Nissan Navara nebo Mitsu L200?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 18.03.07 08:30
« :))
no já stím jezdit nebudu >:D na řidičák si ještě nějakýten pátek počkám... ještě dava a půl roku mě dělí od řodičáku..hmm tak to sem ráf že si stím v klidu poradí...:) ještě kdybi nám k tomu daly ty xenony :-( by byla paráda..co..a ty chceeš ještě pathfandra,jo? >:D taky nemusí být špatný aleten nissan patrol... to je auto :-) >:D bych si zase koupil já >:D 8-s :shock: 8) -
« Re: :))
ked mienis tahat tak vela, tak potom sai ten manual bude lepsi, a utiahne to v poho, tomu ver. neviem ako seriovku, ale nase sa da zatazit poriadne, naposledy sme tam nalozili plnu korbu aj nieco nad velkych sutrov a v pohode, nic nepraskalo ;-) sedacky su dost dobre, ani makke, ani tvrde.
urobil som na tom cca 400 km vkuse a dalo sa vydrzat. -
"-- skrytý --" 17.03.07 22:00
« :))
prodejce říkal že to auto je zbran jo no těch 430 nm není málo no budeme ho využívat chce medoublecub a bude jezdít spíš na silnici a mírný terén akorát sem teda zvědavej jesli utáhne ty tři tuny nebo spíš lépe přes tři tuny.....co ty na to utáhne to v klidu??? co korba můžeš to třeba trošku přetížit????třeba o sto kilo??Nepraskne něco???hele pošli mi fotky tvojí navary. co sedačky sou pohodlné??Nebo trvdé /měkké jak se v nich sedí?
sorry že to je jak u výslechu ale musím prsotě vědět co nejvíc... >:D 8-s :shock: 8) -
« Re: NAVARA
motor je na to auto akurat, sak 400 Nm neni malo. je na Tebe, naco to auto budes pouzivat, ked casto do terenu, asi ten manual je vhodnejsi, ale ked vacsinou po cestach, sem tam mesto, automat nemusi byt zla volba. sak treba vyskusat obe moznosti, Pathfinder budu mat urcite s automatom. Kua, inac jazdit s nim v meste pri tych rozmeroch je super, hlavne, ked treba parkovat >:D -
"-- skrytý --" 16.03.07 22:29
« NAVARA
doufám,že nám je tam prodejce taky přídá...k takovému autu. by to slušelo.....a myslíš že automat by byl lepší volba??? ale zase je to jenom 5ti kvalt ten automat tak nevím....... no každopádně..když si tím táhl tu tunu..tak s to skoro vubec necitil že zatím něco táhneš jo? >:D tak to je fakt silný auto... motor dostačující?? 8-s :shock: :D -
vybavu som zabudol : el. okna,zrkadla, vyhrievane predne sedacky, aut. klima, bixenon, tempomat, ovladanie radia na volante, dazdovy senzor, vnutorne zrkadlo s aut. clonou, central s ovladanim na kluci, ABS, uzavierka zad. dif., nezavisle kurenie, navijak, tazne zar., dufam, ze som nic nezabudol
:) -
uz asi mesiac mame v rodine Navaru v takmer plnej vybave, teraz ma asi 2500 km, zatial super. Spotreba 10,5 L, dufam ze klesne, v lete sme mali jednu zabehnutu Navaru na 2 tyzdne a mala spotrebu cca 8-8,5 L. Na nasej Navare su vymenene tlmice, pruziny aj zadne pera /+5cm, znacky OME/. Aj koli tomu to je dost tvrde, trochu nepohodlne, kym je prazdne, ale ked je cca 200 kg na korbe, to je ine kafe. Mam na tom aj navijak, spodok komplet zakryty hlinnikovym plechom a tazne, zatial som na tom tahal asi 1 tonu a ani som to nejak necitil pri rozbehu. Motor je tahun, silu ma poriadnu, je aj tichy, akurat prevodovka nie je bohvieak presna, mozno by bol lepsi automat. Dalsia vec, co sa mi moc nepaci su bixenony, pri dialkovych to nesvieti bohvieako. Uvazujem o pridavnych dialkovych svetlach. Predny ram na tom zatial neni, mozno bude, ale udajne maju byt zakazane. Je to vobec pravda? -
"-- skrytý --" 15.03.07 18:07
« NAVARA
takže když jela dobře ta starší verze..tak ta nová musí letět.....lidi tak pište pište...přece tady někdo ma navaru ne??Nebo aspon zkušenosti s ní.....chtěl bych vědět jak to jezdí ikdyž na týden jedu z otcem na testovačku..ale chci se otom autě dozvědět co nejvíc... je to spolehlivý auto??? jake mate skušenosti z prodejcem??atd... :shock: :) -
« Bez nadpisu
tak neviem ako Navara ale starší Pick-up motor 2,5 L 98-kw ide ako guľa ma krásny zvuk je to proste nádhera jazdil som aj na L-200 ale z roku 1996 >:D mala najazdené 270 000-km a bol to už riadny šrot čomu sa ani nečudujem a najviac času som som strávil v Mazde B.Fighter najazdené ma okolo 90 000-bez poruchy proste super auto čo sa týka jazdy terénom tak na tom bola naj L-200 tak Nissan všetky auta sú firemne a nepoznajú nežne zaobchádzanie za najspolahlivejšie by som vyhlásil Nissan Pick-up a ešte sme malý v firme Opel Campo to bol tiež riadny nezmar ale ročník to bol okolo 1992 -
"-- skrytý --" 15.03.07 16:30
« NAVARA
Tož napište sem ně co lidi o nissanu navara jakej je a tak..... skušenosti..spotřeba a tak..jeten motor dostatečně silný??na to že to auto má dvě tuny??? ..... utáhne v pohodě když za to zapřáhnu tři tuny(jak se píše v katalogu) utáhne to to auto v pohodě??? :shock: 8-s >:D Pořád se z tátou rozhodujem :shock: -
« Re: dodací lhůt
¨Dodací lhůty jsou různé, je o tohle auto zájem a tak počítej s cca 3 měsíci, pokud to auto nebude někde na skladě....Aspoň tak mi to řekl výrobce (ne dealer). Jinak nevím jak moc jsi se vozil v Navaře, ale docela mě třeba trhla spotřeba. Měl sem ji půjčenou na víkend a jezdil za 8,5 litru a to jsem ji nešetřil. V terénu - těžkém-pařezy,stoupání,průjezdy louží a blátem... spotřeba do 10litrů, to jde ne? Jinak navigace fungovala celkem dobře,chyběly zapadlé vesnice,ale každý rok je up-date DVD mapy.