Kia CEE´D X Citroen C4

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

16.02.07  14:37

« C4 vs

No C4 se mi libia ale zadek nesedi, C4 Cupe to uz je supa to se me libi vic hafo podobny CRXe stare. Ford focus zas uz bude za chvilu oldskool ten nechcu
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.02.07  14:00

« Bez nadpisu

No ja som to mal podstatne zaujimavejsie, ja som presiel C5 - C4 - C4 Picasso - Oktavka - Megane - Scenic - Laguna - 407 - 307 - Focus - C-max. A nakoniec som sa vratil na naspat na zaciatok k C5.
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 16.02.07  13:56

« Re:

tv, Tafi: Ja sem dopad podobne od Reanultu, pres Kiu, Citroen a skoncil sem u Fordu >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.02.07  13:21

« Bez nadpisu

Hej, nora a brano su taky utiahnuty parik, neradi sa ukazuju na verejnosti, radsej doma v sukromi destiluju tu ropu na ktovieco a zo zvysnych penazi robia charitu, podporuju deticky v domovoch, chrania zvieratka apod. :-)
    Kurna, to musi byt vysokovedecka rozprava na hentom fore. Ale predpokladam, ze ista nie mala cast majitelov ML spada do podobnej socialno-edukacnej skupiny ako original (brano) a tak sa tam asi najdu. No oni asi neriesia take somarinky ako napr. ako funguje klima a tak, skor maju na starosti podstatnejsie veci z automobiloveho sveta, ako napr. aka farba psa sa najlepsie hodi k mojim potahom a kobercekom :-)
    Tafi, to si dobre preriesil od Citronu cez Kiu az ku Fordu a Oplu. Nieze si nakoniec kupis Caterpilar!
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.07  12:29

« Bez nadpisu

to tv: nepodcenuj noru. vyzna sa v autach, psoch a obleceni. vedomosti o mikro a makroekonomike ma vrodene. brano chodi na forum medved ml. vsetkym tam vysvetluje, ze jeho "nora" ide 300, jazdi sa nej lepsie ako na tej skutocnej a spotreba ho nes..re, lebo kedz chce, tak sebe kupi celu vrtnu plosinu v irane a ropovod dotiahne az do peresa, nech maju ti k..i z noveho casu zas o com pisac. ot rozprava ako som dobehol narkizu aj s jojkou naraz a kedy bude novy klip na mtv. >:D
    ale uz dost ;-)
    inac cee'd vs. c4 som tiez riesil pred casom. su tu na to min. tri seriozne fora :-)
    teraz sa dilema dostala do polohy astra 1.6 twinport (540t) vs focus 1.8 cdti (580t), ale nove forum asi zakladat nebudem ;-)
  • 00 Reagovat !

foto lorenzlubos

lorenzlubos 16.02.07  12:28

« C4 vs. Cee´d = Focus II.

No, mne sa viac paci 3-dverova C4-ka, ale 5-dverova mi nesedi. Kia sa mi zda taka obycajna, ale predpokladam, ze ma lepsiu cenu, za to co ponuka (len predpokladam!), takze ak by som sa riadil rozumom, tak asi Kiu. Pri tych autach by som sa riadil urcite rozumom, ani jedno ma neoslovilo. C4-ka vlastne hej, okrem zadku 5-dverovej verzie a okrem digi-rychlomeru a navyse v strede. Pristrojovka a volant sa mi pacia. Osobne by som pokukoval po Focuse, ale pri vsetkych troch po 1.6 diesel.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.02.07  12:05

« Bez nadpisu

tak teraz si z nas asi niekto robi srandu fuckt... a to som si myslel ze srandu si robime iba my...
    kia cReed... a dokonca 2x, to uz asi nebude preklep, vsak?... >:D
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.07  11:34

« C4 vs Ceed

Zdravim, jelikoz uvazuji o aute okolo 350litrů. Zbývají mi dva favoriti Creed a C4. Fiat Punto me nezaujal, nova corsa je pekna ale takova kara pro babi me to prijde, výbava nic moc a furt ten nazev corsa pripomina svyho hnusnyho predchudce. Kdyby C4 tak cupe 1.4, motor nic moc ale design jak pes hardkor + cena sla dolu o 150litru asi, ale zas vykon nizsi a spotreba jak bylo napsany u motoru 1.6 je velka?!? Kia zas vykon lepsi vybava lepsi design OK, zkusenosti mame z 98 Kiu SephiaII a od koupy máme 260 000km a suprt par zavad jo ale celkem na km asi za 15táců. Garazovana asi jen 1rok a rez nikde, nebo fakt malinko. Myslím že dnes jedno či korejec škoda... vše je na jedno brdo, stejne vsici vali z podobných dilu a technologiích. No Kia Creed fakt supr, ale C4 Coupe se me moc libi designove no uvidí se.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.02.07  01:45

« Bez nadpisu

lubos prestan, ked sa ti nepacime tak sem nechod bazmek >:-[]
    a ked sa tiez nevies rozhodnut medzi ceed a C4 tak si tiez na nespravnom mieste >:D
  • 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 16.02.07  01:15

« Bez nadpisu

re:Lubos1 - FYI toto je forum zalozene tajnou slobodomurarskou lozou pod krycim nazvom. s autami nema nic spolocne. pod kodovymi heslami vydavanymi za vtipy o romoch si vymiename info o tom, kde je sv.gral, kto zabil marilyn a ann nicole smith, kde je hitler a odkial ma peniaze nora mojsejova.
    dost trapne, nie?

dost trapne :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.02.07  00:57

« Bez nadpisu

Ta k* p* ne!??!!! Vsak poradkyna ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.02.07  00:01

« Re:

tv, zajtra davaj bacha, aby si nenasiel spagetku s pavucinou na celnom skle >:D
    ona ma peniaze poctivo zarobene, to je snad kazdemu jasne ne? ta ne?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  23:45

« Bez nadpisu

Tiez ma to napadlo, ale ani nie tak ona ako skor on. Aby potom nechodili po KE a preventivne tresli kamenom do skla kazdej C5-ke, ktoru stretnu, z nich to vystat...
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.07  23:40

« Bez nadpisu

bacha aby tu nebola pod nejakym nickom - napr. ... radsej nic :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  23:35

« Bez nadpisu

Nieee, tu riesime, ci je lepsie mlatkom po gebuli alebo radsej drotom do oka.
    tafi: gral, marilynn, smith aj adolfa poriesime, ale noru ani zaboha. To sa jednoducho inak neda, take peniaze musia na (s)prosteho cloveka kydnut iba naraz ako becka h*vien.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  23:11

« Bez nadpisu

tafi: >:D
    a mozno tu raz najdeme aj zakodovanu odpoved na to, ako zohnat sportiak do 1000,- Kc s vykonom 300 koni a viac...
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.07  21:38

« Bez nadpisu

re:Lubos1 - FYI toto je forum zalozene tajnou slobodomurarskou lozou pod krycim nazvom. s autami nema nic spolocne. pod kodovymi heslami vydavanymi za vtipy o romoch si vymiename info o tom, kde je sv.gral, kto zabil marilyn a ann nicole smith, kde je hitler a odkial ma peniaze nora mojsejova.
    dost trapne, nie? :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  16:42

« Re:

Já navrhuju jít do salónu, obě si vyzkoušet a pak vzít to lepší... To znamená C4. ;-)
    PS: Tak bych to sice udělal já, ale byl to vtip. Tu Kiu sem eště neměl čest vyzkoušet. Zvenku mě sice nijak zvlášť nezaujala, ale zevnitř třeba taky nemusí být špatná.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  16:42

« Bez nadpisu

Nie sme trapni, ale zato sme dost suchi. Hmm.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  15:17

« Bez nadpisu

k teme: ber cee'd
    ehm... som trapny? nie som, nie? vsak? volajaky som zmateny...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…