Jaký autoalarm?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
-
-
Giorgio 08.02.2007 18:30
« Re:
Mi to dělal známý, takže jsem to měl jen za cenu materiálu a ten ještě se slevou, takže bohužel nevím, kolik by to stálo normálně.
Ale teď si jiný známý pořídil Hyundai Lantra, dával do něj alarm Portman za cca 1 400 + 550 servo centrálu do LP dveří, které tam od výroby není. Za práci nechal normálně u dealera 2 500 Kč, trvalo to 6 hodin. Ta práce bude podle mě +/- nastejno, on tam nechtěl výstupy na okna, čili to se možná o to protáhne a prodraží na práci a materiálu.
Pokud máš nějakého známého mechanika, který by Ti to namontoval, tak se do těch pěti vlezeš, když si tu sadu objednáš přes net. Pokud jsi velký kutil, možná to zmákneš i sám, ale já už bych do toho nešel. Vloni jsem si do škodovky dával dálkový centrál, je to docela drbačka, ti profíci na to mají grif.
-
-
"-- skrytý --" 09.02.2007 22:49
co takhle originál?
Možná by se vyplatilo investovat do originál Seat. Je jasné že za to zaplatíš víc, ale předejdeš tím zbytečným komplikacím. Nedávno byla na fóru diskuze o tom jak se v oktávce pere neoriginální alarm s originálním centrálem. Navíc u originálu jdou ty dojezdy oken nastavit určitě. Ty dojezdy jsou opravdu skvělá věc a dá se s tím i machrovat před šéfem >:D
Díky za vaše typy a rady.