Rodinné auto do cca 500000,-

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.07  13:39

« Re:

tak zkus mazdu 3. podvozek ma stejne dobry jako focus (maji temer stejny podvozek diky spolupraci fordu a mazdy) a interier vypada znacne lepe. kvalita bude taky nekde jinde...
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.07  08:13

« Bez nadpisu

Focus bude mít rozhodn? lepší jízdní vlastnosti než Octávia(p?íšern? dlouhé p?evisy).Octávia má jen v?tší kufr,ale jinak vnit?ním prostorem je to tak shruba nastejno.Zaleží na Tob?,Octávii bych vážn? nebral....
    PS:Nevlastním v?z zna?ky Ford ani Škoda....
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.07  20:42

« focus

Focus je dobrý...Dobrá je taky Corolla WG, ale ta se p?estává vyráb?t
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.07  20:42

« Bez nadpisu

Focus je dobrý...Dobrá je taky Corolla WG, ale ta se p?estává vyráb?t
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.07  19:40

« Bez nadpisu

Popravd? m? Focus svým interiérem moc nezaujal, p?ijde mi dost strohý a trošku "laciný", na druhou stranu v??ím, že Focus bude mít velice dobré jízdní vlastnosti.
  • 00 Reagovat !

foto lorenzlubos

lorenzlubos 17.02.07  14:30

« Bez nadpisu

Ja by som to videl takto: Su dva typy rad, ktore tu dostanes. Jedny preferuju Focus Combi, iny svoju oblubenu znacku a na druhe miesto davaju Focus Combi. Nieco objektivne pozitivne na tom aute asi bude, hm?
  • « 00 Reagovat !

foto Giorgio

Giorgio 17.02.07  12:22

« Re:

Pokud je stilo MW definitivn? ze hry, tak bych volil focus II v kombíku.
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.07  11:39

« Bez nadpisu

Základ je 1.8i a cena okolo 450.000,- Ješt? jsem ho nevid?l, pot?ebuji se na n?j kouknout v reálu, ale p?ipadá mi, že vnit?ek je dost strohý.
  • 00 Reagovat !

foto lorenzlubos

lorenzlubos 17.02.07  08:15

« Bez nadpisu

Skusenosti nemam, ale oproti tym combikom ma maly priestor (v zakladnom usporiadani), v jazdnych vlastnostiach malicko zaostava, mne sa nepaci (uznavam, nie je to argument). Ale, vsetko zavisi od cien, zvladne asi aj horsiu cestu, nie je ich vela, cakaj vyssiu spotrebu. Ale asi aj cenu, ved v zaklade je tusim 1.8, nie?
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.07  00:37

« Bez nadpisu

Také jsem přemýšlel o Dodge Caliber. Nemáte s ním někdo zkušenosti?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  22:20

« Bez nadpisu

No sel bych taky do ty oktavky, ovsem kdybys nepotreboval az tak velky auto tak bych jednoznacne sahnul po civicu..
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.07  21:45

« Re:

Jarek007: Dle mych zkusenosti Focus. Vic mi vyhovuje, ale je to na Tobe. Projed se v obou a pak se rozhodni. Porovnavam Focus a Octavii. S Astrou zkusenost nemam
  • 00 Reagovat !

foto lorenzlubos

lorenzlubos 11.02.07  21:36

« Bez nadpisu

Octavia alebo Focus. Zavisi od cien.
    Astru len ak malulinky diesel. Ten tym dvom chyba. Focus ma 1.6, Octavka 1.9.
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.07  12:03

« Bez nadpisu

hlobilp: Ano, Stilo bylo také jednou z variant, ale jeho design mi zcela nesedí.
    Zajímalo by mě, jak byste volili vy mezi Octavii x Astrou x Focusem
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.07  11:58

« Re:

Jarek007: sice predrazena, ale podle Tveho psani si ji stejne asi koupis :-) Co Fiat Stilo MW....
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.07  10:54

« Bez nadpisu

Lorenz: Díky za návrhy, ale ty vozy jsou spíše "méně sportovnejšího" vzezření. I když chci rodinný vůz, tak bych raději něco na způsob Octavie. Škoda, že je tak předražená.
  • 00 Reagovat !

foto lorenzlubos

lorenzlubos 11.02.07  09:51

« Bez nadpisu

Pri Roomstri sa do 500000 zmesti hociaky motor alebo hociaka vybava. Pravda nie aj motor aj vybava, ale asi necakas za 500000 top vybavu a top motor. Roomster by som odporucal aj pri 4-clennej rodine, ale pri 3+pes niet o com rozmyslat.
    Nasledujuce ceny nemam nabiflene, takze mozno strelim, ale este:
    Ford Tourneo Connect SWB
    Nissan Note
    Opel Meriva
    Opel Combo Tour
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  09:18

« Bez nadpisu

Já bych to shrnul, že byto mělo být nejspíš kombi, protože se do něj nakládají věci lépe než do hatchbacku a převezeš i vyšší věci. Nebrat sedan. Kombi také kvůli hafanovi (pokud to není nějaká malá rasa, ale předpokládám, že když velký auto, tak to bude min. zlatý retrívr >:D ).
    1. Vzal bych klidně i novou Octavii Tour - do 500 000 krásně vejdeš a ještě plno výbavy tam narveš. Nebo koupit skladový vůz, bude levnější, ale na své požadavky výbavy zapomeň.
    2. Záleží, jak na to spěcháš. Rozhodně se vyplatí u škody koupit akční modely, protože jinak je škoda drahá.
    3. koukni sem [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto mozgog

mozgog 11.02.07  02:28

« Bez nadpisu

Nová Honda Civic sedan 1.8, autom. klima, vše elektro za cca 524.000, anebo Toyota Corolla verso base 1.6, manuál. klima, se slevou mírně přes 500.000, anebo Subaru Outback 2.5, rok výroby 11/2004 Švýcarsko za 465.000,-. Jiné než japonské auto bych si nekoupil (možná ještě audi nebo forda).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  01:34

« Re:

Ne to si rozhodně nemyslím. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…