Auto do 10 000 Kč
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta
-
kapitán 16.03.07 11:57
« Re:
Nemáš pravdu.Koupil jsem na dojetí 105 s téměř odvařeným motorem (náhradní jsem dostal od známého zadara,původní klekl po týdnu a cca500km)za čtyři litry.jediný co jsem do ní investoval bylo přezutí gum (ty jsem taky měl),hadičku k topení a protože jsem při výměně po....vil karbec tak na vrakáči za kilo druhý a po roce ještě přepínač blinkrů za pade.Suma sumárum jsem do ní vrazil asi za pětikilo,kliftoni mě sní stavěli jen jednou za dva roky ato ve Vyškově.Nikde jinde si mne na trati Pha-JH nebo CB-JH-PV nevšimli.Po likvidaci bo manželku sestřelil dědek a rupla převodka řízení a nechtělo se mi ji měnit tak v Kovošrotu jsem zani utržil ještě 3000kč (rozřezanou na kousky a separovanou na Al slitiny,lehky a těžky železo)Plasty,sklo a další věci z interiéru jsem v rámci plnění prac.povinností uklidil na skládku.Když to sečtu tak mne stála s přepisem 2,6OOkč a za tehdejší léto mi vydělala skoro dvacet čistýho,nezdaněnýho zisku. -
"-- skrytý --" 23.02.07 13:59
« Re: Re: janodespota
Za 10.000 kč ti prodám tlumiče, jestli chceš. Jsou to sice *, ale jsou nový. Já bbych si na auto takovej šunt nedal, ale za 10.000 kč ti poslouží. Taky bych ti mohl nabídnout za 10.000 kč docela slušný brzdový kotouče s destičkama, jsou frézovaný a vrtanyý a k tomu ti zdarma přidám silikonový hadičky.
Ale auto za 10.000 Kč možná tak v měřítku 1:18