Skoda Octavia 1.6 74KW

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• 00 Reagovat !

foto Tailor

Tailor 12.02.07  09:24

« Skoda Octavia 1.6 74KW

darkknight-: Mel jsem uplne stejne auto (model 2000) koupeno 24.12.1999
    ve zhruba stejne vybave navic EDS, airbagy, tazne zarizeni, .. ale bez klimatizace. Tato nabidka je predrazena z techto duvodu:
    1. 90 000 km znamena vymenu rozvodu.
    2. u mne to znamenalo taky vymenu kotoucu v prednich brzdach.
    3. chtelo by zjistit, zda je v tomto modelu snytovana prevodovka
    u mne vymena prevodovky z duvodu uvolneni nytu (45000 Kc)
    4. potencialni problemy s elektrickym stahovanim oken (opet vyrobni vada u
    mne 4 x 2000 Kc)
    Bez ohledu na vycet poruch, ktere se mohou nebo nemuseji stat, bych videl cenu maximalne do 120 000, pri vybornem technickem stavu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  09:07

« Re: Re: Re: Skoda Octavia 1.6 74KW

Mrkni se na net kolik se pohybuje cena, tam si trochu uděláš obrázek. Jinak výbavu má podle mě slušnou.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.07  08:59

« Re: Re: Skoda Octavia 1.6 74KW

jako ja bych ji chtel, moc se mi libi Octavia.. ale jestli se to vyplati ci ne za tuhle cenu
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  08:56

« Re: Skoda Octavia 1.6 74KW

To přece víš nejlíp sám jestli to cheš nebo nebo. Tady se maximálně dozvíš , že je Škoda předražená a za ta prachy dostaneš v podstatě cokoliv jinýho.
    Jestli se ti to auto líbí, máš na něj a je v dobrým stavu tak ho ber.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.07  08:22

« Skoda Octavia 1.6 74KW

Zdar lidi potreboval bych poradit. Ted mi nabidl znameji co vozi kary z DE ze by mi dovezl Skoda Octavia 1.6 74KW, v provozu od 12/2001, ma to ABS, ASR, Clima, vyhrivany zrcatka a sedacky, palubni pocitac, ALU kola... ma najeto 90k KM.
    Rikal ze by stala s prihlasenim atd asi 185 000 Kc, mam to vzit?
    Jinak foto je zde:

nahraj.cz/down/359656933/7b31_27.JPG.htm… /> nahraj.cz/down/687887317/d15a_27.JPG.htm… /> nahraj.cz/down/894691030/e016_27.JPG.htm… />

Dik za radu:)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…