Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
-
_dabel 04.05.07 07:59
« Re: Re: Re: Re: 16'' disky na zimu
Podhustene pneu rozhodne nemam (to sledujem dost casto) :-) OK, 2 cm to mozno nie su, ale 1-1,5cm urcite. Naposledy som si to pripomenul, ked som menil kolesa - auto som dvihol, 16" zbehla dolu ako malina a na nasadenie 17" som este musel auto dvihnut :-)
No a anonym som ja, som bol lenivy sa z domaceho pocitacu prihlasovat ;-\ -
Klaudius 04.05.07 06:27
« Rastu a rastu..
...ze nizsia stredna s dlzkou cez 4,5 metra....este nedavno take rozmery nedosahovali ani limuziny strednej triedy...ze by sme trpeli az takou megalomaniou a proste potrebovali stale viac?....ale Linea je naozaj pekna, darmo, Taliani dizajn naozaj vedia...len by ma zaujimalo, preco sa vsetci orientuju na neprakticke sedany (zeby az taky vplyv cinskeho trhu?) a prakticke kombiky aby clovek vyslovene hladal v ponukach vyrobcov.... -
"-- skrytý --" 03.05.07 22:32
« Re: Re: Re: 16'' disky na zimu
Teda este samozrejme, ak su nejake pneumatiky podhustene, tak ten rozdiel moze byt aj 1cm, ale to by si musel mat v zimnych tak o 0.75 atmosfery menej, ako ma byt.Pri podhusteni sa pneumatika s vysokym profilom bude umozno deformovat viacej, tak by intuicia hovorila.
Schvalne ale zajtra ideme zmerat kolegov (obaja maju GOLF, rovnaky motor), jeden 205 / R16 / 55, druhy 195 / R15 / 65. Rozdiel v priemere je tiez podla vypoctu asi 2mm, tak som zvedavy na real po zatazeni. Ja som to na svojom fakt meral, lebo sa mi to opticky tiez nezdalo (opticky koli prilis vyrezanym blatnikom na ACCO sa zdaju byt aj 225 / R17 / 45 kolesa male). Teraz ale pre kontrolu prezuvat isto nebudem :-) :-) Takze GOLF ako skuska musi stacit... -
"-- skrytý --" 03.05.07 22:12
« Re: Re: 16'' disky na zimu
Anonym? Asi si to Ty dabel, len si sa neprihlasil. No nehnevaj sa, ale ten rozdiel 2cm je somarina, nedava to zmysel. Teda na mojom ACCO rozdhonde take nic nepozurujem a to som to meral aj na aute (mam tiez letnaky 225 / R17 / 45 a zimne 205 / R16 / 55).
Vypocet polomeru je uplne jasna rovnica
Pre 17'' -> 17*2.54/2 + 225/10*0.45 = 31.715cm
Pre 16'' -> 16*2.54/2 + 205/10*0.55 = 31.595cm
Takze rozdiel moze byt tak 2mm a nie 2cm. Na 2cm ziaden logicky dovod nie je. Plechace na zimu, to sa priznam, ze trpim aj ja, takze elektrony Ti schvalujem. Mas specialne na zimu? Kolega mal obycajne na subaru a v zime zamrzal sneh v sparach a auto potom dost citelne triaslo vo vyssich rychlostiach... -
Honza Mička 03.05.07 22:08
« Re: "JE TO FAKE"
Pánové,mám pro Vás námět k zamyšlení!Fake,anglické slovo,znamená "falešný".Do doby,než na auto.cz začala svítit ikonka s tímhle nápisem bylo všechno v pořádku,protože nikdo o tomto slově nevěděl nebo ho nepoužil.Jde mi o to,že od té doby si každý kdo může vylívá zlost na někom,kdo má pěkné auto...tohle Gallardo je toho příkladem.Proc by si ho někdo nemohl koupit?Proč by si tu třeba někdo nemohl vystavit fotky,od toho to tady přece je.
Co je komu do toho,že si tady někdo vystaví auto,jehož fotky si prostě jenom stáhnul z internetu.Člověk,který to takhle udělá bude třeba číst pochvalné komentáře o jeho autě,ale sám bude žít ve lži..Tento komentář je jenom pro shrnutí toho,co znamená pro mě výraz "fake".S tím lambem to nemá nic společného,napsal jsem to tady jenom protože jsem tady ten výraz viděl naposled.
k tomu Lambu :-)moc krásné!Nedávno jsem jedno míjel kousek od našeho města,ale byl už večer a auto bylo černé..ale poznal jsem ho :-) Nádherný zvuk.Gratujuju!! ;-)
Ale v servisu jsme se shodli, že otevřené Mondeo není žádný problém, a že pokud mám vzadu viditelně ten štítek TDCi, že se krádeže bát absolutně nemusím..... >:D >:D >:D
Pro Petra T . : podle mě to stejně budou vstřiky...........