Nissan Navara nebo Mitsu L200?
"-- skrytý --" 03.04.07 13:12
Ahoj.Ziadnu Mazdu BT 50 nemozs najst preto,lebo len teraz prichadzaju prve kusy na Slovensko.
Dnes som si bol obzriet prvy kus v Bratislave v auto palace na panonskej
Vcera im ju doviezli.Este bola odstavena v sklade a zabalena :D.Je to verzia doublecab vybava CE seda metaliza.
Zatial som mal moznost hodnotit len podla kriterii na internete a recenzii
Ale nazivo je super.Nemam jej co vytknut.Vnutri dostatok priestoru aj na zadnych sedadlach( sice ziadna limuzina)ale nohami som prednu sedacku nevytlacal(mam vysku 185 cm) a pred kolenami som mal este 5-6 cm k sedacke. A aj priestoru nad hlavou bolo este dost.
Obaval som sa umiestnenia rucnej brdy(na pravej strane pod volantom)pretoze v jednej recenzii sa recenzent ztazoval na tazke nastupovanie a vystupovanie pri zatiahnutej rucnej brzde.
Ale obava sa nepotvrdila.Tiahlo je mimo a vobec nezavadzia.Maximalne niekomu kto by mal vysku 2m.Zistoval som od predajcu ako to vyzera s dalsimi kusmi,pripadne predvadzacim vozidlom,a potvrdil mi,ze budu ale az zaciatkom maja.Nakolko maju na predvadzanie objednane BT vo FULL vybave.Akurat na otazku preco ked je to identicke auto s novym rangerom ma ranger uvazdany prechodovy uhol 28* a mazda len 22* nevedel odpovedat.
Jedine co mi vedel povedat,ze mozno preto lebo ranger to moze udavat bez naslapnych prahov.
Dodanie noveho vozidla pokial bude na sklade(momentalne vraj este len naplnaju centralne sklady)trva 2 tyzdne.Pokial take auto ako chces nebude na sklade dodavka z tovarne trva 4 mesiace.
Zatial mi este nevedeli povedat ale cenu na prislusenstvo(plastova vlozka korby,hardtop,tazne zariadenie)To by ale do mesiaca uz mali vediet. -
"-- skrytý --" 21.03.07 21:27
no motor je 6,4 TD s common rail. myslím že spotřeba může býti tak od 14 při hodně klidné jízdě až tak po 30 s plným knedlíkem naloženým autem a v soupravě ...
jinak uveze určitě 3500 vlek - na nájezdovou brzdu stejně nejde víc, kdyby se to předělalo na vzduch tak asi i víc ale je to zase pálka ... a uveze toho taky hooooodně