Kia CEE´D X Citroen C4

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  20:16

« Re: mikee

tak toto bolo teraz OT >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  20:13

« Bez nadpisu

A nebo se podívej ještě po jiných autech podobnýho typu. Doporučil bych třeba mrknout na Focuse.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  18:51

« Bez nadpisu

ok, uz som aj chcel prestat, len mi vrta v hlave ta diagnostika, ako si si to predstavoval??? ale mohlo by sa fuckt nieco take zaviest, napichnes zensku (na pocitac) a diagnostikuje ti vsetky zavady a stav opotrebovanosti, resp. vyzitosti :P
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  18:06

« Bez nadpisu

Nie, na pracu si zozenieme nejakych mladych, my to budeme len menezovat po teoretickej stranke, citat servisne manualy, obsluhovat diagnostiku a tak, ved vies, ako to v auto-servisoch chodi, nie? :-)
    Juj, uz prestanme, lebo ideme az bars daleko OT...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  18:02

« Bez nadpisu

tak si otvorme servis spolu, sam by som to nestacil vsetko zabehavat :-)
    zase az taky znalec nie som, na to som este trochu primlady :*)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  17:41

« Bez nadpisu

No kesk, ty toho o AUTACH teda vies! :shock: >:D Mohol by si si otvorit servis :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  17:21

« Bez nadpisu

a uz mi to nejak blbne, asi nas chce admin zrusit :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  17:19

« Bez nadpisu

tak na studene starty si treba davat pozor, aj ked mas nadmernu chut rano si zajazdit, tak pozor, mazanie rano pri studenom starte nemusi fungovat na 100 % a hrozi poskodenie piestu alebo valca...
    spotrebak vymenis podla toho kolko to ma najazdene (ak ti to prezradia predchadzajuci majitelia) a na co to chces pouzivat
    ale pravidlom je, ze vstupne investicie si to vzdy ziada samo a potom pyta este viac :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  17:03

« Bez nadpisu

Tak, tak, temou sice mimo, ale kvalitou a urovnou debaty sme este stale v zhode s topicom. :-)
    S tym zabehom ste ma dostali :-)
    A ako je to so studenymi startami? Aky spotrebak po kupe vymenit? :shock: :shock: :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  16:42

« Bez nadpisu

tak ja ti ich aj zabehnem ak chces, ale neviem ti zarucit ze ich nebudem dost vytacat :)
    uz sme dost brutal OT, ale podla mna vzdy plnohodnotnejsia a duchaplnejsia debata ako bavit sa o sportiaku do 20 tkc, vykon 300 koni a viac... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  16:25

« Re: OT

Po zajetí, nebo před??
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  16:25

« OT

Ferin: tak si zalozme forum o zenskych. 18 r. blondina 160 cm 54 kg vs. 21 r. brunetka, 165 cm, 52 kg, ... prosim skusenosti- spotreba, spolahlivost, cena... >:D sorry,
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  16:21

« Re: Re: to: admin

PSII: Jen mi přinde škoda, že s odchodem Mitsiho se z tohodle fóra vytratily odborný diskuze tipu "co s nalepenou mouchou na skle" a zvrhlo se to pouze na hlasování o to, kerý auto je autoidnější. :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  16:19

« Re: to: admin

:lol:
    PS: Já tydle dotazy (lépe řečeno tazatele) plně chápu, auto není koupení rohlíku, ne každej je přes ně machr a nechcou šlápnout vedle. Já byl taky rád za každou kompetentní radu. Na druhé straně na ně ani žádnou rozumnou odpověď nelze čekat, je to jak s ženskýma, co borec, to jinej vkus. Jediný řešení je je vyzkoušet (jak baby, tak auta). >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  16:18

« Bez nadpisu

Ještě přidejte sekci rodinné auto do... (třeba od 200 tisíc po 20tisícových skocích třeba do 1,5 milónu) >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  16:16

« to: admin

tiez mi to v poslednom case beha po rozume
    a dalsou navrhovanou sekciou by mohlo byt ojazdene sportiaky pre 17 rocnych, s temami ako: sportiak do 1000,- Kc - prosim poradte !!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  15:46

« Bez nadpisu

Ja by som si vybral C4.
    PS: pre admina - co tak zalozit sekciu X vs. Y, nech si tam kazdy naplaca dve-tri rozne auta od vymyslu sveta, ktore mu rano pri cisteni zubov napadli a akutne prave tie dva chce porovnat a kto chce, nech mu tam odpise nieco mudre (ak sa vobec nieco mudre na taku temu da povedat). Uz pomaly neprejde den, ked niekto nezalozi podobne vlakno hocikde na fore a je tu z toho akurat tak bordel, pripadne prilezitostny flame na pobavenie ludstva. Mohli by sme to nazvat nejako vystizne, napr. "Dedkov kon vs. susedova krava".
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  15:03

« Re: Kia CEE´D X Citroen C4

Je to věcí srdce a názoru, na to se neptej a rozhodni se sám. Osobně radši Ceed je lepší ve výbavě, jízdních vlastnostech a prostornosti i je vzhledově mnohem líbivější.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  13:46

« Auris - Omluva

Tak už jsem to našel. Ráno jsem narychlo listoval Světem motorů a píší tam o Yarisu TS. Bude mít místo digi číselníku klasický analog tacho. Nečekal jsem , že můžou psát o Yarisu a tak jsem si to spojil s Aurisem.
    Ještě jednou se omlouvám. :*) :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  13:34

« Re:

Já myslím, že se není třeba bát ani jednoho. Je to o konkrétním kusu auta a ne o nějaké virtuální národnosti. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…