste spotreba 9.4l!!! Je pravda, ze ked niekde brutalne zakvasim v zapche, tak je to 12. Spotrebu 9.4 mam ale s tym, ze si obcas vyotcim motor na 6000 otacok, alebo skoro po obmedzovac. Nie prilis casto, ale obcas hej. -
_dabel 03.05.07 16:36
« Re: 9?
Dlhodoba spotreba momentalne 8.65l - vsetko merane systemom plna-plna nadrz (viz. link na spritmonitor.de). 9l spapa pri tempomatovej jazde 160kmh - moje "oblubene tempo" cez Rakusko. Pri dodrziavani rychlostnych limitov nie je problem hlboko pod 8l. Na auto so 190k to povazujem za velmi prijatelnu spotrebu (osobne som pri kupe pocital skor s 10l a viac)