BMW 530i vs 530d s alebo bez X-Drive
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 06.04.07 04:44
« Re:
No to zase zalezi ci ches vozidlo s automatom alebo manualom ...
Osobne by som bral radsej vykon ako krutiaci moment...
vcelku zujimavy clanok o tom je tu
[odkaz]
Papierove zrychlenie z 0 na 100 je lepsie u 530i ale u 530d je lepsie pruzne zrychlenie z 80 na 120 ale to je dane nizsie polozenym tocivym momentom keby si na benzinovej verzii zaradil nizsi stupen zrychlil by si sviznejsie ...
Ibe o to ako chces aut pouzivat ci ako jedine auto na kazdodenne jazdenie a jazdis s nim aj v zime na hory lyzovat atd...
X drive je dobra vec ak budes jazdit v snehu ale na normalne by mala byt 530tka bez x drive zabavnejsia otazkou zase je co od auta ocakavas..
Osobne som jazdil 330d cko a 335i coupe a nedalo sa to vobec porovnavat :o) nevahal by som ani chvilu a ja osobne pre mna by som bral 335i samozrejme uplne ina motorizacia a uplne ine spravanie v zakrutach ...
Zjednodusene povedane ak chces auto na kazdodenne jazdenie a nemas obzvlast rad sportovu jazdu bral by som 530d s AUTOMATOM a xdrivom ...
Treba vsak pocitat s tym ze vozidlo x drivom bude pravdepodobne tazsie a bude mat pravdepodobne o cosi vyssiu spotrebu ako auto bez x drivu ale ak Ta spotreba netrapi tak by som v tomto prvom pripade do xdrivu isel....
Ak si priaznivec sportovej jazdy tak by som bral 530i bez xdrivu a v mojom pripade by som zobral 550i alebo rovno M5ku >:D
Nepoznam Ta neviem tvoje priority co od auta ocakavas aby som Ti vedel fundovane poradit ale skus upresnit blizsie poziadavky a asi najlepsie urobis ked pojdes priamo do BMW a obe varianty si skusis a zistis co Ti viac vyhovuje...