Motory FSI dobré nebo špatné???

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.03.07  21:56

« Re:

Někde jsem už četl, že po Ženevě jí začnou montovat, ale nevim kde :-( , takže mě neber za slovo... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.03.07  20:49

« Bez nadpisu

Chlapi, nemáte už někdo zprávy kdy bude v octaviích 1.8 TFSi? Mám ode dneška na stole nabídku na skouta 2.0 Fsi a přemýšlím, že počkám na 1.8. Teda pokud se do skauta vůbec bude dávat
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.03.07  20:24

« Bez nadpisu

:lol: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Jozef0351

Jozef0351 08.03.07  18:58

« Re:

A kto bude chcieť aj kompresor tak si ho dokúpi v Baumaxe v akcii >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.03.07  18:06

« Bez nadpisu

To máš jednoduché, je to 1,8 TFSI, ale Škoda to bude prodávat pod marketingovým názvem TSI. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Jozef0351

Jozef0351 08.03.07  18:01

« Re: Re: Re: 1.8TFSI

Obávam sa že sa mýliš :!:
    TSI je motor ktorý sa montuje do Golfa, neviem či aj inde, a je vybavený kompresorom aj turbom. Malý objem, nízka spotreba, vysoký výkon. Dokonca je podstatne lacnejší ako porovnateľné TDI. Obávam sa že to len testujú a preto má takú dobrú cenu. Preto som sa pýtal. Ak by Octavia 1,8 TSI mala byť za cenu 2,0 FSI, tzn. lacnejšia oproti TDI o 50 - 60 tis. Sk, bol by to asi koniec dieslovej éry vo VW. Samozrejme ak sa im ten motor osvedčí.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.07  12:15

« Re: Re: 1.8TFSI

zprávu z škodovky jsem tam vložil i s tou nepřesností, jinak 1.8TFSI a 1.8 TSI je totéž, škoda bude používat označení TSI. ta slečna co to psala napsala u obou motorů FSI, ale žádný 1.8 FSI pokud vím není.
  • « 00 Reagovat !

foto Jozef0351

Jozef0351 06.03.07  22:01

« Re: 1.8TFSI

Rexo rozhodni sa konečne či to bude FSI, TFSI alebo TSI. >:D Spomínaš všetky tri a každý je iný motor. Ak by to mal byť 1,8 TSI a cenovo by bol na úrovni 2.0 FSI tak by to bola z mojej strany jednoznačná voľba. Myslím že benzín by v prípade VW GROUP začal opäť nahrádzať naftu >:D Má to pre mňa jedinú chybu. Je to VW :'-( Neberte to ako pokus o flame >:D Ak je to s tou spotrebou FSI motorov naozaj pravda tak ako píšete, vyzerá to že VW má veľmi slušný benzínový motor už teraz. Potom už musím len dúfať že konkurencia sa pridá. >:D
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.07  15:54

« 1.8TFSI

děkujeme za Váš email a k Vašemu dotazu sdělujeme, že jak jste se správně dočetl na našich internetových stránkách, bude v řádu několika měsíců rozšířena paleta motorů pro modelovou řadu Octavia o motor 1,8 FSI.
    Výroba motoru 2,0 FSI pro modelovou řadu Octavia bude dále probíhat a ukončena bude nejdříve v průběhu příštího roku.
    V případě dalších Vašich dotazů můžete kontaktovat naši bezplatnou informační linku Škoda.

Tak to vypadá, že tenhle motor rozšíří současnou nabídku. To, že nakonec 2.0 chtějí vyřadit úplně svědčí o tom, že moc prodejně úspěšný není.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  22:27

« Bez nadpisu

Plnohodnotné rodinné auto máme snad taky. :D
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 01.03.07  22:19

« Bez nadpisu

No,já ten servis dražší rozhodně mám,spotřeba taky vyšší i pojistné >:D
    Ale mám plnohodnotné rodinné auto na dalších x let :-!
    Já si tu oktávku koupil i proto,že mi o maličko zvedli plat,pač mě povýšili,takže o co je vyšší plat,to půjde na auto :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  22:10

« Bez nadpisu

Mě po koupi Stila, také jsme šli nadoraz, a dnes nelitujem... Servis není dražší než u Fabie, pojistné vyšší, ale nízká spotřeba to kompenzuje. Ale máme malou výhodu - ani jeden nejsme na mateřské :)
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 01.03.07  22:03

« Bez nadpisu

Pochlub se co?? >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  22:01

« Bez nadpisu

Nikdo netvrdí, že jsi milionář, jen že musíš u každého auta počítat s adekvátními náklady. Vzhledem k tomu si myslím, že jsi vybral motor dobře. ;-) A to tříciferný číslo... TO mi něco připomíná. >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 01.03.07  21:54

« Bez nadpisu

Jenže já vážně milionář nejsem :-(
    Po oktávce už mám vážně hluboko do kapsy a na účtě třícifernou sumu :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  21:47

« Bez nadpisu

To mi povídej, znám maníka, co má BMW X5 4,8i a když mu ze záložní Fabie ukradli poklice, ukradl je nějakému chudákovi před supermarketem... DMNC >:-[] >:-[] >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.07  21:42

« Bez nadpisu

to je známá věc, milionáři nedělá problém dát milion za auto, ale 10,-Kč za parkování už mu rve srdce >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 01.03.07  19:27

« Bez nadpisu

Díky
    Auto sice stojí 400000,našetřit na auto je jedna věc,ale hamovat se později při zbytečných výdajích je věc druhá 8-s
    Nevím jak ty,ale já ty 2000 utratím raději jinak :-)
    85kw mi stačí 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.07  19:11

« Re:

Naprosto nechapu, ze u auta za 400tis premyslis o vysi povinneho ruceni. 2tisice jsou 0.5% z ceny a kvuli tomu si koupis slabsi motor. Pochopim jiny duvod, jsi poklidny ridic, auto nezatezujes,... At Ti slouzi k plne spokojenosti, preji spoustu bezproblemovych km. Koupil jsi dobre auto.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  18:54

« Re: Tommy

To naštve co? Ale zase než to někdo ojede, aby si to mohl pak normální nepodnikatel dovolit tak nějaký ten čas uběhne. Takže pojezdi s 1.6 a pak si koupíš 1.8 T >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…