Kia CEE´D X Citroen C4
"-- skrytý --" 12.02.07 13:20
No já bych žádnýho francouze nechtěl, ale korejce bych se už teď nebál. Dříve bych o něj ani nezavadil (Sephia, atd.), ale v současné době bych nad ním uvažoval. Hlavně že to není Chevrolet. Jinak myslím, že servis má Kia levnější než Škoda (ale to je 50/50). -
"-- skrytý --" 12.02.07 11:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4
Saco: Přečti si nejdřív prosím pořádně, co jsem psal. A všechno ve středu rozhodně není.
Pokud si dobře pamatuju (jak už sem napsal i předtím), řidič má před sebou otáčkoměr + veškerý kontrolky atd. Uprostřed je pak PP (jak jsem uváděl), na kerým se zobrazuje spotřeba (aktuální + průměrná), vzdálenost do cíle atp. Plus displej ukazatele rychlosti. No, ale jinak, to už sou fakt drobnosti, kerý tady nemusíme řešit. Najlíp fakt bude, když si to strnic pude vyzkoušet a uvidí, co mu líp sedí a vyhovuje. ;-) -
"-- skrytý --" 12.02.07 11:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4
to Ferin : No diskutovať o aute, ktoré si asi ani poriadne nevidel ? :*) Vodič má pred sebou iba otáčkomer nič viac. Všetko ostatné je v strede.
To strnic: ešte by to chcelo napísať aký motor, výbava a pod. by si chcel. -
"-- skrytý --" 12.02.07 11:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4
To já beru.
Jen, jak tady nedávno někdo trefně ironizoval, jak se poznají laciný a hodnotný plasty? ;-) Jasan, každej má právo na svůj názor, já sem s tím autem přejel celou Evropu a hodně se mně líbilo, "plasty" mě ničím neurážely, úplně normální, jako kdekoliv jinde, ale nějak podrobně sem je nezkoumal. Na omak byly příjemný a na pohled taky, to mi stačilo. -
"-- skrytý --" 12.02.07 10:59
« Re: Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4
jj, já vím , že jsi to uváděl. Pro mě je to, ale děsný. Když jsem si do toho sednul myslel jsem, že sedím v autě o třídu níž. Prostě se šetřilo kde mohlo, tak laciný plasty neměla ani moje stará Lantra. I ty sedačky měla lepší. A ne každýmu sedí ten volant a digi displej místo budíku a ten otáčkoměr taky ne.
Je dobrý vědet , že Tobě to sedí , ale někomu holt nemusí. -
"-- skrytý --" 12.02.07 10:46
« Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4
Já sem tady už v jiné diskuzi uváděl, že právě ten volant a displeje v C4 mě nadchly nejvíc (kromě toho, jak vypadá zvenku, a super výhledu zevnitř). Palubka úplně normální, zpracování dobrý, nevrže (aspoň sem se s tím eště nesetkal, ani to od nikoho osobně(!) neslyšel). Sedadla mají možná menší boční vedení, ale nijak mně to nevadilo, sedělo se v tom úplně v poho. -
"-- skrytý --" 12.02.07 10:42
« Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4
Kdybych vybíral podle záruky, ceny a výbavy tak jednoznačně Ceeda.
A celkově se mi vzhledem líbí mnohem víc Ceed.
Ten Citron je z venku pěknej kousek , ale interiér mi osobně vůbec nesedí. Volant s pevným středem (možná se na to dá zvyknout), otáčkomer, displej uprostřed (tyhle věci prostě nemusím) , děsný zpracování palubky a nejhorší jsou sedačky (měkký bez jakýhokoliv držení. -
"-- skrytý --" 12.02.07 10:39
najlepšie spravíš ak si skocíš na testovaciu jazdu na jednom i druhom a utvoríš si názor sám. "Všetci" ktorí ti doporučujú C4 to pravdepodobne nespravili a nevedia. Kto jazdil v novom ceede vie o čom je reč. Oproti "žabožrútom" jednoznačne doporučujem Ceed. -
Dong1 12.02.07 10:35
« Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4
Ferin: ne jsou to vcelku srovnatelna auta, myslim ze ceed je dokonce o chlup vetsi.
...jinak ja bych asi koupil citroen.
1, se mi vic libi
2, je na trhu uz chvilku a mel by mit vychytane mouchy
3, neni to korejec ;-)
a proti:
1, je to francouz ;-)
...ale kia ma teke sva pro:
1, neni to francouz ;-)
2, delsi zaruka...i kdyz si myslim ze to s ni tak horke nebude, to co odejde odejde behem prvnich 2-3 let a pak to budou hrat na opotrebeni :-)
a proti:
1, vyrabi se pouze cca 3 mesice v nove fabrice
2, je to korejec ;-)
(pro rypaly, statni prislusnost sem nemyslel moc vazne :-) )