Kia CEE´D X Citroen C4
« C4 vs Ceed
Zdravim, jelikoz uvazuji o aute okolo 350litrů. Zbývají mi dva favoriti Creed a C4. Fiat Punto me nezaujal, nova corsa je pekna ale takova kara pro babi me to prijde, výbava nic moc a furt ten nazev corsa pripomina svyho hnusnyho predchudce. Kdyby C4 tak cupe 1.4, motor nic moc ale design jak pes hardkor + cena sla dolu o 150litru asi, ale zas vykon nizsi a spotreba jak bylo napsany u motoru 1.6 je velka?!? Kia zas vykon lepsi vybava lepsi design OK, zkusenosti mame z 98 Kiu SephiaII a od koupy máme 260 000km a suprt par zavad jo ale celkem na km asi za 15táců. Garazovana asi jen 1rok a rez nikde, nebo fakt malinko. Myslím že dnes jedno či korejec škoda... vše je na jedno brdo, stejne vsici vali z podobných dilu a technologiích. No Kia Creed fakt supr, ale C4 Coupe se me moc libi designove no uvidí se. -
Lubos.1 16.02.07 01:15
re:Lubos1 - FYI toto je forum zalozene tajnou slobodomurarskou lozou pod krycim nazvom. s autami nema nic spolocne. pod kodovymi heslami vydavanymi za vtipy o romoch si vymiename info o tom, kde je sv.gral, kto zabil marilyn a ann nicole smith, kde je hitler a odkial ma peniaze nora mojsejova.
dost trapne, nie?
dost trapne :roll: -
"-- skrytý --" 15.02.07 23:35
Nieee, tu riesime, ci je lepsie mlatkom po gebuli alebo radsej drotom do oka.
tafi: gral, marilynn, smith aj adolfa poriesime, ale noru ani zaboha. To sa jednoducho inak neda, take peniaze musia na (s)prosteho cloveka kydnut iba naraz ako becka h*vien. -
dost trapne, nie? :D -
"-- skrytý --" 15.02.07 16:42
Já navrhuju jít do salónu, obě si vyzkoušet a pak vzít to lepší... To znamená C4. ;-)
PS: Tak bych to sice udělal já, ale byl to vtip. Tu Kiu sem eště neměl čest vyzkoušet. Zvenku mě sice nijak zvlášť nezaujala, ale zevnitř třeba taky nemusí být špatná. -
"-- skrytý --" 15.02.07 08:42
Chlopi, drzte si uroven. Niezeby som bol kamarat s kazdym ciganom, ale rasista nie som.
Tiez pridam jeden "z Polski".
PKP = Polskie Koleje Panstwowe (zeleznicna spolocnost)
a ked vlak meska, tak Piekne, Ku*wa, Piekne.
Ale aj tak najviac ma dostala prezyvka Fiata 126P (maluch). Volaju ho kaszlak... :shock: :D