Zmena vykonu z 1.2 47KW na 1.2 51 KW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
"-- skrytý --" 02.03.07 23:59
« Bez nadpisu
tak dnes som sa uz konecne presiel v dodge caliber. OTRAS je slabe slovo.
ak by som mal hodnotit iba design, tak je to auto trestny cin, ale to je len subjektivne.
kamaratka ktorej rodicia si ho kupili na nom ani nemoze poriadne jazdit, pretoze ak si kvoli zlemu vyhladu dvihne sedacku, tak nedociahne na pedale. zistila to dnes a preplakala skoro cely den :)
motor ma vraj 150 koni. ??? zatah absolutne ziaden
ceresnicka na torte su svetle tvrde interierove plasty. favorit je oproti tomu BMW.
ak som predtym niekedy na tomto fore kritizoval PT cruiser, tak sory, ten je oproti tomuto automobilovy skvost. -
« Re:
Děkuji. Ano. Příště pojedu tedy do Mariánek či Plzně na skůtru ano. Myslíš že bude vhodné nařidit si budík na 4-5 ráno nebo už mám vyjet v půlnoci? >:D >:D >:D
Ted vážně - po Praze bych na to nesedl, na vesnických okreskách kde místy potkáš za půl hodiny 5 aut je to něco jiného....Když je teplo, je to super zábava. -
« Re: Kesk
Nemusíš mít akcie ve Slovnaftu. Mimo město žere takovej Lincoln TownCar 1990 12-13 litrů.....
Dá se i za méně stylem kochám se....
Staré karburátory žerou něco víc, ale do 15-ti se vejdeš....
Pokud s tím nebudeš závodit, to je pak 20 no... U hodně starých a velkých motorů i ke 30-ti. -
"-- skrytý --" 01.03.07 12:53
« Bez nadpisu
ved ja viem bari o com hovoris, ja som na svojom dodge 3.3 V6 tiez pri 110 pocul iba gumy a aerodyn. hluk, akurat ze 110 mph a nie kmh >:D
strasne by som chcel staru velku ameriku aj tu, ale hold moj fotrik nema ziadne akcie v slovnafte... :-( v zivote mu to nezabudnem >:-[] -
« Re: TV
No jo, to jim nevysvětlší.
Ad hluk - já při 120 slyším jen zimní gumy a přejzdy nerovnsotí. Jinak si myslím že jedu tak 40 >:D
Rychlost záleží na tom na čem jedeš - když jedu na skůtru 90, tak si myslím že pilotuju nejméně F1 a * se tak 300 >:D
Jako adreanlinová zábava skvělé, a to motr Piaggio má horší výkon než starej dobrej původní Derbi, kterej má kámoš a jezdí na tom 100. -
"-- skrytý --" 28.02.07 21:10
« Re:
Barri: ano porovnávali jste benziňáky, ale já jasně pod tím textem uvedl, že je to příklad na ty dva litry o kterých jste diskutovali ;-)
Existuje pár lidí, kteří kvůli pohodlí obětují nějakou tu "korunu", ale většina se bude snažit ušetřit, takže málokdo půjde do "ameriky" s automatem, který by bral zbytečně o 2 litry více ;-) -
"-- skrytý --" 28.02.07 18:40
« Bez nadpisu
Jestli ses vyjadřoval k nové fábii,tak ti naposledy vysvětluju,že tvary nové fábie byly schváleny ještě před uvedením swiftu na trh
Zaujimava vyhovorka, ale budiz. V kazdom pripade ksicht stareho fuzateho deda s radiovkou trafili presne.
Aj ked si nemyslim, ze Barriho prispevky v tomto vlakne by boli nejakym zasadnym prispenim k teme, na druhej strane sa celkom bavim na tych reakciach akoze aka je Fabka raketa v porovnani s hocicim made in usa. Ono vela robi aj hluk. Ja som si volakedy velmi davno v Skode 105 tiez myslel, ze ako sialene rychlo idem, ked som mal na tachu 120 a vlastneho slova nepocul, no vsak teraz pri 120-ke v Spagetke dumam, ci mam parkovat alebo co.
Ked len tak zbezne vezmem, ze moj (vtedy) 9-rocny trojlitrovy udychany Ford Taurus SW s polovadnou benzinovou pumpou a lenivym automatom vedel na plny plyn vystrelit z krizovatky o poznanie razantnejsie ako dovtedy najsilnejsie europske auto, ktore som soferoval (P605 2.1 SRDt 80kW), tak mi je tak trochu veselo o predstave, keby sme toho Taurusa postavili na jednu ciaru s Fabkou HTP... Jasne, po 10-ich kilometroch by ta Fabka bola vpredu, lebo tacho mal Taurus ciachovane tusim do 120mph, ale pri 90-ke som uz nemal odvahu so starymi tlmicmi tlacit na pilu dalej...
Bari, nechaj tak, "nase" oblubene auta su pre iny trhovy segment, ktory rad vylozi lavu ruku z okienka, lavu nohu strci pod zadok, necha sa unasat na volnobeh 25mph a obzerat krasy krajinky alebo mesta... Su ludia, co nepochopia, ze aj tak sa da autami jazdit. -
"-- skrytý --" 28.02.07 15:37
« Bez nadpisu
no, bari, este ze si to priznas >:D
dnes si moji znami idu prebrat caliber, tak budem informovat ako su spokojny...
pravdu ti poviem dost sa im cudujem, no ale mozno sa mylim, pockam si na ich prve dojmy...
ja osobne by som si to urcite nekupil...
nieze by to bolo zle auto, ale je to v europe neeeeskutocne predrazene.