TOYOTA Land Cruiser 120 /127 KW model 2006
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
kolmar 10.04.10 17:41
« Re: LC120 spotřeba
Skus sa spytat v Toyote, byvala TTE (toyota tem europe) dnes tusim Toyota motorsport ma na terajsie motory chip na 200 k. Urcite budu drahi, no ak narazis na ochotneho tak musia poradit. Pripadne vraj nie zla firma je ABC tuning, no aky su spolahlivy a ake zaruky davaju na svoju pracu neviem poradit. -
"-- skrytý --" 26.03.10 10:16
« LC120 spotřeba
Zdravím, mám 3,0 d-4d 120 kw v automatu a všude čtu, že spotřeba je kolem 10l. Mě to však baští tak 12l. Měnil jsem vstřiky, ale spotřeba šla dolů jen o půl litru. Máte někdo zkušenost s čipem? Jediná možnost je prý nějakej powerbox před řídící jednotku. Ale mám strach koupit něco na netu, aby to neničilo motor. Pokud má někdo vyzkoušenej od nějakého výrobce, tak mi prosím dejte vědět. -
"-- skrytý --" 23.02.10 09:39
« Pneumatiky - letní pro landcruiser jake?
Ahoj, potřeboval bych vybrat nové letní pneumatiky pro
LC 120 - rozměr 265/65 R17 nosnost 112
Máte někdo zkušenosti s dunlop AT3, Goodyear Wrangler AT/SA nebo Bridgestone Dueler H/T 840?
Zajima me jak to brzdí, sedí a hluk a taky jak vydrží.
diky
radomir -
oIoo 30.10.08 19:51
« Re: Kdy se obvykle mění brzdy(desky a kotouče), tlumiče u LC120 ??
to ti nikdo neřekne, strašně to záleží na stylu jízdy, vem to při koupi do servisu na malou prohlídku, dělá se to tak že se změří tloušťka kotouče a zjistí se procento opotřebení, pokud to při brždění pulsuje vesměs hned, repase snižuje tu tloušťku, destičky stačí pohledem jak jsou tlustý, tlumiče teoreticky tak ve 120ti 150ti tkm, zase záleží kde to jezdilo, pokud z nich něco mokvá, tak hned. -
"-- skrytý --" 24.05.08 16:34
« Nový Land Cruiser 120 Prado
Zdary pánové. Otázečka se týká pro Všechny a hlavně pro redaktory. Nevíte někdo něco o tom kdy vyjde inovovaný nebo nový Toyota Land Cruiser 120 Prado? Dost se o tom mluvilo. Neví někdo nějaké informace? Popř www stránky s nějakými fotkami jak by asi mohl vypadat vč. výbav atd.???