novinka 2,0 TDI opet "Houkani" po vymene turba
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
- novinka 2,0 TDI opet "Houkani" po vymene turba 06.02.2007 11:26
- Bez nadpisu 06.02.2007 11:44
- Bez nadpisu 06.02.2007 12:37
- vazne tu nema nikdo auto s 2,0 TDI? :) 08.02.2007 09:17
- Bez nadpisu 08.02.2007 12:47
- Bez nadpisu 08.02.2007 13:06
- Bez nadpisu 08.02.2007 14:25 Ted
- Bez nadpisu 08.02.2007 22:48 zhrado
- Bez nadpisu 08.02.2007 23:46
- Bez nadpisu 09.02.2007 11:57 Ted
- Huuuuu..... 11.02.2007 18:43
- aby bylo jasno... 14.02.2007 17:51
- Bez nadpisu 14.02.2007 22:52 Ted
- servis 16.02.2007 15:04
- Bez nadpisu 17.02.2007 20:28 Ted
- Bez nadpisu 21.02.2007 11:35
- Bez nadpisu 21.02.2007 11:56 Ted
- Bez nadpisu 21.02.2007 12:00
- Bez nadpisu 21.02.2007 18:57
- Bez nadpisu 28.02.2007 08:37
- diky 06.03.2007 13:54
-
-
"-- skrytý --" 06.02.2007 12:08
« Re: Zajizdeni dieseloveho motoru Seat Leon 2,0 TDi
Zajíždět nijak nemusíš, moderní motory není třeba nijak zvlášť zajíždět, klidně můžeš krátkodobě až do max. otáček, pouze, a ono to již ani v běžném provozu moc nejde, to netočit zbytečně mnoho a dlouho v max. výkonu. Disel obecně nemá rád velké namáhání studeného motoru a po větší zátěži t.j. delší jízdě na plný výkon nechat jak již správně uvedl kolega nechat 2 - 3 minuty zchladit buď volnoběhem nebo běžnou pomalou jízdou turbo. To houkání co slyšíš je s největší pravděpodobností turbo, to je normální. Je však zajímavé že u starších konstrukcí slyšet nebylo. Dnes jsou turba slyšet i u jinak vysoce kvalitních vozů jako třeba Mercedes. Hlučnost motoru nijak neklesne naopak s proběhem km bude stoupat. Jedná se však řádově o statisíce km. Holt WV PD je velmi hlučný, je to jeden z důvodů, mimo ekologie, proč s ním Němci končí a přechází na perspektivnější CR.
-
-
-
-
"-- skrytý --" 08.02.2007 11:51
« Re: vazne tu nema nikdo auto s 2,0 TDI? :)
Lehké hvízdání nebo hučení turba je normální a je pravděopodobně způsobeno napálením karbonu na lopatkách a tím porušení jejich hladkosti a to hučení či pískání je vlastně aerodynamický hluk plynů ať již na straně turbíny nebo kompresoru. U F.Stilo JTD do cca 25 000 bylo turbo neslyšné / KKK/ pak mi ale praskla spona na hadici sání a sesmeknutí hadice a než jsem dojel cestu bylo pískání zde. Po zevrubné kontrole v servisu bylo zjištěno, že vlivem nečištěného vzduchu, tedy silničního prachu z letní silnice došlo k mikroskopickému posekání lopatek a tím je hluk způsoben. Jezdím s tím dodnes auto má cca 65 000 km a je naprosto v pořádku, pouze to za studena více za teple méně lehce houká. Jediná možnost jak se toho zbavit ale to nedoporučuji i když jsem to na vlastní oči jednoho zoufalce na Golfu viděl dělat, je turbo rozebrat a celé jej vymýt, vyleštit, případně leštící pastou zaleštit lopatky a opět sesadit. Nemohu však doporučit takové šílenství, protože je to drahá část motoru a 150 000 - 200 000 otáček je dost náročných při těch teplotách které tam jsou. Turba jsiou slyšet po nějakém čase i na dost drahých autech a nikdo se s tím netrápí. -
« Re: vazne tu nema nikdo auto s 2,0 TDI? :)
s 2.0 TDi motorem v passatu ted jezdim, turbinka piska a ja myslim ze to k tomu patri, do interieru mi to vsak nepronika. Piskala mi i turbina u 1,8T ale nebylo to tolik vyrazne. Vubec bych to neresil, turbo proste hvizda, v servisu te mozna budou mit za extra "pintlich" cloveka. Treba ja ten hvzdavy zvuk mam rad..-
« Re: Re: vazne tu nema nikdo auto s 2,0 TDI? :)
Kdyby to "piskalo" tak to neresim, ale je to spis "houkani", ktere pronika velmi do interieru vozu. Znam, jak piska turbinka u oktavky 1,9TDi, ale tohle zni uplne jinak, proto me to zarazilo. Diky moc za odpovedi.-
« Re: Re: Re: vazne tu nema nikdo auto s 2,0 TDI? :)
Ten samy motor v Passatu jezdim cca 3 mesice, 9tisKm, zadne houkani neslysim, jen pri urcitych otackach je slyset jemne piskani turba. Tento motor je v passatu, na rozdil od jinych aut, velmi dobre odhlucnen. :D-
« Re: Re: Re: Re: vazne tu nema nikdo auto s 2,0 TDI? :)
Vazeni panove, po provedene vymene turba a najeti cca 500 km houka znovu. Jsem na mrtvici. Az si rikam, jestli mi nehouka v hlave. :-( Nicmene jsem zacal hledat na netu a nasel jsem na nemeckych strankach - tento problem resi vice uzivatelu. Pry to zpusobuje "Abgasrückführungsrohres", je tam i fotka toho dilu - [odkaz] - muzete se podivat a rict mi, co je to za dil v cestine? Diky
-
-
-
-
-
-
Ted 08.02.2007 14:25
Bez nadpisu
z houkani bych byl nervozni... ja v bmw slysim poze piskani a to pouze pri spustenem okne. houkani jsem neslysel nikdy a u noveho auta bych se tim rozhodne zabyval dokud je cas... zajel bych nekam, kde turba delaj, protoze ve znackovym ti to tam budou chtit nechat dokud se to po zaruce nevysype -
Bez nadpisu
Mam toho isteho Leona 2.0 TDI a Turbo naozaj jemne huka/fuka tazko to opisat ... je to v poriadku, je to aerodynamicky hluk. Mne sa to celkom paci ten zvuk, hlavne ked stojim vonku a okolo mna zrychluje niekto s 2.0 TDI :)
Motor je trocha hlucny kym je studeny, ale potom je vnutri relativne ticho a ked mam zapnute radio tak motor ani nepocut. Mam uz asi 25tis. km a zatial max. spokojnost ... akurat som stihol zodrat v lete Pirelli P7 17", uz sa tesim ked prejdu mrazy a idem kupovat nove ... tie iste :-D-
« Re:
Ahoj, konecne ma nekdo stejne auto. Je to presne jak rikas, jen mi to pripada az trochu moc hlucne. Tak nevim, zajedu s tim do servisu a zeptam se jich na to, ale predpokladam, ze mi reknou, ze je to normalni. A co jinak tedy spokojenost? Co spotreba? Motor mas uz asi zajety, kleslo to nejak vyrazne proti zacatku?
Jinak vsem dekuji za reakce
-
-
Huuuuu.....
Mam stejny problem (Oct. 2.0 tdi, 50000km). Byl jsem s tim v servise(2x), ale ani jednou mi zavadu(?) neodstranili... Je to zvlastni, tak do 2-3000 km to nedelalo(urcite). Neni to klasicky hviiiiiiizdavy zvuk turba, opravdu je to jakoby spis houkani, zvuk nizsi frekvence. Dela to hlavne pri studenem motoru pri nizkych otackach a mirnem zrychovani. Ze zahr. mot. to jiz neni tak vyrazne(ale nezmizi to). Lezlo mi to na nervy, ted se s tim smiril. Co mi zbylo... Jinak,az na zvuky, je 2.0tdi vybornej motor ;-) -
aby bylo jasno...
V Turbo-motorech, ať už dieselech nebo benzínových se na omezení efektu tzv. turbo díry užívá blow-off ventil, který umožňuje turbu neztrácet otáčky, když je škrtící klapka zavřená (při řazení), při akceleraci nebo při nízkých obrátkách tím, že při určitém tlaku se otevře a přebytečný vzduch vypustí ven a protože tyhle ventily mají malý průřez, vzduch cez ně jede rychle (už při 1/10 rychlosti zvuku vznikají pískání a šelesty) a proto se ozývá nějaký zvuk, kterého výška i intenzita závisí od konstrukce blow-off ventílku a od systémového tlaku v sání(samozřejmě za turbem:-), který je zčásti určen i blow-off ventilem. -
Ted 14.02.2007 22:52
Bez nadpisu
no zvuk blow off ventilu nema s houkanim nic spolecnyho... navic u vetsiny aut je vzduch z nej veden zpet do sani pred turbo, takze o zvuku by rec byt nemela. navic neodpovida situace... blow off upusti, kdyz po roztoceni turba ktere tlaci vzduch do motoru (napr vlivem poklesu otacek pri razeni) neni schopen motor ten vzduch pojmout. coz pri pomalych otackach a pomalem zrychlovani neni ten pripad. navic je to vzdy chvolkova zalezitost, neb turbo se prece jen zpomali a neni pohaneno spalinami... -
Ted 17.02.2007 20:28
Bez nadpisu
drzim palce, nenech se odbit. rekni, ze jsi s tim byl v diesel servisu a rekli ti ze mas nemocny turbo ;)
budou se snazit to hrat do autu a nedej na reci, ze se to zlepsi po x tisicich km... to je standardni odpoved -
"-- skrytý --" 21.02.2007 12:00
Bez nadpisu
Ahoj, mám alteu s tím stejným motorem, zmíněný problém jsem neměl, ale měnil jsem hned po záruce váhu vzduchu, v 56 tis. km. Jak k tobě přistupovali v záruce? já byl mile překvapen, přestože mi to přestalo táhnout asi měsíc po záruce, zaplatil jsem jen 500 Kč jako spoluúčast a zbytek ceny za váhu mi neúčtovali. Byl to autorizovaný servis, perfektní spolupráce, žádný problém. To samé platí s Audi, tam taky není problém se zárukou či reklamací, ale co jsem si zažil s VW..to jsem prostě nepochopil, přesto, že je to koncern, raději nee..bavím se o pražském prodejci VW...jinak Altea jezdí super, mám najeto 71 tis. km, pouze výměna váhy, jinak vše ok. Měl jsem strach z plastů na přístrojovce, ale nic nevrže, tak doufám, že to tak bude i nadále. Tak držím palec a spoustu rychlých kilometrů.-
« Re:
Pristup me mile prekvapil. Clovek tam jde s tim, ze se mu budou snazit presvedcit o tom, ze to je normalni a hlavne aby nemuseli nic v zaruce opravovat. Na druhou stranu - oni maj prece kseft a vyrobce jim to zaplati tak by byli sami proti sobe.
Ja jsem krome turba jeste reklamoval cvakani ve ventilaci. Predstavte si, ze tam nasli nekde zapadlej kus propisky. Museli kvuli tomu rozebrat pristrojovou desku. Asi to tam spadlo nekomu jeste v tovarne ve Spanelsku. :)
-
-
"-- skrytý --" 21.02.2007 18:57
Bez nadpisu
Tak to je dobrý ten kousek propisky :-) jinak co se týče spotřeby - ze začátku potěšení, zkoušení atd..takže nebyl problém kolem 7-8 i víc, pak již trochu zklidnění..tak kolem 10tis.km, takže když jedu předpisově, tak jezdím kolem 5,6l, když dálnice s 90%, jezdím s tempomatem, spotřeba 5,9-6,1l, když bez, tak přes 6,5l se nedostanu, když dálnice SRN, jízda s průměrem 130km, tak přes 7l se nedostanu ani náhodou.Mám na tom 17" kola, komplet seat sport packet, sportovní podvozek seat, takže jsem maximálně spokojený, super to sedí na silnici, není to tvrdé, spotřeba dobrá, jezdím 80% dálnici. Když jsem kupoval Alteu, Leon ještě nebyl, je moc pěkný, kombinace černo-červený interiér je nádherná.Přemýšlel jsem o kolech 18", ale mám trochu obavy, jaká bude jída přes město po kostkách.. -
-
« Re:
Ahoj, reklamace probehla, vymenili turbo, houkani sice uplne nezmizelo, ale vyrazne se snizila jeho hladina. Houkne si to jen v nizkejch otackach tak okolo 1700 a pak to hned zmizi. Tak doufam, ze to zustane na techto "houkacich" parametrech uz naporad :-) Asi to k tomu motoru proste patri. Co ty? Kdy vyrazis do servisu?
-
Michal