Nissan Navara nebo Mitsu L200?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 15.03.07 18:07
« NAVARA
takže když jela dobře ta starší verze..tak ta nová musí letět.....lidi tak pište pište...přece tady někdo ma navaru ne??Nebo aspon zkušenosti s ní.....chtěl bych vědět jak to jezdí ikdyž na týden jedu z otcem na testovačku..ale chci se otom autě dozvědět co nejvíc... je to spolehlivý auto??? jake mate skušenosti z prodejcem??atd... :shock: :) -
« Bez nadpisu
tak neviem ako Navara ale starší Pick-up motor 2,5 L 98-kw ide ako guľa ma krásny zvuk je to proste nádhera jazdil som aj na L-200 ale z roku 1996 >:D mala najazdené 270 000-km a bol to už riadny šrot čomu sa ani nečudujem a najviac času som som strávil v Mazde B.Fighter najazdené ma okolo 90 000-bez poruchy proste super auto čo sa týka jazdy terénom tak na tom bola naj L-200 tak Nissan všetky auta sú firemne a nepoznajú nežne zaobchádzanie za najspolahlivejšie by som vyhlásil Nissan Pick-up a ešte sme malý v firme Opel Campo to bol tiež riadny nezmar ale ročník to bol okolo 1992 -
"-- skrytý --" 15.03.07 16:30
« NAVARA
Tož napište sem ně co lidi o nissanu navara jakej je a tak..... skušenosti..spotřeba a tak..jeten motor dostatečně silný??na to že to auto má dvě tuny??? ..... utáhne v pohodě když za to zapřáhnu tři tuny(jak se píše v katalogu) utáhne to to auto v pohodě??? :shock: 8-s >:D Pořád se z tátou rozhodujem :shock: -
« Re: dodací lhůt
¨Dodací lhůty jsou různé, je o tohle auto zájem a tak počítej s cca 3 měsíci, pokud to auto nebude někde na skladě....Aspoň tak mi to řekl výrobce (ne dealer). Jinak nevím jak moc jsi se vozil v Navaře, ale docela mě třeba trhla spotřeba. Měl sem ji půjčenou na víkend a jezdil za 8,5 litru a to jsem ji nešetřil. V terénu - těžkém-pařezy,stoupání,průjezdy louží a blátem... spotřeba do 10litrů, to jde ne? Jinak navigace fungovala celkem dobře,chyběly zapadlé vesnice,ale každý rok je up-date DVD mapy. -
"-- skrytý --" 23.02.07 23:07
« Velmi zajímavé
affinis:
Díky chlape, o tom jsem neměl ponětí.
Ti v ČR dělají všechno pro to, aby vypadali jako oficiální zástupci. Faktem je, že mají v nabídce i lehké náklaďáky "N" série.
Také autobusy Isuzu už v ČR prodávají (jiná firma).
Že by Isuzu zvyšovala aktivitu? -
"-- skrytý --" 23.02.07 18:56
« Bez nadpisu
Ford ma Rangera v ponuke aj na sk strankach...je tam aj cennik a tiez som ho z dialky videl v showrome...takze urcite sa dovaza...dnes som bol obzriet aj to ISUZU, predajca mi hovoril, ze vsetky vystavene vozidla su uz predane a do 2 tyzdnov by mali prist nove vozy 2007 po facelifte...hlavne novy cierny interier, ten povodny bol nechutne plastovy, tak som sam zvedavy ako bude vyzerat, inak z vonku maju prist tiez nejake zmeny a ma byt novy vykonnejsi motor, ale neviem ako je to so spolahlivostou tychto vozidiel...uz ste ho niekto skusal, motor by mal byt v pohode, ale co ostatne zalezitosti...?? -
« Bez nadpisu
no mam za sebou dve jazdy s L200 a s Navarou. Co sa tyka terenu je jednoznacne lepsia v terene L200 a Navara zasa lepsia na ceste. Ma aj pohodlnejsi interier. Mne sa motor v L200 nezda slabsi ako v Navare, predsa L200 je ovela lahsia. ale na ceste je dost nervozna a sedadla aj interier su tak na kratke vzdialenosti... Zalezi na co bude clovek to auto pouzivat.. a hlavne na akom povrchu. Ja cakam na BT 50 -ku od Mazdy, pretoze Ford neplanuje dovoz noveho Rangera na Slovensko... Chcem si ju odskusat a potom sa rozhodnem. Pre mna je velmi dolezity interier, pretoze v tom aute stravim denne dost casu.. TAk aby ma po par hodinach v aute nebolel cely človek >:D :-) No a nakolko ho chcem aj vyuzivat ako auto do rodiny tak je interier prvorady. Ale to zalezi na vkuse kazdeho. -
"-- skrytý --" 21.02.07 22:19
« NAVIGACE NISSAN NAVARA
Prosím o radu funguje navigace v nissanu navara i v České Republice? :-( diky za odpověd jo a nemate někdo cenik přislušenstvi k tomu to autu?myslim tim kolik stoji trubkovy ra,kolik ten kryt harttrop nebo co..diky za odpověd.. :roll: :roll: -
"-- skrytý --" 21.02.07 18:48
« Bez nadpisu
Tiez som zacal pozerat po tomto type aut uz velmi davno a pride doba, ked si urcite terenneho pick upa zaobstaram...zatial si prechadzam moznosti a typy aut tejto triedy...nieje ich vela a neviem ci tu na cafe.auto je nejaka tema ohladom nich ale bol by som rad, ak by sa priaznivci a aj majitelia uz uvedenych model vyjadrili a podeli o svoje skusenosti. Mna zaujali aj dalsie co su na nasom trhu dostupne ako je a ISUZU D-MAX 4WD (ale hrozny plastovy interier) alebo aj Toyota Hilux, alebo spominana Mazda BT-50 ako aj jej surodenec novy Ford Ranger...velmi sa mi paci interier mazdy v tom kremovom prevedeni a s ciernym vonkajsim lakom.... ale krajsi dizajn pre mna ma navara, L200, alebo toyota...motoricky na tom bude asi najlepsie L200ka s tym chipom...to moze byt vyborne vozenie. Planujem si postupne vyskusat asi vsetky modely, tak ak uz niekto ma taketo poznavacie jazdy za sebou hodte ich sem, na co si dat pozor, na co sa zamerat a pod... -
« Bez nadpisu
ja by som sa ešte možno obzrel aj po konkurencii tychto značiek. Tiež rozmýšľam o kúpe takéhoto auta a práve v týchto dňoch prišla na trh ďalšia novinka - Mazda BT 50. Čo sa týka exteriéru - je to taký stred medzi L200 a Navarou... Ale na interiér nemá ani jeden z nich... jednoducho pohodlný, všade veľa miesta, dokonca aj pohodlné sedačky čo sa nedá povedať o L200...
Ale ak by som sa mal rozhodovať medzi Mitsu a Nissanom... ťažká voľba. mne ako mladému sa viac páči L200... až na ten plastový interiér...