AAA AUTO POZOR !!!!!
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
- AAA AUTO POZOR !!!!! 22.03.2007 12:45
- Bez nadpisu 22.03.2007 15:09 Sprint
- Bez nadpisu 24.03.2007 23:37
- Bez nadpisu 25.03.2007 10:34
- AAA už nikdy 25.03.2007 10:38
- Bez nadpisu 25.03.2007 19:39
- Bez nadpisu 25.03.2007 21:18
- tie kluce.... 25.03.2007 21:20
- Bez nadpisu 25.03.2007 21:29
- Bez nadpisu 25.03.2007 22:55
- Bez nadpisu 26.03.2007 00:04
- Bez nadpisu 26.03.2007 09:32
- Výkup AAA 26.03.2007 09:34
- pozitivní zkušenost 26.03.2007 09:46
- Bez nadpisu 26.03.2007 12:22
- Bez nadpisu 26.03.2007 13:15 zmulin
- Bez nadpisu 28.03.2007 22:17 Petr Kneifl
- Bez nadpisu 29.03.2007 10:01
- Bez nadpisu 30.03.2007 14:45
- Blbost 03.04.2007 13:43
- Auto ESSA 03.04.2007 15:30
- business 03.04.2007 16:03
- Bez nadpisu 03.04.2007 18:03
- Bez nadpisu 03.04.2007 18:28 zmulin
- Bez nadpisu 04.04.2007 09:28
- Bez nadpisu 06.04.2007 03:01 matuS
-
Sprint 22.03.2007 15:09
Bez nadpisu
Já bych si tam nekoupil ani koloběžku. >:D
Ony ale všechny bazary si nemají co vyčítat. :roll: . -
"-- skrytý --" 24.03.2007 23:37
Bez nadpisu
AAA je bomba - kámoš si před časem koupil pěknýho Golfa za cenu odpovídající, ale ouha.Jeho drahá polovička ho štrejchla a ze zpětnýho zrcátka vypadli náhradní klíče i s dálkovým ovládáním.
Není to první případ, kdy si spokojený zákazník koupí slušný auto a za měsíc brečí....-
"-- skrytý --" 25.03.2007 01:05
« Re:
Vubec se acek nehodlam zastavat, ale to s tim zrcatkem vypravuj nekomu jinymu... Tyhle zvesti kolujou uz strasne dlouho. I sem to samy slysel o VW v Bratislave... Takze nebudu brat tu variantu ze kecas, ale to ze ti kecal kamos...-
"-- skrytý --" 25.03.2007 17:59
« Re: Re:
No já už jsem tyto zvěsti o ukrytém klíči ve zpětném zrcátku slyšel také dříve ale bylo to - jedna bába povídala.. ten případ co popisuji níže se stal opravdu a to sousedovi.Nemá důvod mi věšet bulíky.
Rovněž se v mém okolí v posledním roce vyskytly 3 případy záhadného ukradnutí auta těsně po doplacení poslední splátky, takže po ukončení havarijky.Mohla to být náhoda, ale kdo ví ..
-
-
-
AAA už nikdy
Mám s áčkama jenom dvě zkušenosti a další získávat nehodlám. První někdy z roku ´99. Otec tam přivezl 5 let starého formana (solitaire) ve výborném stavu a chtěl za něho 90-100 tis. "profesionální" technik vyštěkl, že se asi zbláznil, že mu za něj dá 70 a maximálně 75 tis. Otec potom auto odvezl do bazaru při auto Jarov, tam řekli, že na něj dají cenu 110 tis. Druhý den bylo auto pryč a otec dostal 105 tis. na ruku. Druhá zkušenost, kámoš tam koupil volvo 850 s avizovaným velmi dobrým stavem. Cestou domů, cca. 10km od bazaru, auto začalo příšerně čoudit z výfuku a pomalu přestávalo jet, až se úplně zastavilo. Přivezl jim ho zpátky na plaťáku, a oni že s tim se musí počítat u ojetého auta, že mu teda něco sleví a takový kecy. Nakonec teda vyklopili prachy nazpátek. Ale AAA už nikdy. -
"-- skrytý --" 25.03.2007 19:39
Bez nadpisu
Sousedovi u nás také ukradli auto chvíli poté, co zaplatil poslední splátku (také bez pojistky). A to jsme z vesnice, kde se auta prostě nekradou! On byl s jeho autem na dlouhou dobu první a doufám, že i poslední. A k těm AAA, je to běs, když chtěl u nich táta prodat Octavii, tak chtěl 310 tis., řekli mu, že dají tak 280 tis. víc ne. Nakonec mu volali každý den, ať ji doveze a že mu dají těch 310 tis.... Naštěstí nedovezl, jejich jednání bylo celkově hrozné. Řekl jim, ať již nevolají, že má kupce a stejně volali. Poté mu nabízeli slevu na jiné auto... -
Bez nadpisu
Já se těch áček musím zastat (nemám s nima nic společnýho), prodávali jsme s tátou Fabii Combi, už je to dýl, oni se mi ozvali na inzerát v Annonci a začali smlouvat o ceně, odmítl jsem se s nima o tom bavit. Za chvlíi volali znova a udělali mi novou nabídku, nižší než požadovanou cenu a zároveň vyšší než původní. Cena v inzerátu byla nadsazená, nedali jsme jim k tomu inzeorvaná zimní kola (to cenově kompenzovalo tu slevu) a bylo prodáno. Ještě ten den přijel člověk z AAA, sepsali jsme papíry, on si vzal klíče, techničák a další blbosti, hotově vysázel prachy na stůl a vyřešeno. Během noci si auto někdo odvezl. Jejich jednání bylo rychlé a férové. -
tie kluce....
Kamaratovi mojho otca sa to s tymi klucami v spatnom zrkadle aj naozaj odohralo... auto bolo kupene z Auto Allesu pri Martine. Pri strajchnuti s inym autom mu elekticky ovladane zrkadlo ostalo visiet len na kabloch a prestalo ist. Ked doslo na menenie tak len zo zaujimavosti otvoril stare a nasiel tam kluc... ktory uplne nahodou aj pasoval ... takze uprimne verim kazdemu co ma rovnaku skusenost-
kapitán 05.04.2007 20:47
« Re: tie kluce....
Tp je zajímavy.Přesně totéž jsem slyšel o funglovkách koktávkách z Mladý Boleslavi-koupena nová a hned ten den při zajíždění do garáže rozbil zpětné zrcátko a zněj,vypadl čistý složený TP a klíče.Bez záruky,nevím co je natom pravdy.Toto je ale jisté,mnoho lidí nasazuje na áčka-bez zkušeností.Já nemám ani dobré ani špatné.Kolega před nějakou dobou koupil auto-(cca10let)dodnes je sním spokojen.Syn kolegy koupil v áčkách Pasata.Po roce v autorizovaným servisu přišli na to že byl kradenej.V áčkách dostáli slibu a do čtvrt roku dostal bezplatně jiny (tak dlouho,prozože trvalo než sehnali dle jeho dispozic)
-
-
"-- skrytý --" 25.03.2007 21:29
Bez nadpisu
K AAA se nebudu vyjadřovat, protože s nimi nemám osobní zkušenost, když pominu spolupracovníka, který si koupil u nich auto a asi za měsíc mu záhadně shořelo v noci před barákem.
Ale za bílého dne na plném parkovišti před větším podnikem ukradli u nás chlapovi Oktávku taktéž těsně po splacení leasingu. Dost zajímavá náhoda. Na druhou stranu maji policajti statistiky, takže pokud by to dělal někdo z leasingu, tak na něho musí po nějaké době přijít. snad.-
"-- skrytý --" 25.03.2007 22:14
« Re:
nejak tomu nechapem... ze ukradnu auto po poslednej splatke lizingu je fakt asi nahoda, pre lisingovku to ma totizto zmysel tesne pred uhradou poslednej splatky... vtedy totiz lisingovka skasne od poistovne prachy a nakolko auto je jej majetkom, tak "uzivatel" nedostane nic. po uhrade poslednej splatky sa auto stava prevadza z lizingovky na "dovtedy uzivatela", takze ak ho ma dalej poistene, skasne prachy a moze kupovat nove napr. na lizing :)
-
-
"-- skrytý --" 26.03.2007 00:04
Bez nadpisu
Můžete mi prosím někdo vysvětlit, proč by někdo dával klíčky od auta do zpětného zrcátka?:) Děkuju... -
"-- skrytý --" 26.03.2007 09:34
Výkup AAA
Taky pozitivni zkusenost. Inzeroval sem Punto v Annonci (4roky stary 1. majitel) podle me za solidni cenu. Rek sem jim, ze uz neslevim ani ň a že se s nima nebudu o sleve bavit, ale jestli to presto chtej videt, tak ze jim samozrejme nebranim se na to podivat. Prijeli, zacalovali, odvezli. Bez vyhrad. Cena byla pro me akceptovatelna a starosti nula. -
"-- skrytý --" 26.03.2007 09:46
pozitivní zkušenost
já si na ně taky nemůžu stěžovat. Cenu, kterou mi ostatní bazary nabízeli za Sante Fé, "přelezli" o 30 tisíc a starosti s prodejem nulové. Takže můžu posuzovat pouze výkup. Prodej nehodnotím, protože jsem u nich nic nekupoval a kupovat nehodlám..
K těm zrcátkům - pokud to není taková automobilistická latina, tak by mne zajímalo, jak, kromě vylomení zrcátka, můžu ověřit, zda tam ty klíče nejsou a jak je tam dostávají. Když totiž se zrcátkem najedu do maximální polohy, tak tam origo klíč nenarvu, aniž bych neriskoval vylomení zrcátka. -
"-- skrytý --" 26.03.2007 12:22
Bez nadpisu
S tim klickem je to podle me kravina. S ohlednutim na konstrukci el. ovladanych a vyhrivanych zrcatek proste ani neni kam by ten klicek sel pridelat... Je to podle me jen dost rozsirena fama, kterou neustale jednou za cas nekdo ozivi...
A k ackum - pokud jim neverim, tak si tam auto proste nekoupim. A nadavat na ne jen proto, ze nevykoupej moje auto za to co chci taky nejde. Je to byznys, neni to dobrocinnost. Takze fnukani ze sem chtel za auto 310, ale oni nabizej jen 280 je podle me zcela zcestny... -
zmulin 26.03.2007 13:15
Bez nadpisu
Já taky vim o jedný leasingový společnosti z UL,který se strácely těsně před doplacením auta.Je to jenom o tom,co se do tý firmy naveze za pakáž.Dyť dneska neni problém si říct o Oktávku,nebo Pašíka a do tejdne ho můžu krájet v garáži.Mě to připadá,že snad každej druhej mechanik krade,nebo alespoň o někom ví a skoro každej už někdy použil na opravu díl z ukradenýho a rozporcovanýho auta.Kdyby totiž měly všechny čorky zmizet do Polska,tak s nima máme snad nejfrekventovanější hranice...
Jinak ten klíč do zrcátka neni problém dát,když jde přeci rozebrat.Kámoš se známym si koupili stejný auta a jeden dostal klíčky dokonce 4 a druhej jen 3,že by to výrobce rozdával jak se mu zachce,nebo se to někde zatoulalo?A když to daj u ojetiny do zrcátka,tak je to přeci jednodušší,než tahat několikatery klíče u sebe.Taky bezpečnější... -
Petr Kneifl 28.03.2007 22:17
Bez nadpisu
v AAA daj dobrou cenu akorat když to auto nemaj na skladě a ví že se hned prodá a nebudou jim v tom ležet prachy. Z vlastní zkušenosti vím že v annonci blokují inzeráty a když je člověk pošle definitivně do **** tak se objeví inzerát znova. Kamarádka tam dělala po povídala že odešla když viděla ty vraky z jakej dělaji auta z dovozu. -
Bez nadpisu
Cele to trochu odbocilo od puvodniho tematu. Pokud si nekdo schova klice do zrcatka, aby ho pozdeji ukradl, pevne verim ze je to vec jedince a NE firmy (jakekoliv). Spis bych ale vsadil na nove vozy od dyleru nez na jetiny.
Acka vykupuji to co dobre prodaji, to je jasne. Pokud nekdo potrebuje prachy naruku a hned, acka to udelaji. Otazka je za jakou cenu. Vetsinou ale za tu nejvyssi moznou. (Mluvim o vykupu, ne o prodeji do komise).
Bydlim kousek od acek a chodim tam tak 2x tydne. Bezne se stava, ze se da na plochu auto s peknyma pneu, poklicema nebo alu. Za par dni to same auto uz ma poklice AAA, ojete pneu nebo omlacene satre alu. To delaji zamestnanci. Tomu se clovek neubrani. O dilech pod kapotou nemluve. To clovek vubec nevidi. Koneckoncu maji tam lidi hafo a ne kazdej je poctifka.
Osobne jsem do Acek prodal 3 auta a vzdy jsem je nechal vycukat az jsem dosahl sveho. Auto jsem od nich nikdy nekoupil. Tak odvazny zatim nejsem. Ale umim si predstavit, ze bych to nekdy v budoucnu udelal.
Je to porad jenom bazar a ten jak znamo chce vydelavat. To je podstata veci. S tim je potreba se smirit.
Ovsem to cekani na vyrizeni administrativy je tam priserny, ostatne jako vsude. -
"-- skrytý --" 30.03.2007 14:45
Bez nadpisu
O tom nahradnom kluce niekde v aute som skoro zazil. Nie ako majitel, ale mal som ist na jednu cestu s autom. Kedze som nebol tak to viem od pani co ho soferovala a nahodou rozbila svetlo. Bol tam klucik jeden zatulany. Islo o VW a nove. Nepitajte sa kde tam , ale vypadol z neho a bol funkcny. Bolo to v case co sa tak strasne rozsiril tento "chyr" v SR. Pokial viem, tak sa v tom case do toho zastarala aj policia a potom to utichlo. U tej jazdenky to mohlo zostat s tej doby a nastastie uz neprisiel rad na to auto. -
"-- skrytý --" 03.04.2007 13:43
Blbost
Proč by se kradly auta před koncem leasingu?Snad až potom ne,když má leasingovka auto zaplacený a majitel na kterého se auto po doplacení převede pak dostane * když ho nestihne pojistit.Když je auto čmajzlí běhěm leasingu je automaticky pojištěný takže je oběma stranám "celkem fuk" že je auto fuč. Prodejci si čmajznou auťák pěkně až doplatíte takže mají i auto i peníze a to je přece kšeft. Chápete dovedové? -
zmulin 03.04.2007 18:28
Bez nadpisu
mario:Před koncem leasingu to zřejmě bude bohužel proto,že ho nechá ukrást sama leasingovka.Když si porovnám třeba 2 poslední splátky po 18k a oproti tomu třeba 150k od pojišťovny(vozidlo je v tu dobu stále majetkem leasingové společnosti,tudíž ta se podělí o výplatu s majitelem.Dohromady je vyplaceno např. 350000 a dvě třetiny z toho dostane leasingovka),tak už by to mohlo bejt snad jasným ty dovedo :roll:-
matuS 06.04.2007 03:06
« Re:
mario:Před koncem leasingu to zřejmě bude bohužel proto,že ho nechá ukrást sama leasingovka.Když si porovnám třeba 2 poslední splátky po 18k a oproti tomu třeba 150k od pojišťovny(vozidlo je v tu dobu stále majetkem leasingové společnosti,tudíž ta se podělí o výplatu s majitelem.Dohromady je vyplaceno např. 350000 a dvě třetiny z toho dostane leasingovka),tak už by to mohlo bejt snad jasným ty dovedo
no, nerozumiem, kto ma z toho mat prospech.
Ak dobre viem, tak vacsina leasingov sa konci odkupenim auta v hodnote 1000sk bez dph, alebo podobnej sumy.
Dajme tomu, ze kupujem auto za 1mil sk. Spolu s navysenim leasingu a poplatkom za vyhotovenie leasingovej zmluvy to bude povedzme 1,3mil Sk. Ked mam 36 splatok, tak to bude 36.112 Sk mesacne.
Predstavme si situaciu, ze som 2 mesiace pred ukoncenim leasingu. Leasingovke dlzim 72.224sk + 1119 sk za odkupenie.
Auto v hodnote 1mil ma po rokoch hodnotu asi 30%. Po kradezi teda poistovna vyplaca leasingovke 333.000sk, z coho si leasingovka odpocita dlzobu vo vyska 72.224 + 1119sk, a rozdiel vracia najomcovi auta.
Kto na tom teda zaraba? Nerozumiem tomu.
-
matuS 06.04.2007 03:01
Bez nadpisu
Je to byznys, neni to dobrocinnost. Takze fnukani ze sem chtel za auto 310, ale oni nabizej jen 280 je podle me zcela zcestny...
ale ano, to mas pravdu. Ale nasere ta, ked tam dojdes, povedia ti "noo, asi tak 300tisic, podla skusobnej jazdy"
Po skusobnej jazde, na ktorej ten * skusal ako to vytiahne 180 (v meste) pricom ani na poziadanie mi nedal ziaden dokument o tom, ze prebera zodpovednost za pripadnu nehodu, mi povedali ze to bude 250tisic, isiel sa poradit s niekym, a za 15min z toho bolo 230tisic.
Takze zrazu mas ponuku o 70tisic menej ako ked si tam vstupil, stravil si tam vyse hodinu a robia z teba blbca.
Auto som tam nakoniec ajtak predal, pretoze viem aky je dnes dopyt po 6valci + viem ake to auto bolo v stave. Dost ma tesilo, ked z 279tis, ako ho dali do ponuky, nakoniec inzeralovali za 239tisic tusim, a neviem za kolko ho predali.
Ale dolezite je aj to, ze ja som dal k autu 2 kluce, a ten clovek, ktory to kupil, mi volal, ze dostal iba jeden kluc...
Takze moja skusenost po jednani z ackami bratislava - spravaju sa k tebe nehorazne zle a ponukaju malo penazi = auto tam preda iba clovek, ktory to ma v zlom technickom stave, nikde inde to nechcu a potrebuje to strelit.

Například vozy Fabia Škoda model 2007 inzeruji za ceny na svém Webu za které je hotově nepořídíte (chtějí o cca 10000Kč více). Uvedená cena platí pouze na drahý Leasing nebo úvěr. Přitom na tento fakt vás nikde na webu neupozorňují.
Pozor také na zánovní vozy Peugeot 206, 307, 407 a 1007 dále pak na vozy Ford Mondeo a Focus apod.. Jedná se o vozy ze zahraničních půjčoven SIXT, HERZ a podobně. Prodejci tvrdí, že se jedná o předváděcí vozy - kecají. Přestože jsou ještě v záruce, servisky nemaji razítka a nikdo v Čechach nepřebere záruky.
Nejsem vyslovený odpůrce áček, ale lhát se nemá!!!!!! ;-)