Kia CEE´D X Citroen C4

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.07  12:35

« Bez nadpisu

Naco to bolo? Ked si to necitil, tak potom Ti to bolo nanic :-). Ze sa to pokakalo, to by si musel blizsie povedat co. Treba tam menit raz za cas gule pruzenia tak ako na inych autach tlmice, no gule su lacnejsie a netreba kvoli nim nic rozoberat, cize v konecnom dosledku lacnejsie. Okrem toho sa moze pokakat cerpadlo a ostatna hydraulika, no to je mozne na vrakoviskach dostat za par korun. No a tiez raz za 10 az 15 rokov treba pomenit trubky.
    Ano, PSA auta dost trpeli na konektory a kable do cca konca 90-ych rokov. Odvtedy uz robia lepsie konektory, aj ked to stale nie je az taka velka slava. C4 Ti dufam bude sluzit dobre, uz sa robi nejaky ten rok a chybycky by mali byt vychytane. Popis blizsie aku "konfiguraciu" bude otec mat.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.07  01:05

« Bez nadpisu

na ten zlaty hladky 1.9 D som nepovedal ani jedno krive slovo, ten motor je fakt ako cesi vravia "drzak", dobra spotreba a neskutocna zivotnost. preco sa to BXko dvihlo po nastartovani a po vypnuti sadlo som nepochopil doteraz aky to malo vyznam, okrem toho aby sa to po urcitej dobe pos.ralo
    ale aj na xsare sa aj napriek absencii tohto technologickeho skvostu ser.ie vsetko ca sa s.rat moze. a to nerozpravam len tak z bludu ale zo skusenosti. ale aj napriek tomu nie som voci citroenu zaujaty, lebo viem ze je spusta ludi ako ty ktori su s citroenom spokojni a dufam ze moj otec bude jednym z nich...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.07  00:52

« Bez nadpisu

Je tu mensi, ale podstatny rozdiel medzi BX a Xsarou - ta prva ma a druha nema to speci pruzenie. Ten spominany 1.9 diesel bol jeden z najlepsich aky svojho casu bol k dispozicii.
    Nezabudni potom poreferovat o C4, som zvedavy.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  23:48

« Bez nadpisu

tv: a davaj si pozor aj na divoko cuvajucu grand vitaru, ked nechces mat medzi ocami rezervu >:D
    inac som straaaaaaasne zvedavy na ten francuzsky zazrak >:D mal som tu cest s citronom BX nabehat asi 50 tkm, bol to hladky 1.9 D, ked ho stryko doniesol zo svajciarska, malo to nieco vyse 100.tkm, a slapalo to krasne ako hodinky, jazda s tym podvozkom bola superpohodlna, sadal som si do toho este radsej ako do octavky, ale potom sa zacalo vsetko *, najma ten podvozok, a vtedy je uz to auto zrele do srotu... potom stryko zdedil po svokrovi xsaru, tiez 1.9 D, cize v podstate to iste ako to BXko, ta xsara jazdi dodnes ale uz ma diferak zo srotoviska a pod... prevodovka uz dosluhuje, a od centralu po repraky na nej nejde nic... cize sorry ale ja so strykom sme oca od fr. auta dost odhovarali, no ale druha moznost bola skodovka co tiez asi nie je velmi velka vyhra najma ked mas na nu alergiu...
    na to suzuki g. vitaru som rodicov nahovoril ja, mam totiz 2 motorky zn. suzuki, jedna je skoro nova, ale druha je model suzuki GS 450, je garazovana na chate na ruzine, je stara 18 rokov, a na zimu ani nevyberam baterku, na jar pridem, a ona chyti na prvy sup... po tom co stoji 4 mesiace v minusovych mrazoch, a nerobim s nou nic iba lejem benzin, vsetko je povodne... kua niet nad japonske stroje, to mi nikto nevyhovori... :!:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  21:05

« Re: Creed vs C4

A do jaké chceš jít barvy?
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.07  20:51

« Creed vs C4

Tak dneska sem to byl ?eknout na prodejnách o corse ani nemluve nakupni tasticky cela lagricove umelohmotna az nejmin penez ale na nu az moc. Kia supr vypada fakt moc pekne, ale design C4 coupe je lapsi + vybava C4 je malicko lepsi pri srovnaní cen okolo 370000 to asi vychází + leasing. Jeste se uvidí, ale zatím asi c4.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  20:17

« Bez nadpisu

Aha, takze ak oddnes zbadam divoko cuvajucu C4-ku, je to keskov otec a kesk musi byt na sedadle spolujazdca. Budem skusat vyhnut sa vam :-)
  • 00 Reagovat !

foto lorenzlubos

lorenzlubos 17.02.07  19:56

« Bez nadpisu

Lenze, ked sa clovek pri cuvani aj vystrci spoza opierky....Mal by proste cuvat len "na spataky". Potom je to bezpecne. Teda, ono by mal cuvat este aj len rovno. A mame to. Kam sa hrabu bezpectnostne pasy. Ide to aj bez nich, no nie?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  19:51

« Bez nadpisu

dobry napad, dufam ze ma C4 dlhu spiatocku...
  • 00 Reagovat !

foto lorenzlubos

lorenzlubos 17.02.07  19:08

« Bez nadpisu

Mal by som riesenie :idea: Cuvat :!: Opierka hlavy asi podrzi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  16:23

« Re:

To je bohužel jistý už p?i nárazu ve t?icítce. :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  15:47

« Bez nadpisu

tak to netreba jazdit tak, aby hrozilo ze ta budu zoskrabavat z celneho skla...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  15:45

« Re:

Mn? by zas vadilo, když by m? museli z p?edního skla seškrabávat ?ákou st?rkou. Asi by to bolelo. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  15:40

« Bez nadpisu

to nema s pasmi nic spolocne >:D v USA za to takmer zatvaraju a tiez som sa nepriputaval, proste mi to vadi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  15:31

« Re:

No tak to se nedivím, že seš bez ?idi?áku. :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  15:21

« Bez nadpisu

no ved vravel ze uz sa zacne... to viem ze staci tam dat spolujazdcov pas, alebo vodicov poza sedadlo, ale chcel som vediet ako sa da ta signalizacia nezapnuteho pasu vyradit z cinnosti...
    ale je to jedno, nech sa zacne stary priputavat konecne, a mozno aj ja sa raz zacnem... :*)
  • « 00 Reagovat !

foto lorenzlubos

lorenzlubos 17.02.07  15:12

« Re:

Tak nech si zapne spolujazdcov pas do uchytu vodicovho a bude moct byt nadalej kludny, lebo pipat to uz nebude, a ak nabura, neskonci s modrinami, lebo airbag mu odstreli hlavu. Takze klud.
    PS: Vy nemate hrozu z toho, ze 35 rokov sa nepriputava?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  14:48

« Bez nadpisu

ale hej, maju grand vitaru, ocovi len menia ojazdene firemne za nove, a dali mu na vyber medzi octavkou a C4... straaasne som na to zvedavy...
    otec ma hlavne hrozu z toho ze sa bude musiet musiet po 35 rokoch prvykrat priputavat :-O da sa to pipanie nejako bezbolestne vypnut?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.07  10:57

« Bez nadpisu

No nie, vitaj do rodiny! Ale nebol si to Ty, co si hovoril, ze si rodicia vybrali dajake to terennejsie auto? Asi si to uz mylim.
    Kupuju ho v KE?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.02.07  21:17

« Bez nadpisu

no tak sa mozem konecne aj ja vyjadrit seriozne k teme, preto ze vo stvrtok nam do rodiny pribudne C4. otec si mohol vybrat medzi OII combi a citronom, a vzhladom na nasu rodinnu averziu voci skodovke, zapricinenu nasou byvalou OI 1.8T ktora bola viac v servise ako doma, sa rozhodol v prospech francuza. uz vo stvrtok budem mudrejsi a rad sa s vami podelim o nase prve dojmy...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…