Ford Mondeo ST 220

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta

• « 00 Reagovat !

foto

26.01.07  13:46

« Re:

no je to možné, že to bude podle kusu. a jaký jsi měl rok výroby? já mám superba a taky jsem slyšel že se to nekomu pořád kazilo ,ale já s tím nemám problém. A měl by si popřípadě nějaký tip na podobné auto jako to mondeo? Jo a s čím vlastně jezdíš ty?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  13:15

« Bez nadpisu

na druhou stranu jsou zase lidi kteri si to nemuzou vynachvalit. je to asi o tom na jakej narazis kus.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  13:10

« Bez nadpisu

mondeo jsem mel sice ne ST ale bylo s nim opravdu hodne starosti. digi klima si delala co chtela auto se samo zamykalo po 100tkm GO podvozku 45tkc po 120tkm synchron na trojce +spojka atd. fakt nevyhovujici. a to si myslim ze se k autu chovam moc pekne. uz mam nejakej ten kilak najezdenej a to se vsechno se mi stalo s mondeem se nestalo se vsema autama dohromady.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.07  12:25

« Re:

Mužu vědět z jakého důvodu ho nedoporučuješ? Díval jsem si i na jiné vozy, ale tohle mě celkem zaujalo. Jinak muj finanční limit je tak 360 tisíc.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  12:15

« Bez nadpisu

ja mondeo nedoporucim. je tvuj vyber omezen jen na mondeo? financni limit atd?
  • 00 Reagovat !

foto

26.01.07  12:13

« Ford Mondeo ST 220

Chtěl bych se něco více dozvědět o voze Ford mondeo ST. Uvažuji o jeho koupi, tak veškeré zkušenosti, rady, klady i zápory by mě potěšili a pomohli při rozhodování. Hledám něco sportovnějšího a zároven pohodlného na delší cesty. Což si myslím, že tento vůz by byl dobrým kompromisem. Ted vlastním Škodu Superb, která mi vyhovuje,ale spotrovní charakter vozu to prostě nemá. I když tam mám motor 1,8 T nachipovaný na 200 koní, takže svezení je skvělé, ale přece jen si myslím že 3 litr u Mondeo bude zase o něco jinde. Připádní zájemci o Superba se ozvěte také >:D
    Děkuji
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…