Kia CEE´D X Citroen C4
"-- skrytý --" 12.02.07 16:19
« Re: to: admin
:lol:
PS: Já tydle dotazy (lépe řečeno tazatele) plně chápu, auto není koupení rohlíku, ne každej je přes ně machr a nechcou šlápnout vedle. Já byl taky rád za každou kompetentní radu. Na druhé straně na ně ani žádnou rozumnou odpověď nelze čekat, je to jak s ženskýma, co borec, to jinej vkus. Jediný řešení je je vyzkoušet (jak baby, tak auta). >:D -
"-- skrytý --" 12.02.07 15:46
Ja by som si vybral C4.
PS: pre admina - co tak zalozit sekciu X vs. Y, nech si tam kazdy naplaca dve-tri rozne auta od vymyslu sveta, ktore mu rano pri cisteni zubov napadli a akutne prave tie dva chce porovnat a kto chce, nech mu tam odpise nieco mudre (ak sa vobec nieco mudre na taku temu da povedat). Uz pomaly neprejde den, ked niekto nezalozi podobne vlakno hocikde na fore a je tu z toho akurat tak bordel, pripadne prilezitostny flame na pobavenie ludstva. Mohli by sme to nazvat nejako vystizne, napr. "Dedkov kon vs. susedova krava". -
"-- skrytý --" 12.02.07 13:46
« Auris - Omluva
Tak už jsem to našel. Ráno jsem narychlo listoval Světem motorů a píší tam o Yarisu TS. Bude mít místo digi číselníku klasický analog tacho. Nečekal jsem , že můžou psát o Yarisu a tak jsem si to spojil s Aurisem.
Ještě jednou se omlouvám. :*) :*) -
"-- skrytý --" 12.02.07 13:20
No já bych žádnýho francouze nechtěl, ale korejce bych se už teď nebál. Dříve bych o něj ani nezavadil (Sephia, atd.), ale v současné době bych nad ním uvažoval. Hlavně že to není Chevrolet. Jinak myslím, že servis má Kia levnější než Škoda (ale to je 50/50). -
"-- skrytý --" 12.02.07 11:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kia CEE´D X Citroen C4
Saco: Přečti si nejdřív prosím pořádně, co jsem psal. A všechno ve středu rozhodně není.
Pokud si dobře pamatuju (jak už sem napsal i předtím), řidič má před sebou otáčkoměr + veškerý kontrolky atd. Uprostřed je pak PP (jak jsem uváděl), na kerým se zobrazuje spotřeba (aktuální + průměrná), vzdálenost do cíle atp. Plus displej ukazatele rychlosti. No, ale jinak, to už sou fakt drobnosti, kerý tady nemusíme řešit. Najlíp fakt bude, když si to strnic pude vyzkoušet a uvidí, co mu líp sedí a vyhovuje. ;-)
spotrebak vymenis podla toho kolko to ma najazdene (ak ti to prezradia predchadzajuci majitelia) a na co to chces pouzivat
ale pravidlom je, ze vstupne investicie si to vzdy ziada samo a potom pyta este viac :D