Kia CEE´D X Citroen C4
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Bez nadpisu
No o výkon jde až naposled jezdil sem s fabkou 1.4, Kiou 1.6, Roverem 2.0TDi. Je to auto na pracu a na svezení dračit s tím nepotřebuju a kdybych měl silný auto tak bych stejně to nehrotil. Myslím že to bude jak fabka, pohodka s ni sem byl po výkonu spokojen. -
"-- skrytý --" 27.02.07 17:59
« Bez nadpisu
ovladanie radia na volante urcite bude, lebo multifunkcny volant aj s tempomatom je uz v zaklade. tak ako hovori tv, skor ako kupis radio presvedc sa ci bude kompatibilne s ovladanim na volante...
len by som trochu spochybnil tvoj vyber motorizacie, 1.6 16V je dost lenive, otec ju ma sice len tyzden a ma najazdene len 650 km, ale neverim ze dynamika sa nejak rapidne zmeni k lepsiemu. s 1.4 to musi byt dost zle... -
"-- skrytý --" 27.02.07 13:46
« Bez nadpisu
Gratulacia. K neoriginal radiu sa da kupit taka dajaka krabicka, ktora to dokaze urobit tak, ze sa da pouzivat aj originalne ovladanie v aute. Pisem to tak ako hotentot, ako keby som nevedel o co ide, ale v skutocnosti som s tym nerobil a neviem detaily, avsak na www.citroeny.cz je kazdu chvilu niekto s podobnou otazkou a k tomu su potom dost podrobne odpovede, skus tam. V kazdom pripade vsak nekupuj nic, kym si nepreveris, ze Ti to bude spolu fungovat.
Okrem toho este vyjadrujem trochu pochybnost, ci budes mat v aute vobec nejake DO radia, ked tam ziadne radio z vyroby nebudes mat. Neviem, ake su moznosti a kombinacie na tom pevnom strede volantu... Radsej si to zisti, lebo sa moze stat, ze pri predstave ostatnych komplikacii sa Ti nebude zdat tych 16 tisic az taka zavratna suma. Mimochodom, preco si to nejako neskusil zhandlovat, mozno by si dostal radio zadarmo alebo o zlavou... -
"-- skrytý --" 25.02.07 13:12
« Bez nadpisu
tak ten zabozrut je 1.6 16V, takze to celkom ide, sice ma zatial 450 km najazdenych a spotrebu zatial nesledujeme, som zvedavy ci su famy o obrovskej spotrebe tohto motora pravdive. trochu je to vo vnutri male, ale inak sa mi ten interier dost paci. -
"-- skrytý --" 21.02.07 00:23
« Bez nadpisu
no je pravda ze na 1.8T sme si s otcom obaja trochu zvykli a teraz nam bude trochu tazko zvykat si na cokolvek pod 150 koni, ale otec ma teraz golf III 1.6 55kw, takze to asi s tou C4 1.4 bude porovnatelne. inac uz dnes ten zabozrut dosiel, ale v golfe je este plna nadrz...
planujeme ten golfik odkupit dufam ze sa to podari, ma sice uz 300 tkm ale je to asi posledny poctivy VW >:D jazdi bez poruchy a starali sme sa onho ako o vlastny s planom odkupit ho, tak snad to za nejakych 30 t. bude moje, frajerka sa uz nan celkom tesi...... dufam ze mi pri nom vydrzi vodicak dlhsie ako pri 1.8T >:D -
"-- skrytý --" 20.02.07 21:57
« Bez nadpisu
kesk: skusal som 1.6-ku v 307-ke a aj ked som zatazeny na PSA auta (najma na dvojsipkove), tak musim povedat, ze tuto 1.6-ku by som asi nebral. Neviem ako ta 1.4-ka, ale ked ma firmware nastaveny podobne ako 1.6-ka, tak asi tvoj otec nebude moc stastny. Najma ak predtym chodil na 1.8T... -
"-- skrytý --" 20.02.07 02:22
« Bez nadpisu
no ved prave, vidno ich je dost, aj ked v KE je ich iba 6, ale vkuse behaju tak ich vidis vkuse... aj tak su to vsetko benziny, budu mat za 5 rokov 300tkm na konte, absolutne nechapem preco kupuju len benzinove... :shock: som zvedavy na ten zakladny 1.4 16V, moj stary je na dynamiku auta dost haklvy, takze asi bude hromzit >:-[]
momentalne u nas vladne neskutocna zvedavost, tak dufam ze citron nesklame nase ocakavania, ked uz dostal prednost pred OII :D