Nissan Navara nebo Mitsu L200?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

25.02.07  15:14

« Bez nadpisu

ano na strankach Fordu je stary Ranger. Novy sa tento rok nebude dodavat, mam to od importera. V CR sa uz predava. Na SK sa vela pick upov od Fordu nepredalo, preto asi nechcu vozit novy Ranger...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  13:38

« Bez nadpisu

Isuzu v čr ?? safra to je mi novinka. Koukám že v segmentu pickupů je nabušíno asi jako nikdy předtím :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  23:07

« Velmi zajímavé

affinis:
    Díky chlape, o tom jsem neměl ponětí.
    Ti v ČR dělají všechno pro to, aby vypadali jako oficiální zástupci. Faktem je, že mají v nabídce i lehké náklaďáky "N" série.
    Také autobusy Isuzu už v ČR prodávají (jiná firma).
    Že by Isuzu zvyšovala aktivitu?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  20:21

« Re: isuzu d-max

affinis:
    Kde je k vidění Isuzu D-Max.
    V ČR se oficiálně neprodává, v SR je to jinak?

mal by sa predavat v cz tu:
    [odkaz]
    v sk je predajcom STM Bratislava
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  18:59

« isuzu d-max

affinis:
    Kde je k vidění Isuzu D-Max.
    V ČR se oficiálně neprodává, v SR je to jinak?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  18:56

« Bez nadpisu

Ford ma Rangera v ponuke aj na sk strankach...je tam aj cennik a tiez som ho z dialky videl v showrome...takze urcite sa dovaza...dnes som bol obzriet aj to ISUZU, predajca mi hovoril, ze vsetky vystavene vozidla su uz predane a do 2 tyzdnov by mali prist nove vozy 2007 po facelifte...hlavne novy cierny interier, ten povodny bol nechutne plastovy, tak som sam zvedavy ako bude vyzerat, inak z vonku maju prist tiez nejake zmeny a ma byt novy vykonnejsi motor, ale neviem ako je to so spolahlivostou tychto vozidiel...uz ste ho niekto skusal, motor by mal byt v pohode, ale co ostatne zalezitosti...??
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.02.07  10:10

« Bez nadpisu

Interier Nissannu se mi zdá elegantnější,krásnější ale nevím jak je to s tou GPS protože v nissanu murano nefunguje pro českou republiku.... mitsu l200 se mi tolik nelibi. >:D :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.07  22:21

« Bez nadpisu

no mam za sebou dve jazdy s L200 a s Navarou. Co sa tyka terenu je jednoznacne lepsia v terene L200 a Navara zasa lepsia na ceste. Ma aj pohodlnejsi interier. Mne sa motor v L200 nezda slabsi ako v Navare, predsa L200 je ovela lahsia. ale na ceste je dost nervozna a sedadla aj interier su tak na kratke vzdialenosti... Zalezi na co bude clovek to auto pouzivat.. a hlavne na akom povrchu. Ja cakam na BT 50 -ku od Mazdy, pretoze Ford neplanuje dovoz noveho Rangera na Slovensko... Chcem si ju odskusat a potom sa rozhodnem. Pre mna je velmi dolezity interier, pretoze v tom aute stravim denne dost casu.. TAk aby ma po par hodinach v aute nebolel cely človek >:D :-) No a nakolko ho chcem aj vyuzivat ako auto do rodiny tak je interier prvorady. Ale to zalezi na vkuse kazdeho.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  22:19

« NAVIGACE NISSAN NAVARA

Prosím o radu funguje navigace v nissanu navara i v České Republice? :-( diky za odpověd jo a nemate někdo cenik přislušenstvi k tomu to autu?myslim tim kolik stoji trubkovy ra,kolik ten kryt harttrop nebo co..diky za odpověd.. :roll: :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  18:48

« Bez nadpisu

Tiez som zacal pozerat po tomto type aut uz velmi davno a pride doba, ked si urcite terenneho pick upa zaobstaram...zatial si prechadzam moznosti a typy aut tejto triedy...nieje ich vela a neviem ci tu na cafe.auto je nejaka tema ohladom nich ale bol by som rad, ak by sa priaznivci a aj majitelia uz uvedenych model vyjadrili a podeli o svoje skusenosti. Mna zaujali aj dalsie co su na nasom trhu dostupne ako je a ISUZU D-MAX 4WD (ale hrozny plastovy interier) alebo aj Toyota Hilux, alebo spominana Mazda BT-50 ako aj jej surodenec novy Ford Ranger...velmi sa mi paci interier mazdy v tom kremovom prevedeni a s ciernym vonkajsim lakom.... ale krajsi dizajn pre mna ma navara, L200, alebo toyota...motoricky na tom bude asi najlepsie L200ka s tym chipom...to moze byt vyborne vozenie. Planujem si postupne vyskusat asi vsetky modely, tak ak uz niekto ma taketo poznavacie jazdy za sebou hodte ich sem, na co si dat pozor, na co sa zamerat a pod...
  • 00 Reagovat !

foto

20.02.07  12:20

« Bez nadpisu

ja by som sa ešte možno obzrel aj po konkurencii tychto značiek. Tiež rozmýšľam o kúpe takéhoto auta a práve v týchto dňoch prišla na trh ďalšia novinka - Mazda BT 50. Čo sa týka exteriéru - je to taký stred medzi L200 a Navarou... Ale na interiér nemá ani jeden z nich... jednoducho pohodlný, všade veľa miesta, dokonca aj pohodlné sedačky čo sa nedá povedať o L200...
    Ale ak by som sa mal rozhodovať medzi Mitsu a Nissanom... ťažká voľba. mne ako mladému sa viac páči L200... až na ten plastový interiér...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.07  21:00

« Re: Zvýšení výkonu L200

Díky za tip - už je v merku >:D . Jen mi to přijde od soudruhů z Mitsubishi, taková malá levá na soudruhy řidiče :*)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.07  20:49

« Zvýšení výkonu L200

Jestli o tom ještě nevíš, u Mitsu si můžeš zakoupit za asi 30000 30kW navýšení výkonu a krouťáku, přímo od výrobce. Plně pokryto zárukou. V ten moment se stírá náskok Navary (která/ý je krásná/ý !!!) protože L200 je lehčí.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.07  19:23

« Re:

Díky moc. Taky jsem je projel a je pravda, že Navara je o něco sympatičtější, ale překvapivě, když jsem měřil jak se mi sedí - tak Mitsu mělo o něco málo více místa vzadu. Z místa řidiče má lepší posaz Navara, ale co se pohonu týče tak je "blbuvzdornější" mitsu. Navíc má ESP a to hraje pro ni. Navara je krásná, ale taky do města dlouhá, jak týden před výplatou a s Mitsu se mi líp manévrovalo. Taky asi subjektivně jsem měl lepší pocit z přehledu před sebou u Mitsu. Takže je asi rozhodnuto.... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Kolik80

Kolík80 06.02.07  17:28

« Bez nadpisu

Takz mam takovz sen a na jare planuji nakup noveho vozu. Takze jsem obe dve auta projel... A nakonec pravdepodobne pujdu do Subaru, protoze mam jen jedno auto a at si rika kdo chce co chce, k osobakum to ty pickupy maji proste jeste daleko... Jinak moje poznatky k jednotlivym autum jsou takove:
    Nissan
    vetsi, tissi, pohodlnejsi, horsi pohon, rekl bych vice osobnejsi
    Mitsubishi
    presto ze ze zacatku vypadali sedacky lip sedi se v tom divne. Prislo mi to, ze mam kolena u brady. Nedovedu si predstavit, ze s tom pojedu Praha - Ostrava...
    Motor je hlucnensi, ale musim rict, ze mi prisel docela sympaticky, proste mi nevadil, mam rad zvuk dieselu.
    Lepsi pohon, parkoval jsem ho na takovej hrbol a i presto ze jsem v puli kopce zastavil znovu jsem se rozjel naprosto bez problemu.
    Min. mista
    Pri jizde pocit jak v nakladaku...
    Rozhodne doporucuju obe dve projet. To co te chytne za srdce kup...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  13:39

« díky za názory

zatím to hraje s ohledem na ESP a pohod všech kol ve prospěch L200 - uvidíme. Každopádně díky za Vaše příspěvky
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.07  12:35

« Bez nadpisu

mno, jazdne a vykonovo su podobne, jedno je lespie v tomto, druhe v hentom.
    Ja hodim svoj poznatok, bol som okukovat obe auta v predajni, a vyskusal som sedenie a priestor vnich. Mam asi 187 cm a som stredn mohutny kolem pasu ;-) Obidva vozy maju podlahu vysoko a priestor pre vodica nieje idealny, ale predsa lepsie pohodlie bolo v nissane. Do L200 som sa skoro nebol schopny napasovat, manipulacia so sedadlom do najzasej polohy moc nepomohla, skratka na moje nohy nebol ten plac dostatocny. Ked tak na kratsie trate, par hodin cesty uz by bolo utrpne. V nissane to uz bolo predsa len akceptovatelnejsie. Vzadu malo miesta na nohy v oboch. Mozno sa to nezda s foto ale ja som musel vytocit nohy do uhla kde som oblapil sedadlo predomnou s oboch stran. Takze verdikt, zadne sedadla, pohodlne len pre nizsie postavi, kratsie nohy, deti, abo na kratke vzdialenosti.
    Celkovo moj zaver, co sa tyka vnutorneho priestoru je lepsia volba Nissan.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.07  19:41

« Bez nadpisu

Já osobn? jsem s pikapa ješt? ne?ídil. Jel jsem jako spolujezdec v M. Pajeru a N. Terrano ale to se nedá srovnávat s pikapy od stejných zna?ek >:D . Ale z t?chto dvou bych si vybral Nissana. Designov? mi p?ijde kultivovan?jší, u L200 se mi nelíbí ten p?echod mezi kabinou a korbou. Vypadá to naroubovan?. Jinak co jsem o t?hle dvou ?etl, tak jsou oba dva dobré volby. Myslím že tady už záleží jen na tom, který z prodejc? ti nabídne lepší podmínky, nebo který se ti víc líbí. Možná bych se zkusil poptat na n?jakém Off-road fóru nebo napsat do ?asopisu který se tyto auta specializuje, ur?it? by ti poradili.
    Jinak takový klukovský sen mám taky, ale bude muset ješt? n?jakou dobu po?kat >:D
    O rodinku bych se nebál ani v jednom p?ípad?. Kdyby se už náhodou n?co stalo, tak tyhle auta n?co vydrží. Je to p?ece jen po?ádný kus železa!
  • « 00 Reagovat !

foto nitrion

nitrion 28.01.07  18:42

« Re: Nissan Navara nebo Mitsu L200?

nisan ma lepsi motor ale zase mitsu male lepsi pohon 4x4 , lepsiu prejazdnost terenom a ked si u neho priplatis za balik od ralyartu v ktorom ti zvysia vykon motora a to vsetko v zaruke tak bude lepsi asi mitsu
    ps:ale ja osobne by som bral nisan
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  19:24

« Nissan Navara nebo Mitsu L200?

Prosím o radu. Chci si po?ídit pick up. Jeden z výše uvedených. Není to na podnikání, ale spln?ní si klukovského snu. Bydlíme na vesnici, takže ložná plocha se vždycky šikne-toho d?eva te? v lese atd.... Nemám praktickou zkušenost ani s jedním. Jedni ?íkají, že Mitsu má lepší trak?ní schopnosti, druzí zase, že Nissan a nad n?j není. M?lo by to být druhé auto v rodin?, takže ho bude sedlat i drahá ;-) , takže by m?lo být blbuvzdorné :*) , protože v tom bude vozit i malou. Uvítám každý smysluplný názor. Díky...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…