Ojetá auta do 200000Kč...

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta

• 00 Reagovat !

foto

27.01.2007  23:19

Ojetá auta do 200000K?...

Hoj,scháním n?jaké auto(VW,Seat,Škoda)v této cenovej relaci...!,aby tam,ale byla aspo? nejaká slušná výbava..Co jsem se r?zn? ?etl a hledal,tak m? zaujal Seat Leon 1.9Tdi/81kw..!co vy na to?!.Dík
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.2007  23:40

« Re: Ojetá auta do 200000Kč...

do 200 000 sezenes v podstate jakykoliv model techto automobilek jen s ruznym starim a najezdem...tvuj dotaz je tak abstraktni ze ti muze rict dvacet lidi a kazdy nejake uplne jine auto ;-)
      • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.2007  23:51

« Re: Re: Ojetá auta do 200000Kč...

A hlavně se tu ten dotaz od Tomasona objevuje snad už po třetí :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  09:21

Bez nadpisu

jednoznacne octavii I 1,9 TDI 81kW ne snad proto ze jednu takovou mam >:D ale protoze je to nejlepsi auto pomerem cena/vykon
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  10:02

Bez nadpisu

kupi: si nevidis na nos? octavia ze ma nejlepsi pomer cena vykon?
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  10:34

« Re:

Rene Valnoha: jasně že má, ale jen pro prodávajícího. >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  10:35

Bez nadpisu

:lol:
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  10:44

« Re:

Ale pánové. >:D Vím, že Vás koncern tlačí v žaludku, ale proč ty jízlivý řeči.
      Já bych ten poměr spíš viděl ve prospěch Seatu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  10:54

Bez nadpisu

jestli to mermomoci musi byt jedno z tech trech tak ja asi taky.
    ale porad sikladu otazku proc kupovat predrazene auto ktere je srovnatelne ne-li horsi nez nektera konkurence a jeste ke vsemu se krade jak na bezicim pase.
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  10:57

« Re:

No Rene vhledem k tomu, že máš bavoráka , tak nechápu Tvoje rozhořčení nad předražeností koncernových vozů. I když BMW neupírám výbornou kvalitu tak je v jeho ceně hodně velký příplatek za image.
      • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  10:59

« Re: Re:

ano u BMW je priplatek za znacku...ale cim ospravedlni ten priplatek koncern? >:D
        • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  11:01

« Re: Re: Re:

No oproti Daewu to je příplatek za kvalitu >:D ;-) A značku v podstatě taky.
          • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  11:09

« Re: Re: Re: Re:

martinV: to nepopiratelne ale kdo tu mluvi o Daewoo ze ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  11:18

Bez nadpisu

Ultiman: lidskou blbosti!! pac koncern i kdyby vyrabel auta s kolama na strese tak to lidi budou kupovat jak mandirinky za komance
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  11:24

« Re:

Rene Valnoha: to si tez myslim a v zasade proti tomu nic nemam: kdyz je chteji at si je kupuji...ale trosku me toci kdyz nekdo rekne ze jsou cena/vykon to nejlepsi co se da koupit...a pokud to nekdo potrebuje slyset konkretne tak napr. Toyota nebo Honda se mi zdaji byt lepsi volbou ;-)
      • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  11:28

martinV: a co se tyce toho Daewoo v mem podpisu...tak to je soukr. auto ktere plni ulohu nakupni tasky(ikdyz dost velke tasky >:D ) na nakupy zeny...mnohem casteji by jsi me potkal v autech meho zamestnavatele a to samozrejme nejsou Daewoo...ikdyz nepopiram ze jsou opet znacek ktere moc nemusim(francouzi) :-( ale rikali jsme si ze je lepsi mit alespon nejake...ikdyz horsi...auto doma protoze o to sluzebni muzes ze dne na den prijit ze :D
        • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  11:34

to Ultiman: Já proti Nubiře nic nemám. Taky jsem po ní před lety pokukoval, ale pak jsem koupil Lantru. (taky nemám moc rád francouze)
          • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  11:39

U Hyundaie sem se taky dival...dokonce uz to chvili vypadalo ze bude doma Accent ale pak sem narazil na ni...nejaka zenska ji chtela jako v podstate novou akorat trosku tuklou prodat...a to za smesne penize...tak sme to do tydne uzavreli ikdyz sme ji vlastne zas az tolik nepotrebovali...no a ted uz tu par let stoji a ikdyz je tak meka ze se v hodne rychlem prujezdu zatackou na sebemensim hrbolu rozhoupe jako lod nemam ji moc co vytykat :)
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  11:24

« Re:

Docela by mě Rene zajímalo podle čeho tak soudíš. Tvoje problémy s Mondeem už znám, ale s koncernovými vozy ještě ne. Co jsi měl za špatný kus od VW? :(
      to Ultiman: No jo když to je těžký, někdo prostě nemá Japonce rád. Já bych se jim třeba vůbec nebránil. Ani Korejcům. Ale nadávat, že je někdo blbec když koupí koncernový auto? No nevím.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  11:35

Bez nadpisu

co se tyce nakupu noveho auta, tak jsem to nikdy nikomu nevycital a vycitat nebudu. a uz vubec ne mu nadavat. ale co se tyce nakupu ojetiny tak tady porad cekam na vysvetleni proc to ty lidi kupujou. kdyz je to drahy jak prase? u nekterejch japoncu francouzu nebo napr opelu ta cena pada mnohem rychleji i kdyz jsou to v mnoha pripadech auta kvalitnejsi. o tohle se mi jedna.
    jinak koncern jsem nikdy nemel a mit nebudu pac od jisty doby kupuju zasdne auta ojety.
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  11:41

« Re:

Souhlasil bych určitě u těch Japonců. U francouzů (možná s výjmkou Citróna XM a P406) určitě ne.
      • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  11:48

proc to lidi kupujou je mi taky trosku zahadou...mozna kvuli klamne iluzi ze jsou to jedine znacky ktere maji dostatecnou sit servisu a ma je skoro kazdy...no a pak jsem od znameho slysel ze si Ochcavku koupil kvuli pocitu ze kdyz jich na ulici jezdi tolik ze se citi nejak "lip" a kdyby si koupil neco mene casteho bude si pripadat "sam"...nevim uplne sem to nepochopil mozna mi to jednou nekdo vysvetli trosku srozumitelneji >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  11:48

Bez nadpisu

asi tak nejak. ja francouze nemusim taky, ale podle me je dost opomijenej ten opel. ja mel B vectru 00 rok v plny vybave a vysla tenkrat na krasny penize v D. za ty samy jsem tam nevidel 1,4 IV golfa. ta vectra byla 1,8 16v
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  11:53

Bez nadpisu

taky bych rad aby mi tuto pro me neznamou nekdo objasnil
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  12:06

« Re:

No to taky nechápu. Ale taky třeba nechápu proč si někdo koupí ojetý auto např. za 500 tis. když za to může mít úplně nový. Sice ne tak dobrý, ale plně dostačují pro běžný provoz.
      Jinak si osobně myslím že u Francouzů, Italů i Opla klesá cena mnohem víc zejména kvůli špatné pověsti. Neříkám, jestli oprávněně nebo neoprávně, ale není zrovna lichotivá.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  12:12

Bez nadpisu

ja napriklad daval za moje ojete bmw 450tkc. a fakt si nedokazu predstavit co jineho (noveho) bych za to mel. v aute travim dost casu tudiz od toho neco ocekavam ne jen se prepravit do bodu B.
    to jen na vysvetlenou na otazku drahe ojete vozy
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  12:18

« Re:

koupi dobre ojetiny bych nemusel ospravedlnovat dlouho...v konkretnim pripade u Reneho...fajn mam pul mega tak co si koupime...muzu mit nejakou z nizsich motorizaci beznych znacek a to s nizsi vybavou nebo...BMW 330i jiste ne uplne oholene...no a co ze ma najeto 70 000?...to sou nejlepsi roky a dalsich 200 000 by nemelo byt uplne nerealne...osobne bych si vybral spis tu druhou moznost...ale opet zde plati ze nez koupim ojetinu prolezu ji horem spodem...kdyz je vsechno ok radsi jete BMW nez novou Skodu ;-)
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  12:18

« Re:

Za 450 tis. bys toho měl celkem dost. Např. Focuse , Golfa, Ceeda, Megana, P307 i 407, Octavii. Kousek víc a jsi na Civicovi. Je toho celkem dost. A neřekl bych, že to jsou až tak špatný auta. Je to o tom co chceš. Já bych osobně za "ojetinu" 450 nedal.
      • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  12:29

martinV: nevyjmenoval jsi uplne spatna auta ale schvalne...jel jsi nekdy v BMW?...urcite aspon kousek jo...a ted si predstav mas stravit cely den v trojkovem Bawu nebo Meganovy ci podobnych...neni to dost jasna volba?...kdyby to byl jeden den tak na tom mozna tolik nesejde ale predstav si ze v nem travis vetsinu pracovni doby...osobne bych kazdodenni komfort nevymenil za triletou zaruku ;-)
        • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  12:37

Ale já přece nepsal, že to je srovnatelný. Jen je to o tom co člověk od auta chce. Já potřebuju abych se dostal z bodu A do B. Měl slušnou výbavu. Nepotřubuju 3 litrovej motor a bůhvíco ještě. Nový auto za ty peníze mi udělá naprosto stejnou službu.
          Já vím, že je to super auto, ale 450 tis. je ranec a když se Ti tam nedej bože něco pos..e tak se nedoplatíš. U ojetiny je to hodně o štěstí na kus. Kamarád před lety koupil pětkový BMW v automatu a on se mu rozjebal a dal další balík za opravu. Neříkám , že u novýho se ti nic nepodělá , ale máš za těch 450 tis. minimálně na dva roky pokoj.
          • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  13:31

ted uz opravdu mluvime jen o tom co je komu blizsi a to je clovek od cloveka jine...chapu ze tobe doda klid zaruka...jinemu treba to ze jede z parize do prahy a nevyleze celej rozlamanej...otazka osobnich preferenci
            • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  13:42

« Re: Re: Re: Re: Re:

S tím se nedá než souhlasit. ........ Do Paříže nejezdím tak to asi ani neocením. >:D ....... Ale tím rozhodně nechci říct, že bych to BMW nechtěl. Chtěl a moc, ale prostě si myslím, že na to nemám. :'-(
              A je pravda, že záruka a mi dodá na dva roky klid.
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  12:19

« Re:

Někdo musí kupovat ty nové, abychom si my mohli kupovat výhodně ty ojeté. Tak je kupujte nové, prosím hlavně pěkné a v plné palbě, nenechávejte si je moc dlouho a chovejte se k nim slušně!
      A mimochodem, porovnávat tahle auta s 330i je....zvláštní.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.2007  14:29

Bez nadpisu

ackoliv uz to tady bylo receno tak to stejne zopakuju. jedine co je oproti beznym znackam drazsi zatim byly akorat pneumatiky. jelikoz jsem to koupil na sjetejch letnakach hned jsem musel investovat (sice jsem o tolik penez uhadal slevu ale koupit jsem je musel. letnaky mam 18" takze asi kazdy vi co to asi tak stoji pokud nebudeme jezdit matadorky. pak prisel podzim a musel jsem koupit zimaky. celou sadu takze zase investice. jinak bezna udrzba je smesna orpoti tomu co koluje za historky.
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.02.2007  09:57

« Re:

Ahojte.
      Potreboval by som poradit.
      Co si myslite o tychto autach?
      Opel Vectra 2,0 DTI Caravan 74kW, r.v. 2002, 5-rychl., najeto 142.000km, barva zelená, el.okna 2x, CD, immobiliser, metalíza, klima, rádio, děl.z.sed., mlhovky, servo řízení, centrál DO, palubní počítač, zrc. el. vyhř., airbag 4x, ABS. Cena 165.000 Kč.
      Doplňující údaje: leasing možný, jasný původ, garanční knížka, první majitel
      Poznámka: Dovoz Rakousko, pravidelný servis po celou dobu provozu ve značkovém servisu, vozidlo nebylo nikdy havarované. Možnost prohlídky ve
      vámi vybraném autoservisu. Vozidlo je na českém čistopise.
      Popripade
      Opel Vectra 2.0 DTi 16v 74kW, r.v. 2002, najeto 148.000km, barva modrá, venkovní teploměr, 4 x airbag, Klimatizace, originál autorádio, Otáčkoměr, nastavitelný volant, palubní počítač, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, dělená zadní sedadla, centrální zamykání dálkové, CD přehrávač, multifunkční volant, zadní stěrač, el. ovládání zrcátek, ABS, manuální převodovka, el. okna, imobilizér, mlhovky, Posilovač řízení. Cena 179.900 Kč.
      Doplňující údaje: první majitel, Nebouráno, leasing, servisní knížka
      Poznámka: pravidelný servis,NEHAVAROVANÉ!!!,po výměně olej a filtrů,nové zimní pneu
      Obidva vozidla su z annonce.cz. Nebol by problem ho vybavit papiere v SR, ked je dovezene z AT a na csekych papieroch (Vozidlo je na českém čistopise. )? v tom prvom pripade.
      A celkovo aky je vas nazor na Opel Vectra, popripade Renault Laguna II od r.v. 2001.
      Alebo rada na nejake ine auto v pribliznej cenovej hladine (cca 250t Sk)
      Podmienky, diesel, 2001+, nie viac ako 150t km. Najidealnejsie 5dver. popripade kombi, ale nie je podmienkou. A samozrejme co najlepsia vybava. >:D
      Dakujem za kazdu radu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…