Auto do 10 000 Kč

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta

• « 00 Reagovat !

foto kapitan

kapitán 16.03.07  11:57

« Re:

Nemáš pravdu.Koupil jsem na dojetí 105 s téměř odvařeným motorem (náhradní jsem dostal od známého zadara,původní klekl po týdnu a cca500km)za čtyři litry.jediný co jsem do ní investoval bylo přezutí gum (ty jsem taky měl),hadičku k topení a protože jsem při výměně po....vil karbec tak na vrakáči za kilo druhý a po roce ještě přepínač blinkrů za pade.Suma sumárum jsem do ní vrazil asi za pětikilo,kliftoni mě sní stavěli jen jednou za dva roky ato ve Vyškově.Nikde jinde si mne na trati Pha-JH nebo CB-JH-PV nevšimli.Po likvidaci bo manželku sestřelil dědek a rupla převodka řízení a nechtělo se mi ji měnit tak v Kovošrotu jsem zani utržil ještě 3000kč (rozřezanou na kousky a separovanou na Al slitiny,lehky a těžky železo)Plasty,sklo a další věci z interiéru jsem v rámci plnění prac.povinností uklidil na skládku.Když to sečtu tak mne stála s přepisem 2,6OOkč a za tehdejší léto mi vydělala skoro dvacet čistýho,nezdaněnýho zisku.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.07  20:54

« Bez nadpisu

To BILL: Jak zde poznamenal Tommy za ty prachy slušná 125 nebo 130 při troše štěstí Favorit v horším stavu :D
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 11.03.07  20:11

« Bez nadpisu

kdekoliv 8-s
    Při troše štěstí to bude i favorit,nebo zachovalá stodvacítka :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.07  19:04

« Re:

winsblack : To mi teda řekni, kde se to dá sehnat??? >:D Aby to mělo platnou STK a normálně to fungovalo...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.07  14:18

« Bez nadpisu

Jojo pojízdnej šrot :o) Taká silná slova. Dá se sehnat jakž takž dobrý kousek potommdo něj 5000 nasypeš a na nákupy to stačí :o) :D
  • 00 Reagovat !

foto

10.03.07  23:24

« :-)

Auto za 10 tis. Kč? To už je pojízdný šrot.
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 03.03.07  22:51

« Bez nadpisu

Jen musíš počítat s dalšími výdaji na opravy a taky s tím,že když to stálo v garáži,nemusí to mít v pořádku brzdy,palivovou soustavu...... :?
  • 00 Reagovat !

foto

27.02.07  10:18

« Bez nadpisu

Ale najdeš i zadara, teda vlastně za přepis. Takové 105, 120, Lada, Moskvič atd. Občas to některému důchodci stojí udržované v garáži, sešrotit to nechce a platit provoz taky ne.
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.07  10:35

« Bez nadpisu

auto za 10k :o
  • « 00 Reagovat !

foto Giorgio

Giorgio 24.02.07  09:43

« Re:

Tak fajn, ale už jsme asi hooodně off topic... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.02.07  00:22

« Re: Re: Re: Re:

:P :P >:D >:D :P >:D >:D >:D ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 23.02.07  23:10

« Bez nadpisu

Je to tak,jak píšeš :)
  • « 00 Reagovat !

foto Giorgio

Giorgio 23.02.07  21:32

« Re: Re: Re:

Pokud se nepletu, tak ho dráždí ten pohyb mulety... S tou červenou barvou je to snad jen mýtus a klidně by ten hadr mohl být modrý a býk by reagoval stejně. Ale možná se pletu, nejsem zoolog... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  21:15

« Re: Re:

Když je býk barvoslepý, jaktože ho dráždí červená barva??? :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  20:30

« Bez nadpisu

a ked sa posnazim mozno mi auticko pozicaju aj na 2 dny >:D >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  15:57

« Bez nadpisu

ivo.k:Najdi partu nudicich se tmavocechu a rekni, ze chces auto... a dej jim 500 predem a bytek pak ;)
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 23.02.07  15:33

« Bez nadpisu

to v půjčovně na jeden den >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  14:26

« Bez nadpisu

uz sme tu mali auto za 30 000...auto za 10 000...ja mam iba 1 000 ake auto mi odporucite??? >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  13:59

« Re: Re: janodespota

Za 10.000 kč ti prodám tlumiče, jestli chceš. Jsou to sice *, ale jsou nový. Já bbych si na auto takovej šunt nedal, ale za 10.000 kč ti poslouží. Taky bych ti mohl nabídnout za 10.000 kč docela slušný brzdový kotouče s destičkama, jsou frézovaný a vrtanyý a k tomu ti zdarma přidám silikonový hadičky.
    Ale auto za 10.000 Kč možná tak v měřítku 1:18
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.07  10:09

« Re: janodespota

Totally agree :D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…