Kia CEE´D X Citroen C4
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 17.02.07 15:21
« Bez nadpisu
no ved vravel ze uz sa zacne... to viem ze staci tam dat spolujazdcov pas, alebo vodicov poza sedadlo, ale chcel som vediet ako sa da ta signalizacia nezapnuteho pasu vyradit z cinnosti...
ale je to jedno, nech sa zacne stary priputavat konecne, a mozno aj ja sa raz zacnem... :*) -
"-- skrytý --" 17.02.07 14:48
« Bez nadpisu
ale hej, maju grand vitaru, ocovi len menia ojazdene firemne za nove, a dali mu na vyber medzi octavkou a C4... straaasne som na to zvedavy...
otec ma hlavne hrozu z toho ze sa bude musiet musiet po 35 rokoch prvykrat priputavat :-O da sa to pipanie nejako bezbolestne vypnut? -
"-- skrytý --" 16.02.07 21:17
« Bez nadpisu
no tak sa mozem konecne aj ja vyjadrit seriozne k teme, preto ze vo stvrtok nam do rodiny pribudne C4. otec si mohol vybrat medzi OII combi a citronom, a vzhladom na nasu rodinnu averziu voci skodovke, zapricinenu nasou byvalou OI 1.8T ktora bola viac v servise ako doma, sa rozhodol v prospech francuza. uz vo stvrtok budem mudrejsi a rad sa s vami podelim o nase prve dojmy... -
"-- skrytý --" 16.02.07 13:21
« Bez nadpisu
Hej, nora a brano su taky utiahnuty parik, neradi sa ukazuju na verejnosti, radsej doma v sukromi destiluju tu ropu na ktovieco a zo zvysnych penazi robia charitu, podporuju deticky v domovoch, chrania zvieratka apod. :-)
Kurna, to musi byt vysokovedecka rozprava na hentom fore. Ale predpokladam, ze ista nie mala cast majitelov ML spada do podobnej socialno-edukacnej skupiny ako original (brano) a tak sa tam asi najdu. No oni asi neriesia take somarinky ako napr. ako funguje klima a tak, skor maju na starosti podstatnejsie veci z automobiloveho sveta, ako napr. aka farba psa sa najlepsie hodi k mojim potahom a kobercekom :-)
Tafi, to si dobre preriesil od Citronu cez Kiu az ku Fordu a Oplu. Nieze si nakoniec kupis Caterpilar! -
« Bez nadpisu
to tv: nepodcenuj noru. vyzna sa v autach, psoch a obleceni. vedomosti o mikro a makroekonomike ma vrodene. brano chodi na forum medved ml. vsetkym tam vysvetluje, ze jeho "nora" ide 300, jazdi sa nej lepsie ako na tej skutocnej a spotreba ho nes..re, lebo kedz chce, tak sebe kupi celu vrtnu plosinu v irane a ropovod dotiahne az do peresa, nech maju ti k..i z noveho casu zas o com pisac. ot rozprava ako som dobehol narkizu aj s jojkou naraz a kedy bude novy klip na mtv. >:D
ale uz dost ;-)
inac cee'd vs. c4 som tiez riesil pred casom. su tu na to min. tri seriozne fora :-)
teraz sa dilema dostala do polohy astra 1.6 twinport (540t) vs focus 1.8 cdti (580t), ale nove forum asi zakladat nebudem ;-) -
lorenzlubos 16.02.07 12:28
« C4 vs. Cee´d = Focus II.
No, mne sa viac paci 3-dverova C4-ka, ale 5-dverova mi nesedi. Kia sa mi zda taka obycajna, ale predpokladam, ze ma lepsiu cenu, za to co ponuka (len predpokladam!), takze ak by som sa riadil rozumom, tak asi Kiu. Pri tych autach by som sa riadil urcite rozumom, ani jedno ma neoslovilo. C4-ka vlastne hej, okrem zadku 5-dverovej verzie a okrem digi-rychlomeru a navyse v strede. Pristrojovka a volant sa mi pacia. Osobne by som pokukoval po Focuse, ale pri vsetkych troch po 1.6 diesel.