Kia CEE´D X Citroen C4

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto lorenzlubos

lorenzlubos 17.02.07  19:56

« Bez nadpisu

Lenze, ked sa clovek pri cuvani aj vystrci spoza opierky....Mal by proste cuvat len "na spataky". Potom je to bezpecne. Teda, ono by mal cuvat este aj len rovno. A mame to. Kam sa hrabu bezpectnostne pasy. Ide to aj bez nich, no nie?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  19:51

« Bez nadpisu

dobry napad, dufam ze ma C4 dlhu spiatocku...
  • 00 Reagovat !

foto lorenzlubos

lorenzlubos 17.02.07  19:08

« Bez nadpisu

Mal by som riesenie :idea: Cuvat :!: Opierka hlavy asi podrzi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  16:23

« Re:

To je bohužel jistý už p?i nárazu ve t?icítce. :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  15:47

« Bez nadpisu

tak to netreba jazdit tak, aby hrozilo ze ta budu zoskrabavat z celneho skla...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  15:45

« Re:

Mn? by zas vadilo, když by m? museli z p?edního skla seškrabávat ?ákou st?rkou. Asi by to bolelo. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  15:40

« Bez nadpisu

to nema s pasmi nic spolocne >:D v USA za to takmer zatvaraju a tiez som sa nepriputaval, proste mi to vadi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  15:31

« Re:

No tak to se nedivím, že seš bez ?idi?áku. :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  15:21

« Bez nadpisu

no ved vravel ze uz sa zacne... to viem ze staci tam dat spolujazdcov pas, alebo vodicov poza sedadlo, ale chcel som vediet ako sa da ta signalizacia nezapnuteho pasu vyradit z cinnosti...
    ale je to jedno, nech sa zacne stary priputavat konecne, a mozno aj ja sa raz zacnem... :*)
  • « 00 Reagovat !

foto lorenzlubos

lorenzlubos 17.02.07  15:12

« Re:

Tak nech si zapne spolujazdcov pas do uchytu vodicovho a bude moct byt nadalej kludny, lebo pipat to uz nebude, a ak nabura, neskonci s modrinami, lebo airbag mu odstreli hlavu. Takze klud.
    PS: Vy nemate hrozu z toho, ze 35 rokov sa nepriputava?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  14:48

« Bez nadpisu

ale hej, maju grand vitaru, ocovi len menia ojazdene firemne za nove, a dali mu na vyber medzi octavkou a C4... straaasne som na to zvedavy...
    otec ma hlavne hrozu z toho ze sa bude musiet musiet po 35 rokoch prvykrat priputavat :-O da sa to pipanie nejako bezbolestne vypnut?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  10:57

« Bez nadpisu

No nie, vitaj do rodiny! Ale nebol si to Ty, co si hovoril, ze si rodicia vybrali dajake to terennejsie auto? Asi si to uz mylim.
    Kupuju ho v KE?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.02.07  21:17

« Bez nadpisu

no tak sa mozem konecne aj ja vyjadrit seriozne k teme, preto ze vo stvrtok nam do rodiny pribudne C4. otec si mohol vybrat medzi OII combi a citronom, a vzhladom na nasu rodinnu averziu voci skodovke, zapricinenu nasou byvalou OI 1.8T ktora bola viac v servise ako doma, sa rozhodol v prospech francuza. uz vo stvrtok budem mudrejsi a rad sa s vami podelim o nase prve dojmy...
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.07  14:37

« C4 vs

No C4 se mi libia ale zadek nesedi, C4 Cupe to uz je supa to se me libi vic hafo podobny CRXe stare. Ford focus zas uz bude za chvilu oldskool ten nechcu
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.02.07  14:00

« Bez nadpisu

No ja som to mal podstatne zaujimavejsie, ja som presiel C5 - C4 - C4 Picasso - Oktavka - Megane - Scenic - Laguna - 407 - 307 - Focus - C-max. A nakoniec som sa vratil na naspat na zaciatok k C5.
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 16.02.07  13:56

« Re:

tv, Tafi: Ja sem dopad podobne od Reanultu, pres Kiu, Citroen a skoncil sem u Fordu >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.02.07  13:21

« Bez nadpisu

Hej, nora a brano su taky utiahnuty parik, neradi sa ukazuju na verejnosti, radsej doma v sukromi destiluju tu ropu na ktovieco a zo zvysnych penazi robia charitu, podporuju deticky v domovoch, chrania zvieratka apod. :-)
    Kurna, to musi byt vysokovedecka rozprava na hentom fore. Ale predpokladam, ze ista nie mala cast majitelov ML spada do podobnej socialno-edukacnej skupiny ako original (brano) a tak sa tam asi najdu. No oni asi neriesia take somarinky ako napr. ako funguje klima a tak, skor maju na starosti podstatnejsie veci z automobiloveho sveta, ako napr. aka farba psa sa najlepsie hodi k mojim potahom a kobercekom :-)
    Tafi, to si dobre preriesil od Citronu cez Kiu az ku Fordu a Oplu. Nieze si nakoniec kupis Caterpilar!
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.07  12:29

« Bez nadpisu

to tv: nepodcenuj noru. vyzna sa v autach, psoch a obleceni. vedomosti o mikro a makroekonomike ma vrodene. brano chodi na forum medved ml. vsetkym tam vysvetluje, ze jeho "nora" ide 300, jazdi sa nej lepsie ako na tej skutocnej a spotreba ho nes..re, lebo kedz chce, tak sebe kupi celu vrtnu plosinu v irane a ropovod dotiahne az do peresa, nech maju ti k..i z noveho casu zas o com pisac. ot rozprava ako som dobehol narkizu aj s jojkou naraz a kedy bude novy klip na mtv. >:D
    ale uz dost ;-)
    inac cee'd vs. c4 som tiez riesil pred casom. su tu na to min. tri seriozne fora :-)
    teraz sa dilema dostala do polohy astra 1.6 twinport (540t) vs focus 1.8 cdti (580t), ale nove forum asi zakladat nebudem ;-)
  • 00 Reagovat !

foto lorenzlubos

lorenzlubos 16.02.07  12:28

« C4 vs. Cee´d = Focus II.

No, mne sa viac paci 3-dverova C4-ka, ale 5-dverova mi nesedi. Kia sa mi zda taka obycajna, ale predpokladam, ze ma lepsiu cenu, za to co ponuka (len predpokladam!), takze ak by som sa riadil rozumom, tak asi Kiu. Pri tych autach by som sa riadil urcite rozumom, ani jedno ma neoslovilo. C4-ka vlastne hej, okrem zadku 5-dverovej verzie a okrem digi-rychlomeru a navyse v strede. Pristrojovka a volant sa mi pacia. Osobne by som pokukoval po Focuse, ale pri vsetkych troch po 1.6 diesel.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.02.07  12:05

« Bez nadpisu

tak teraz si z nas asi niekto robi srandu fuckt... a to som si myslel ze srandu si robime iba my...
    kia cReed... a dokonca 2x, to uz asi nebude preklep, vsak?... >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…