Kia CEE´D X Citroen C4

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  13:20

« Bez nadpisu

No já bych žádnýho francouze nechtěl, ale korejce bych se už teď nebál. Dříve bych o něj ani nezavadil (Sephia, atd.), ale v současné době bych nad ním uvažoval. Hlavně že to není Chevrolet. Jinak myslím, že servis má Kia levnější než Škoda (ale to je 50/50).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  12:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4

:oops: :*) :*) Sakra asi jsem měl nějaký vidění. Nemůžu to najít a asi ani není co. Chvála bohu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  12:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4

Ne teď jsem to někde viděl , psali , že sportovní verze bude mít místo digi klasický budíky a mám pocit , že to bylo vyfocený uprostřed. Sakra snad jsem si to nespletl. Jdu pohledat.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 12.02.07  12:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4

Samo. Každýmu se líbí něco jinýho. Mě třeba víc ten Ceed. Very Happy
    Teď jsem koukal na nový Auris, taky má budíky uprostřed. Kam ten svět spěje?

Auris urcite nema budiky uprostred, mozno si to ale mylis s Yarisom :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  12:14

« C4

Strnic: A hlavne , keď cheš tú C4 v 1,6 benzín tak na to zabudni, lebo ti zožere aj hlavu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  11:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4

Saco: Přečti si nejdřív prosím pořádně, co jsem psal. A všechno ve středu rozhodně není.
    Pokud si dobře pamatuju (jak už sem napsal i předtím), řidič má před sebou otáčkoměr + veškerý kontrolky atd. Uprostřed je pak PP (jak jsem uváděl), na kerým se zobrazuje spotřeba (aktuální + průměrná), vzdálenost do cíle atp. Plus displej ukazatele rychlosti. No, ale jinak, to už sou fakt drobnosti, kerý tady nemusíme řešit. Najlíp fakt bude, když si to strnic pude vyzkoušet a uvidí, co mu líp sedí a vyhovuje. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  11:24

Jestli si to dobře pamatuju já, tak je u volantu jenom otáčkoměr a ukazatel zapnutých světel a blinkrů. Všechno ostatní je na displeji uprostřed.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  11:22

to Ferin : No diskutovať o aute, ktoré si asi ani poriadne nevidel ? :*) Vodič má pred sebou iba otáčkomer nič viac. Všetko ostatné je v strede.
    To strnic: ešte by to chcelo napísať aký motor, výbava a pod. by si chcel.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  11:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4

Ale ta C4 není řešená jek třeba Picasso. Uprostřed je, pokud se dobře pamatuju, jen PP. Což je docela běžný. Otáčkoměr atd. má normálně řidič před sebou.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  11:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4

Samo. Každýmu se líbí něco jinýho. Mě třeba víc ten Ceed. >:D
    Teď jsem koukal na nový Auris, taky má budíky uprostřed. Kam ten svět spěje? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  11:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4

To já beru.
    Jen, jak tady nedávno někdo trefně ironizoval, jak se poznají laciný a hodnotný plasty? ;-) Jasan, každej má právo na svůj názor, já sem s tím autem přejel celou Evropu a hodně se mně líbilo, "plasty" mě ničím neurážely, úplně normální, jako kdekoliv jinde, ale nějak podrobně sem je nezkoumal. Na omak byly příjemný a na pohled taky, to mi stačilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  10:59

« Re: Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4

jj, já vím , že jsi to uváděl. Pro mě je to, ale děsný. Když jsem si do toho sednul myslel jsem, že sedím v autě o třídu níž. Prostě se šetřilo kde mohlo, tak laciný plasty neměla ani moje stará Lantra. I ty sedačky měla lepší. A ne každýmu sedí ten volant a digi displej místo budíku a ten otáčkoměr taky ne.
    Je dobrý vědet , že Tobě to sedí , ale někomu holt nemusí.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  10:46

« Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4

Já sem tady už v jiné diskuzi uváděl, že právě ten volant a displeje v C4 mě nadchly nejvíc (kromě toho, jak vypadá zvenku, a super výhledu zevnitř). Palubka úplně normální, zpracování dobrý, nevrže (aspoň sem se s tím eště nesetkal, ani to od nikoho osobně(!) neslyšel). Sedadla mají možná menší boční vedení, ale nijak mně to nevadilo, sedělo se v tom úplně v poho.
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 12.02.07  10:44

« Bez nadpisu

Jenže podle mě se vyplatí rok,dva počkat,než se novej model zaběhne :?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  10:42

« Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4

Kdybych vybíral podle záruky, ceny a výbavy tak jednoznačně Ceeda.
    A celkově se mi vzhledem líbí mnohem víc Ceed.
    Ten Citron je z venku pěknej kousek , ale interiér mi osobně vůbec nesedí. Volant s pevným středem (možná se na to dá zvyknout), otáčkomer, displej uprostřed (tyhle věci prostě nemusím) , děsný zpracování palubky a nejhorší jsou sedačky (měkký bez jakýhokoliv držení.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  10:40

« Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4

Pokud de o záruku, tak na C4 se dá v pohodě s prodejcem "usmlouvat" i čtyřletá záruka.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  10:39

« Bez nadpisu

najlepšie spravíš ak si skocíš na testovaciu jazdu na jednom i druhom a utvoríš si názor sám. "Všetci" ktorí ti doporučujú C4 to pravdepodobne nespravili a nevedia. Kto jazdil v novom ceede vie o čom je reč. Oproti "žabožrútom" jednoznačne doporučujem Ceed.
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 12.02.07  10:35

« Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4

Ferin: ne jsou to vcelku srovnatelna auta, myslim ze ceed je dokonce o chlup vetsi.
    ...jinak ja bych asi koupil citroen.
    1, se mi vic libi
    2, je na trhu uz chvilku a mel by mit vychytane mouchy
    3, neni to korejec ;-)
    a proti:
    1, je to francouz ;-)
    ...ale kia ma teke sva pro:
    1, neni to francouz ;-)
    2, delsi zaruka...i kdyz si myslim ze to s ni tak horke nebude, to co odejde odejde behem prvnich 2-3 let a pak to budou hrat na opotrebeni :-)
    a proti:
    1, vyrabi se pouze cca 3 mesice v nove fabrice
    2, je to korejec ;-)
    (pro rypaly, statni prislusnost sem nemyslel moc vazne :-) )
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  09:57

« Re: Kia CEE´D X Citroen C4

Citróna bych bral všema deseti, ale tu Kiu zas až tak podrobně neznám. Ale je to menší auto, ne??
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.07  09:43

« Kia CEE´D X Citroen C4

Jaké by jste si vybrali z těchto dvou aut?(cena cca do 350t)
    Ceed je levnější a má lepší výbavu,na druhou stranu Citroen mi vsichni doporucuji...
    Díky Petr
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…