vrzání gumy na dveřích

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  14:24

« Re:

to felix
    Ty víš o někom, komu těsnění vyměnili a bylo po vrzání? Servis jsem již kontaktoval, zjistí mi, zda se to v Boleslavi ví a jak je to s reklamací gum na dveřích.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.07  17:10

« Bez nadpisu

Pokud se guma nebude po karosérii posouvat tak nebude vrzat !!!
    To znamená kvalitně odmastit jak gumu tak i dosedací plochu. Pokud už byla guma něčím napuštěna tak odmaštění provést dost agresivně třeba tech.benzinem a potom nějakým kvalitním saponátem. Suchá a přilnavá guma to se rovná žádné vrzání.
    PS. Než jsem na to přišel , tak jsem taky mazal a mazal a mazal. Teď nedělám nic a je klid. 8)
  • 00 Reagovat !

foto

04.02.07  14:51

« Bez nadpisu

to koudelka:V ramci reklamace meni ta tesneni za takova , ktera jsou na omak mnohem hladsi , takze potom nevrzou bez jakehokoliv mazani.Je treba to jen reklamovat , nebo zakoupit novejsi generaci a vymenit sam , protoze montaz na ctyri dvere odhaduji tak na 30 min.Ty starsi gumy nema cenu promazavat , protoze zacnou vrzat znovu-drhnou.Mam dojem , ze o tom ve Skode vedi.Pokud se bude prodejce cukat , dopsal bych na zakaznicke oddeleni bonzacky dopis-za zkousku to stoji a obcas jim zvednpi mandle.Vsimnete si , ze napr Roomster a nebo i Passat maji ta tesneni se semisovanim a tam samozrejme nic nevrze ,takove tesneni ale asi bude i vyrobne drazsi.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  21:02

« Bez nadpisu

to Ital
    Možná máš lepší informace než komisaři při nárazových zkouškách EURO NCAP, kde tuhost karoserie chválili.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.07  15:18

« Re: vrzání gumy na dve?ích

Tvá snaha je sice dobrá ale mohu ?e ujistit, že žádný p?ípravek Ti nepom?že. Jedná se o m?kkou karoserii která se p?i každém p?ejezdu nerovnosti nebo zatá?ce kroutí. Z toho také vyplývají nic moc jízdní vlastnosti. Na použitou zadní nápravu která je dobrá, by normální auto m?lo postatn? lepší jízdní vlastností. S Škodou Octavia II lze srovant bez problému a s lepším výsledkem i starší kostrukce. Bohužel si z?ejm? podlehl reklam? o výte?ných jízdních vlastnostech a kvalitách vozu Škoda. Opak je však smutnou pravdou.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.07  15:03

« Bez nadpisu

Ten glycerin vyzkouším. Myslím, že mi ho radili i v servisu. Když jsem m?l uto krátce, byl jsem tam s tím vrzáním, n??ím promazali a vrzalo to stále, tak jsem jim to tam str?il zase, promazali to d?kladn?- lesklo se to jako psí kulky, ale ani to nehleslo a n?jakou dobu to vydrželo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.07  14:53

Mám taky OII r.v. 05 a stejný problém, vrzání p?i jízd? po nerovnostech je docela hlasité. Do?asn? pomohlo post?íkání silikonovým olejem ve spreji, ale uvítal bych taky n?jaké dlouhodob?jší ?ešení.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  13:20

no nevim jestli to pomuze ale je to levna zalezitost tak bys to mohl zkusit, gliceryn (glicerol), da se sehnat v lekarne a da se pouzit jako pripravek na "proolejeni" (lepsi vyraz me nenapadl :D) gumy
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  11:53

« vrzání gumy na dve?ích

Octavia II má dvojité gumové t?sn?ní na dve?ích. Vadí mi na n?m ale mírné povrzávání. Koušel jsem to opakovan? mazat- originál sprey na plasty a gumy od Škody-pom?že na chvíli.Mazání na gumy od Velvany-taky bída. Není to slyšet moc, ale jsem na tyto zvuky "citlivý". Nemáte n?kdo vyzkoušený n?jaký recept, resp. mazivo na tyto gumy aby byly zticha?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…